louben Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) λοιπον παιδια χθες συνεβη το εξης κουφο.Στα καλα καθουμενα τα ψηφιακα τηλεοπτικα καναλια (πλην 2) εγιναν ως εξης 2 ΜΕΤΑΞΥ αυτων και το ΑΡΤ παιζουν κανονικοτατα κεραια δεν ειναι γιατι αφενος και τα καναλια που δεν παιζουν πια εχουν 10 στην ισχυ σηματος και ποιοτητα εικονας και αφετερου επειδη συνεδεσα αλλη τηλεοραση με εξωτερικο ψηφιακο δεκτη και δουλευει μια χαρα. Εβγαλα την τηλεοραση απο την πριζα αποσυνδεσα ολες τις εξωτερικες συσκευες τιποτα. Να τονισω οτι ο ηχος ακουγεται κανονικοτατα.Επισης εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και τα ιδια.Να τονισω οτι αναβαθμισα το firmware στο1019 μπας και .... αλλα δεν......καμια ιδεα? Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2013 από louben
louben Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 PAidia καμια ιδεα>?Σιγουρα δεν ειναι κεραια το δοκιμασα και σε διαφορετικο σπιτι και με φορητη μικρη κεραια και τα ιδια?
graphist83 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Και όμως αυτο που βλέπουμε δείχνει σαν στιγμιαία απώλεια σήματος. Για να εισαι σίγουρος πρεπει να ελέγξεις την πρίζα που διανέμει το σημα, πόσο ισχύ κατεβάζει και με ποσά σφάλματα. Η εσωτ. κεραία δεν μπορει να σου δώσει σωστο σημα και οι διακοπές ειναι στάνταρ αμα δεν κεντραριστεί σωστά η η περιοχή ειναι δυσκολη. Υπάρχει και η πιθανότητα να εχει θεμα το tuner της αλαλ ειναι σπάνια βλάβη.
louben Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Και εγω προς τα εκει προσανατολιζομουν.Αν λαβουμε υποψη οτι 2 καναλια παιζουν κανονικα κατι δεν παει καλα.Αν το tv tuner ηταν χαλασμενο θα μου το εδινε ως βλαβη αναβοσβηνοντας το φωτακι εκκινησης η οχι?Ακομη γινεται το tuner na einai μερικως χαλασμενο? Απο την αλλη τη δοκιμασα σε 2 διαφορετικες οικιες και στις 2 ακριβως η ιδια συμπεριφορα.Και στις δυο στα καναλια που δεν παιζουν ισχυ/ποιοτητα σηματος 10/10.Και βεβαια οι εξωτερικοι δεκτες παιζουν μια χαρα. Πως μπορω να ελέγξω την πρίζα που διανέμει το σημα, πόσο ισχύ κατεβάζει και με ποσά σφάλματα?Αν και το δοκιμασα σε 2/3 πριζες και σε ολες τα ιδια. Να τονισω οτι εχω και ενισχυτη ιστου(ikusi)αλλα και παλι δε νομιζω να παιζει ρολο(και στου πατερα μου που δεν εχει τα ιδια).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα