thanasismen76 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα.Εχω ενα laptop με Windows 8 (64bit) ΟΕΜ προφανως.Εκανα αναβαθμιση σε 8.1 μεσω του Store.Θελω να αντικαταστησω τον σκληρο που φοραει (SEAGATE ST500LT012 MOMENTUS 500GB 2.5'' SATA2) με την προσφορα απο το ΠΛΑΙΣΙΟ (Samsung SSD 840 EVO 120GB) Το συγκεκριμενο Laptop υποστηριζει SATA 3 οποτε αξιζει μια τετοια αντικατασταση. Επισης θα προσθεσω και 4GB DDR3 1600 Mhz σε συνδyασμο με αλλα 4GB που ηδη φοραει ωστε να εκμεταλευτω τη Dual Channel δυνατοτητα.Ολα καλα εως εδω.Η ερωτηση μου ειναι : Πως μπορω να μεταφερω τα Windows μαζι με το κρυφο partition που εχει για επαναφορα του λειτουργικου (Recovery Partition)στον SSD? Υπαρχουν καποια Migration Software που κανουν αυτη τη δουλεια?
plpapadopoulos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δίνει η Samsung αν δεν απατώμαι. Αν δε σε βολέψει, δοκίμασε Acronis True Image ή Symantec Ghost. 1
thanasismen76 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Εχω χρησιμοποιησει το Acronis True Image για backup εικονας του δισκου για να μην ξαναμπλεκω με format κτλ. Δε θα υπαρχει προβλημα που οι δισκοι ειναι διαφορετικου μεγεθους?Και δημιουργει ακριβως τα ιδια διαμερισματα στο δισκο? Εχει χρησιμοποιησει το Acronis True Image κανεις καθ΄αυτο το τροπο?
ntg_net Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Εχω χρησιμοποιησει το Acronis True Image για backup εικονας του δισκου για να μην ξαναμπλεκω με format κτλ. Δε θα υπαρχει προβλημα που οι δισκοι ειναι διαφορετικου μεγεθους?Και δημιουργει ακριβως τα ιδια διαμερισματα στο δισκο? Εχει χρησιμοποιησει το Acronis True Image κανεις καθ΄αυτο το τροπο? Οχι θα κανει απο μονο του resize.
k30taas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 εγω θα σου προτεινα το AOMEI Partition Assistant Pro το εχω κανει αυτό που λες αρκετες φορες με την εντολη Migrate OS to SSD or HDD.
tsoldim Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα έΧω μια απορία!!! Αφου κάνουμε Data migration se ena SSD μετά μπορούμε να έχουμε το σκληρο αυτό SSD σαν τον πρωταρχικο και να μπορούμε να κάνουμε Format??? Δηλαδή το κρυμένο λειτουργικό σε ενα Laptop μεταφέρεται απο τον HDD --> ston --> SSD????μαζι και drivers klppp?????
ntg_net Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Μετά το disk cloning/imaging ναι θα μεταφέρει και το κρυφό partition. Στο data migration οχι.
tsoldim Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Θα μπορουσα για μια καθαρη εγκατασταση σενα SSD καινουργιο που θα μπει σε laptop να κανουμε: Data migration apo HDD -> SSD Και Να παρουμε ενα recovery disc και να κανω format κανονικα στον SSD? Γινεται αυτο??
ntg_net Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Θα μπορουσαμε να πουμε οτι: 1)κανω data migration se laptop apo HDD ->SSD. 2) και μετα μπορω να δημιουργησω ενα recovery disc ωστε να κανω μια καθαρη εγκατασταση στον SSD του laptop? γινεται αυτο? Θα μπορουσαμε να πουμε οτι: 1)κανω data migration se laptop apo HDD ->SSD. <br> 2) και μετα μπορω να δημιουργησω ενα recovery disc ωστε να κανω μια καθαρη εγκατασταση στον SSD του laptop? γινεται αυτο? Sent from my iPhone using Insomnia Ναι γίνεται , απλα δεν ξερω αν πάρει ετσι και το κρυφο partition που ηθελες. Δοκιμασε. Παρε και ενα ghost.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα