Foxoulhs Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Σημερα κατεβασα τα windows 7 ultimate 64bit και προσπαθω να τα κανω install σε ενα πσ εκεινο το πσ εχει windows 7 32bit home premium.. μολις παω να κανω install μπαινει κανονικα και μετα μου βγαζει κατι με τους δισκους για να κανω format εκει δν ξερω τι να πατησω καθως απο κατω μου εχει σαν επιλογες μονο refresh kai load.. βοηθηστε pls..
Silenzio Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 αν πατήσεις load εκει έχει επιλογη για φορματ delete κλπ 1
Foxoulhs Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 αν πατήσεις load εκει έχει επιλογη για φορματ delete κλπ δν μου εχει με βγαζει σε αλλο παραθυρο και μου εχει να διαλαξω ενα μεσο αποθηκευσης δν μπορω να καταλαβω..
Silenzio Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 εννοεις οτι σου εμφανιζει ολους τους σκληρους ? επιλεγεις οποιον θες να του περασεις τα win και πατας ξερω γω format 1
Foxoulhs Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 εννοεις οτι σου εμφανιζει ολους τους σκληρους ? επιλεγεις οποιον θες να του περασεις τα win και πατας ξερω γω format Ναι μου εμφανιζει ολα τα αποθηκευτικα μεσα.. επελεξα και μου λεει συνεχεια το εξης "no device drivers were found.make sure that the installation media contains the correct drivers and then click ok"
Silenzio Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 μμ δε μου έχει τυχει ποτε αυτο.. δε πιστευω να επέλεξες σαν σκληρο τα λιγα mb που εμφανιζονται σαν partition σε καθε σκληρο ε ? αν ο c σου ειναι 120 gb να επιλεξεις το μεσο που λέει 112 gb για παραδειγμα και οχι 90 mb.. επέλεξε το και πατα συνέχεια να δεις αν θα προχωρησει.. 1
Foxoulhs Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 μμ δε μου έχει τυχει ποτε αυτο.. δε πιστευω να επέλεξες σαν σκληρο τα λιγα mb που εμφανιζονται σαν partition σε καθε σκληρο ε ? αν ο c σου ειναι 120 gb να επιλεξεις το μεσο που λέει 112 gb για παραδειγμα και οχι 90 mb.. επέλεξε το και πατα συνέχεια να δεις αν θα προχωρησει.. ευχατηστω για τον χρονο σου Καποιος αλλος που να ξερει μπορει να με βοηθησει? *υπαρχει περιπτωση να φταει αυτο που λεει SP1?
DarkThanos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Θα φανει λιγο ακραιο αυτο που θα πω αλλα μου εχει τυχει cd εγκαταστασης των windows να μην κανει format. Εγω ετρεξα προτα linux live cd για να κανω format τους δισκους και μετα το cd των windows. 1
Foxoulhs Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Θα φανει λιγο ακραιο αυτο που θα πω αλλα μου εχει τυχει cd εγκαταστασης των windows να μην κανει format. Εγω ετρεξα προτα linux live cd για να κανω format τους δισκους και μετα το cd των windows. δεν ξερω φιλε αλα το εχω παρατησει το θεμα δν μπορεσα να βρω ακρη κανενας δν νοιαστηκε..-.-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα