Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καθώς έπαιζα το νέο call of duty,κάποια στιγμή η κάρτα σταμάτησε να δίνει σήμα στην οθόνη.Μετά από κανά πεντάλεπτο και αφού είχαν αποτύχει όλες οι προσπάθειες μου να επαναφέρω το σήμα έκανα reboot το σύστημα.Κατά περίεργο τρόπο τα windows 8.1 παρουσίασαν θέμα στην εκκίνηση(για την ακρίβεια στο σημείο που βάζω κωδικό για να μπω στην επιφάνεια εργασίας έβλεπα μια μπλε οθόνη).Δοκίμασα να κάνω repair αλλά δεν τα κατάφερα.Είχα εύκαιρο ένα cd των windows 7 και κάνω format.Έλα όμως που μόλις έβαζα τα drivers της κάρτας και έκανα επανεκκίνηση,αφού φόρτωναν τα windows έπαιρνα μαύρη οθόνη.Μπαίνω με safe mode και μέσω του dxdiag βλέπω πως δεν αναγνωρίζει την κάρτα.Εγκατέστησα και  το hwmonitor αλλά ούτε εκεί εμφανίζεται η κάρτα.Άλλαξα και τη θέση της στη μητρική αλλά δεν είχε αποτέλεσμα.

Μάλλον καπουτ η κάρτα;

Να σημειώσω πως χωρίς την εγκατάσταση των drivers έχω σήμα στην οθόνη(σε χάλια ανάλυση βέβαια).

Επεξεργαστής:fx 8350

Μητρική:sabertooth 990fx r2.0

ΥΓ1.Νεότερα επί του θέματος.Format στο format.Μόλις εγκατέστησα τα windows 8.Έφαγα freeze και επανεκκίνηση βέβαια αλλά δεν μπορώ να επιβεβαιώσω σίγουρα ότι φταίει η κάρτα.Εγκατέστησα τα drivers και όλα φαίνεται να βαίνουν καλώς μέχρι στιγμής.

Λογικά στα windows 7 δε φαινόταν η κάρτα επειδή δεν είχε drivers.

False alert μάλλον συμφορουμίτες.Σε λίγο θα το τεστάρω και σε games για να πάρω μια συνολική εικόνα.

Η απορία μου είναι άλλη.Επειδή άλλαξα θέση στην κάρτα έχω μείνει με κενά στο πίσω μέρος του κουτιού.Πως στο καλό λέγονται τα καλύμματα για να ψάξω στο e-bay?

Επεξ/σία από christakos07

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...