zoranb Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Ψάχνω για γραμμικά σχέδια ή φωτογραφίες από αυτές που μπερδεύουν τα μάτια ή δημιουργούν οπτικές απάτες. Συνήθως τις έχετε δεί από email που προωθούμε σε φίλους κ γνωστούς, δεν έχω κρατήσει κανένα όμως τέτοιο email, μπας κ έχει κανείς κανένα;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δοκίμασε μια αναζήτηση με όρους optical illusions ή psychological test images.
Porg Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Παλαιότερα είχε πέσει στα χέρια μου ένα βιβλίο με εικόνες τι οποίες αν τις κοίταγες κανονικά έβλεπες ένα επαναλαμβανόμενο σχέδιο αν όμως εστίαζες το βλέμμα σου 2 πόντους πίσω απτη εικόνα εμφανιζόταν ένα τρισδιάστατο γραφικό Πως τις λένε αυτές τι εικόνες; Υγ Τελικά ήταν εύκολο να τις βρω! http://www.eyetricks.com/3dstereo.htm
tsioudiver Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Στα στερεογράμματα αναφέρεσαι Porg Για να δεις το κρυμμένο σχήμα (εδώ πρόκειται για λιοντάρι) εφόσον είσαι αρχάριος πρέπει να φέρεις τα μάτια σου 2εκ. κοντά στην εικόνα και μετά απο ένα λεπτό να αρχίσεις να απομακρύνεσαι πολύ σιγά. Η όραση δε πρέπει να εστιάζει κάπου αλλά να είναι σχετικά αλλήθωρη, όπως κοιτάς πανοραμικά ένα τοπίο.
Porg Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μου είχαν σπάσει τα νεύρα μέχρι να το καταφέρω! Για να βρεις τον τρόπο βοηθάει πολύ να βρεις ένα αντικείμενο πχ ποτήρι και να εστιάσεις σε κάτι πίσω απο αυτό έτσι ώστε να βλέπεις το ποτήρι διπλό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα