papanastassiou Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά.... :-) :-) Θα ήθελα να αγοράσω tablet ainol 10,1 eternal quand core 1.5ghz Εκανα μια σχετική έρευνα στο διαδίκτυο είδα κάποια reviews on youtube αλλά δεν είμαι καλά ενημερωμένος πιστεύω. Υπάρχει κάποιος που να μπορεί μανε βοηθήσει δίνοντας μου πληροφορίες και αν το αγοράσω τι προβλήματα μπορώ να αντιμετωπίσω...... Σας επισυνάπτω το σύνδεσμο από εκεί που θα το αγοράσω να το δείτε και να μου πείτε τη γνώμη σας. http://www.pandawill.com/ainol-novo-10-eternal-quad-core-tablet-pc-101-inch-ips-screen-android-42-2gb-ram-16gb-bluetooth-dual-camera-white-p77118.html
Aragorn Elessar Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δεν ξερω για το συγκεκριμενο μοντέλο αλλα θα σου πω την εμπειρια μου απο ενα άλλο AINOL που πηρα περισυ. Ξερω, ξερω, ξέρω, διάβαζα και εγω διαφορα reviews και ελεγαν ποσο καλο είναι κλπ. Ενα πράγματα θα σου πω: ΜΑΚΡΥΑ. Είναι ότι χειρότερο υπάρχει στον πλανητη Γη. Μπορεί να σκάσει και να σε σκοτώσει - no joking! Ο,τι πιο άχρηστο και ηλίθιο έχω αγοράσει ποτέ στην ζωή μου. Ακόμα και δωρεάν να μου το έδιναν, δεν θα το έπερνα! Αλήθεια. Απλά μείνε μακρυά. Η ποιότητα κατασκευής είναι αστείο, η οθόνη είναι σαν πλαστικό από το παζάρι, τα κουμπιά είναι παρόμοια με τις κατασκευές Kinder-εκπληξη. Γενικά το μόνο καλό που έχει είναι η συσκευασία του (το κουτί). Ούτε ARM είχε το άχρηστο, ούτε στο Google Play δεν μπορουσα να μπω. Εκαιγε σαν να εψηνα αβγά, ενώ έτριζε ... "τρομακτικά". Απλά Μ Α Κ Ρ Υ Α από Ainol. ΥΣ: Το παραπάνω είναι προσωπική μου εμπειρία με άλλο Ainol, απλά ήταν τόσο άσχημη που πραγματικά δεν κοιταζω καν αλλα προϊόντα της εταιρίας.
Phoenix7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Καλα επειδη πηρες κατι που δεν σε καλυπτε, ολα τα μοντελα ειναι χαλια; αν σου δωσει κανεις κανα ainol χαρισε το σε μενα Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App
papanastassiou Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δεν ξερω για το συγκεκριμενο μοντέλο αλλα θα σου πω την εμπειρια μου απο ενα άλλο AINOL που πηρα περισυ. Ξερω, ξερω, ξέρω, διάβαζα και εγω διαφορα reviews και ελεγαν ποσο καλο είναι κλπ. Ενα πράγματα θα σου πω: ΜΑΚΡΥΑ. Είναι ότι χειρότερο υπάρχει στον πλανητη Γη. Μπορεί να σκάσει και να σε σκοτώσει - no joking! Ο,τι πιο άχρηστο και ηλίθιο έχω αγοράσει ποτέ στην ζωή μου. Ακόμα και δωρεάν να μου το έδιναν, δεν θα το έπερνα! Αλήθεια. Απλά μείνε μακρυά. Η ποιότητα κατασκευής είναι αστείο, η οθόνη είναι σαν πλαστικό από το παζάρι, τα κουμπιά είναι παρόμοια με τις κατασκευές Kinder-εκπληξη. Γενικά το μόνο καλό που έχει είναι η συσκευασία του (το κουτί). Ούτε ARM είχε το άχρηστο, ούτε στο Google Play δεν μπορουσα να μπω. Εκαιγε σαν να εψηνα αβγά, ενώ έτριζε ... "τρομακτικά". Απλά Μ Α Κ Ρ Υ Α από Ainol. ΥΣ: Το παραπάνω είναι προσωπική μου εμπειρία με άλλο Ainol, απλά ήταν τόσο άσχημη που πραγματικά δεν κοιταζω καν αλλα προϊόντα της εταιρίας. Μηπως θυμασαι το μοντέλο η τα χαρακτηριστικά του????? Θα ήθελα να δω αν είναι κείνα τα μοντέλα πριν την εξαγοράσει η samsung και εγκαταστήσει τα iso systems Ευχαριστώ πολύ που με βοηθάς :-) :-) μάλλον μετά απο αυτό θα ακυρώσω την αγορά θα πάρω το blackberry tablet
evmenis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Σε 10αρι δεν υπαρχει καλο Ainol ,καλυτερα δες σε Pipo μερια.
papanastassiou Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Σε 10αρι δεν υπαρχει καλο Ainol ,καλυτερα δες σε Pipo μερια. Εχω δει το Pipo M9 http://www.pandawill.com/pipo-m9-quad-core-rk3188-3g-tablet-pc-101-ips-screen-android-41-2g-ram-bluetooth-dual-camera-p73609.html Πες μου τη γνώμη σου αν θες. Θα διαθεσω τα λίγα χρήματα που έχω μη μου βγει χάλια και δε μπορώ να το αντικαταστήσω μετά. Εκτός αν από κει μέσα μου δίξεις κάτι άλλο
evmenis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Ασε το pandawill και δες σε geekbuying ,minideal ,DX. Τωρα με τα πιπο υπαρχει μια ιστορια με τις εκδοσεις (υπαρχει η max και η pro με την πρωτη να θεωρειται καλυτερη εκδοση) και με την διαθεσιμοτητα που υπαρχει. Δες στο myphone υπαρχει μεγαλη κοινοτητα χρηστων και θα διαβασεις και σχολια απο παιδια που εχουν τα ταμπλετ. http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=200
papanastassiou Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Ασε το pandawill και δες σε geekbuying ,minideal ,DX. Τωρα με τα πιπο υπαρχει μια ιστορια με τις εκδοσεις (υπαρχει η max και η pro με την πρωτη να θεωρειται καλυτερη εκδοση) και με την διαθεσιμοτητα που υπαρχει. Δες στο myphone υπαρχει μεγαλη κοινοτητα χρηστων και θα διαβασεις και σχολια απο παιδια που εχουν τα ταμπλετ. http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=200 Ευχαριστώ πάρα πολύ. Μπήκα στο φορουμ και με βοήθησε αρκετά. Να είσαι καλά
Grey Warden Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δεν ξερω για το συγκεκριμενο μοντέλο αλλα θα σου πω την εμπειρια μου απο ενα άλλο AINOL που πηρα περισυ. Ξερω, ξερω, ξέρω, διάβαζα και εγω διαφορα reviews και ελεγαν ποσο καλο είναι κλπ. Ενα πράγματα θα σου πω: ΜΑΚΡΥΑ. Είναι ότι χειρότερο υπάρχει στον πλανητη Γη. Μπορεί να σκάσει και να σε σκοτώσει - no joking! Ο,τι πιο άχρηστο και ηλίθιο έχω αγοράσει ποτέ στην ζωή μου. Ακόμα και δωρεάν να μου το έδιναν, δεν θα το έπερνα! Αλήθεια. Απλά μείνε μακρυά. Η ποιότητα κατασκευής είναι αστείο, η οθόνη είναι σαν πλαστικό από το παζάρι, τα κουμπιά είναι παρόμοια με τις κατασκευές Kinder-εκπληξη. Γενικά το μόνο καλό που έχει είναι η συσκευασία του (το κουτί). Ούτε ARM είχε το άχρηστο, ούτε στο Google Play δεν μπορουσα να μπω. Εκαιγε σαν να εψηνα αβγά, ενώ έτριζε ... "τρομακτικά". Απλά Μ Α Κ Ρ Υ Α από Ainol. ΥΣ: Το παραπάνω είναι προσωπική μου εμπειρία με άλλο Ainol, απλά ήταν τόσο άσχημη που πραγματικά δεν κοιταζω καν αλλα προϊόντα της εταιρίας. Ποιό μοντέλο; Αυτές τις μέρες κλείνω 1 χρόνο με το Ainol Novo 7 Fire (ίσως το μεγαλύτερο best seller σε κινέζικο ταμπλετ ever) και όλα κομπλέ με εξαιρετική ips οθόνη. H κοπέλα μου έχει Pipo M9 pro. Γενικά Ainol, Pipo, Cube θεωρούνται (και είναι) από τις καλύτερες. Σημασία έχει τι λέει η πλειοψηφία των αγοραστών, τώρα τι λέει ο καθένας κρίνοντας μόνο από τη δική του περίπτωση είναι άλλο θέμα.
papanastassiou Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Ποιό μοντέλο; Αυτές τις μέρες κλείνω 1 χρόνο με το Ainol Novo 7 Fire (ίσως το μεγαλύτερο best seller σε κινέζικο ταμπλετ ever) και όλα κομπλέ με εξαιρετική ips οθόνη. H κοπέλα μου έχει Pipo M9 pro. Γενικά Ainol, Pipo, Cube θεωρούνται (και είναι) από τις καλύτερες. Σημασία έχει τι λέει η πλειοψηφία των αγοραστών, τώρα τι λέει ο καθένας κρίνοντας μόνο από τη δική του περίπτωση είναι άλλο θέμα. καλησπέρα για το eternal αυτό εδώ το μοντέλο εννοώ. Ρίξε μια ματια αν μπορείς http://www.pandawill.com/ainol-novo-10-eternal-quad-core-tablet-pc-101-inch-ips-screen-android-42-2gb-ram-16gb-bluetooth-dual-camera-white-p77118.html Ευχαριστώ για τη βοηθεια
AntiCambeR Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δεν ξερω για το συγκεκριμενο μοντέλο αλλα θα σου πω την εμπειρια μου απο ενα άλλο AINOL που πηρα περισυ. Ξερω, ξερω, ξέρω, διάβαζα και εγω διαφορα reviews και ελεγαν ποσο καλο είναι κλπ. Ενα πράγματα θα σου πω: ΜΑΚΡΥΑ. Είναι ότι χειρότερο υπάρχει στον πλανητη Γη. Μπορεί να σκάσει και να σε σκοτώσει - no joking! Ο,τι πιο άχρηστο και ηλίθιο έχω αγοράσει ποτέ στην ζωή μου. Ακόμα και δωρεάν να μου το έδιναν, δεν θα το έπερνα! Αλήθεια. Απλά μείνε μακρυά. Η ποιότητα κατασκευής είναι αστείο, η οθόνη είναι σαν πλαστικό από το παζάρι, τα κουμπιά είναι παρόμοια με τις κατασκευές Kinder-εκπληξη. Γενικά το μόνο καλό που έχει είναι η συσκευασία του (το κουτί). Ούτε ARM είχε το άχρηστο, ούτε στο Google Play δεν μπορουσα να μπω. Εκαιγε σαν να εψηνα αβγά, ενώ έτριζε ... "τρομακτικά". Απλά Μ Α Κ Ρ Υ Α από Ainol. ΥΣ: Το παραπάνω είναι προσωπική μου εμπειρία με άλλο Ainol, απλά ήταν τόσο άσχημη που πραγματικά δεν κοιταζω καν αλλα προϊόντα της εταιρίας. Νασαι καλα πασα μου γιατι θα το αγοραζα απο ξω,...πουφ..Η γνωση σωζει!!
vjshadow Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Για το pipo M9 pro 3G έχει κανένας εμπειρία;
rezoma Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Οτι ναναι διαβαζει κανεις ωρες ωρες! Εγω εχω ενα χρονο το Ainolo Novo Fire 7 και πιστευω οτι ειναι σουπερ για τα λεφτα του. Απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει ποτε στην ζωη μου. Πολυ καλη κατασκευη, με σουπερ οθονη! Τοτε το πηρα 132 ευρω μαζι με τα μεταφορικα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα