Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε όχι και το τζάκι απαγόρευση!!! Αυτό μου έμεινε για ζεστασιά :/

(Όποιοι σκέφτηκαν το μέτρο προτείνω να τους χρησιμοποιήσουμε για καυσόξυλα.)

Αποστολή από το GT-S5300 με τη χρήση Insomnia App

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πάμε για το record guinness του πιο ανεφάρμοστου νόμου ever?

Μετά το νόμο του καπνίσματος;

Γενικά ό,τι έχει να κάνει με καπνό το γαμάμε τώρα που το σκέφτομαι.

• Like 2
Δημοσ.

Ρε κοφτε το τρολλαρισμα. Δεν λεω οτι υποστηρίζω η όχι το μέτρο. Ο αδερφός μου μού είπε πως γινόταν της πουτάνας από τα τζάκια πάντως πέρυσι, καίγαν ότι βρίσκανε κλπ. Τωρα το μετρο και ο "έλεγχος στις καμιναδες"... απλά ασχολίαστο

Ναι γινόταν και φέτος θα ναι πολυ χειρότερη η κατάσταση.

Κοιτά να δεις όμως.....αντί να παίρνουν το ένα ηλίθιο μετρο μετά το άλλο, θα μπορούσαν να απαλλάξουν το πετρέλαιο από την υπερφορολόγηση.

Το μετρό ειναι μη εφαρμόσιμο, το ξέρουν και το ξέρουμε. Απλά ειναι μια ακόμη πολιτικη παπαριά του στιλ "we care" ώστε αν αρχίσει να ψοφάει κόσμος από την αλά Mexico City ατμόσφαιρα να πουν εμείς είχαμε προειδοποιήσει αλλα ο κόσμος δεν συνετίστηκε. Εσείς φταίτε βρε κούτα που πέθανε ο παππούς/γιαγιά σας........

Τους έχουμε μάθει πλέον.......

Δημοσ.

ΟΚ, τεράστιο πρόβλημα η αιθαλομίχλη, αλλά ο κόσμος πώς ακριβώς θα ζεσταθεί όταν δεν έχει να αγοράσει πετρέλαιο; Ηλίθια μέτρα, που δεν υπάρχει περίπτωση να εφαρμοστούν για κανένα λόγο. Να ήταν μόνο τα τζάκια που ρυπαίνουν την ατμόσφαιρα...

Τα ντουμάνια από τα αρχαία φορτηγά και τα ταξί είναι πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα για μενα.

Θα μπει στο σπίτι μου, να ελέγξει την καμινάδα; Αν βρεθεί εισαγγελέας που θα δεχτεί να παραβιάσει το άσυλο του σπιτιού μου για τέτοιο "αδίκημα", χαλάλι του. Γιατί διαφορετικά, κανένας δεν έχει δικαίωμα να μπει στο σπίτι κανενός, εκτός αν μιλάμε για εντολές από εισαγγελική αρχή. Το σπίτι θεωρείται άσυλο.

Και στις πολυκατοικίες πώς θα ξέρουν τα αστέρια που θα προσλάβουν ποια είναι η καμινάδα του κάθε διαμερίσματος;

Δημοσ.

σκεφτομαι πως θα μπορουσε να καταληξει αυτο στο να υποχρεωθουν οι κατοικιες που εχουν τζακι να το δηλωνουν και να υποχρεωνονται να βαζουν στις καμιναδες κανα ειδος φιλτρου.

(+bonus κανα χαρατσακι)

Δημοσ.

σκεφτομαι πως θα μπορουσε να καταληξει αυτο στο να υποχρεωθουν οι κατοικιες που εχουν τζακι να το δηλωνουν και να υποχρεωνονται να βαζουν στις καμιναδες κανα ειδος φιλτρου.

(+bonus κανα χαρατσακι)

Δεν ειναι δυσκολο. Σε πρωτη φαση θα δουν πως θα αντιδρασει ο κοσμος, αν ας πουμε το Γεναρη μεσω τηλεορασης και ραδιοφωνου, καλεσει τους κατοικους της ταδε περιοχης να σβησουν το τζακι. Επειδη προφανως και δε θα το σβησει κανενας, του χρονου, σε αναγκαζει να δηλωσεις αν στο ακινητο που μενεις εχει τζακι. Τελος σου χωνει ενα χαρατσι υπερ καυσης ξυλου.

Μια αλλη κινηση, πιο απλη, ειναι να ριξουν ενα καλο φορο "υπερ αιθαλομιχλης" στην πωληση ξυλων, ή στη νομιμη μεταφορα απο ιδιωτες, και παραλληλα αυξηση των ελεγχων στις παρανομες μεταφορες...

(Χαραμιζομαι εδω περα... στουρναρηδες και βενιζελους τους εχω για πλακα).

• Like 7
Δημοσ.

δώ που μένω χρησιμοποιούν όλοι ξυλόσομπες και τζάκια 
δεν έχουμ πρόβλημα αιθαλομίχλης κ η ατμόσφαιρα ειναι πολύ ποιο καθαρή απο το κέντρο τσι Πάτρας που δεν χρησιμοποιούν σόμπες/τζάκια 
ανακοίνωσαν κάπου τις περιοχές που θα ισχύσει ?

κ επίσης αφού βρίσκουν τόσο εύκολα λύσεις γιατι δεν μας λένε κ το μέτρο που θα πάρουν για να μην ξεπαγιάσει ο κόσμος που δεν έχει εγκαταστάσεις για πετρέλαιο κ χρήματα να το αγοράσει ?

αμα με πουν οτι δε μπορώ να χρησιμοποιώ την ξυλόσομπα, με τα πρώτα κρύα θα πάρω τα μπογαλάκιαμ κ θα πάω στο σπίτι του αρμόδιου της νέα υπηρεσίας να αράξω στη ζεστα του καλοριφέρ τ.  

Δημοσ.

Πλάκα πλάκα έπρεπε κάποια στιγμή να γίνει κάτι για τα τζάκια στις περιοχές με πολυκατοικίες.

Καίνε ό,τι γουστάρουν,στη διπλανή μας πολυκατοικία οι νοικάρηδες το περσινό χειμώνα καίγανε ...το παρκέ!!!.

Αλήθεια παίδες,δεν τρολάρω,ξυλώνανε λίγο λίγο κομμάτια απ' το πάτωμα,μα τη μπαναΐα μιλάμε.

Φέτος που επιτέλους ξύπνησε ο ιδιοκτήτης και ήρθε (αφού αποχώρησαν οι νοικάρηδες) να ελέγξει,τούφυγε η ούγια.

Μεταξύ μας τώρα και χωρίς να είμαι χαιρέκακος,το ντουμάνι που φάγαμε απ' τα βερνίκια του παρκέ φτάνανε σε ισοδύναμο ενάμισυ Κοζλοντούι.Βγαίναμε στη βεράντα και μας έπιανε ο μπουχός,χώρια τα νοβοπάν και η οικοδομική ξυλεία των γειτόνων...

Ανεβάζει ο μπαγλαμάς αμοχάλικο να στρώσει πλακάκια...lol

Δημοσ.

Πλάκα πλάκα έπρεπε κάποια στιγμή να γίνει κάτι για τα τζάκια στις περιοχές με πολυκατοικίες.

Καίνε ό,τι γουστάρουν,στη διπλανή μας πολυκατοικία οι νοικάρηδες το περσινό χειμώνα καίγανε ...το παρκέ!!!.

Αλήθεια παίδες,δεν τρολάρω,ξυλώνανε λίγο λίγο κομμάτια απ' το πάτωμα,μα τη μπαναΐα μιλάμε.

Και μετά που περπατούσαν;Στον αέρα;

Δημοσ.

Και μετά που περπατούσαν;Στον αέρα;

H τελευταία παράγραφος στο spoiler μου,στρώνει πλακάκια τώρα.

Η πλάκα είναι ότι ακούγαμε τι γινόταν όταν ξυλώνανε τα παρκέτα,γινότανε ντόρος μεγάλος και παίρναμε τηλέφωνο τον χατζατζάρη-ιδιοκτήτη,αλλά μας απόπαιρνε με μπινελίκια,μην ενοχλούμε τους αφγκανομπαγκλαπάκηδες νοικάρηδές του.

Τώρα,πληρώνει!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...