Προς το περιεχόμενο

The Official Track Thread.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το νήμα αυτο οπως λεει και ο τίτλος του έχει να κάνει με τον κλασσικό αθλητισμό και τον στίβο γενικότερα. Εδω μπορούμε φυσικα να συζητάμε και για την κολύμβηση. Το Official Fitness Thread έχει να κανει πιο πολυ με τα βάρη και λιγοτερο με την αερόβια άσκηση. 

Στο συγκεκριμενο νήμα ειναι πρωτα απο ολα η αεροβικη ασκηση και ο στιβος και αν καποιος έχει να επισημανει και ασκησεις με βάρη που θα βοηθήσουν και στον στιβο και ειναι μέρος της προπονησης του ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΑ. Ωστοσο ο χαρακτηρας εδω ειναι κυριως για αεροβική . Οποιος θέλει πιο εκτενεις συζητησεις γυρω απο τα βάρη υπάρχει και το θρεντ που λεμε πιο πάνω. 

Ήρθα σε συνεννόηση με τον Lucifer και τον paredwse πριν σκεφτω να το δημιουργησω οπου και ο ιδιοι συμφώνησαν οτι υπάρχει η ανάγκη για κάτι τετοιο και έχει νοημα η διαφοροποίηση. Καλες συζητήσεις. :D

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κοιταξε να δεις , επρεπε να γινει ένα τετοιο θρέντ διοτι αμα έμπαινε κάποιος στο άλλο και έκανε μια ερωτηση για τον στιβο αυτη θα χανοταν αναμεσα στις τοσες για τα βάρη ή δεν θα εδινε κανεις σημασία. 

Οποτε εδω μπορει να ειμαστε λιγοι στην αρχή αλλα σιγα σιγα πιστευω το θρεντ θα ζωντανέψει. Φυσικα αυτο ειναι στο χέρι ολων. Μπορουμε να συζητησουμε για ΟΛΑ τα αγωνισματα του κλασσικου στιβου και φυσικα για την κολυμβηση. 

Δημοσ.

σταρ δεν μπορεις να εχεις παραπονο οτι χαθηκαν τα ποστ σου στο αλλο θρεντ :P 

Οχι παραπονο δεν έχω. Απλα για να μην ζαλιζουμε και οσους ασχολουνται με τα βάρη σκεφτηκα πως θα ηταν καλυτερο να μεταφερθούμε αλλού.

• Moderators
Δημοσ.

ναι καλο ειναι !! γιατι εκει χανονται πολυ γρηγορα τα ποστ (και οχι μονο για αεροβια) μεσα σε μια μερα μπορουν να γραφτουν αρκετες σελιδες!! αν και δεν βλεπω να εχει κινηση εδω! ειναι ολοι εξω και τρεχουν?

• Like 2
Δημοσ.

ναι καλο ειναι !! γιατι εκει χανονται πολυ γρηγορα τα ποστ (και οχι μονο για αεροβια) μεσα σε μια μερα μπορουν να γραφτουν αρκετες σελιδες!! αν και δεν βλεπω να εχει κινηση εδω! ειναι ολοι εξω και τρεχουν?

Ε σιγα σιγα θα μαζευτούμε πιστευω. Εγω θα παω να τρέξω αύριο. Λεω να κάνω 10 λεπτά ζέσταμα μετα διατάσεις - δρομικές και μετα πάω για την αντοχη (πυραμίδα) 1-1 , 2-1 ... 4-1 και αντιστροφρα 4-1 , 3-1 ... 1-1. 

Μαλλον οι υπολοιποι αποψε θα τρεχουν σε  κανένα νυχτερινο κέντρο διασκέδασης ειναι και Σαββατο βραδυ!!! 

Οσοι ξέρουν κλειστα γηπεδα στιβου ας παραθεσουν πληροφοριες επειδη ποσο θα κανει ακομα καλοκαιρια? μεχρι στιγμης υπηρξαμε τυχεροι αλλα δεν θα συνεχιστει για πολυ πιστευω καθως μπαινουμε στον χειμωνα. Και χρεωσεις για τα κλειστα στιβου. 

• Moderators
Δημοσ.

εγω λεω να παω για τρεξιμο αυριο αλλα δεν ξερω αν με αντεχουν τα ποδια μου!

τα χω ξεσκισει και τα χω κουρασει υπερβολικα!! 

εγω το εχω πει και με αερακι και με βροχη θα πηγαινω! αλλιως στεπ στο γυμναστηριο ;)

Δημοσ.

εγω λεω να παω για τρεξιμο αυριο αλλα δεν ξερω αν με αντεχουν τα ποδια μου!

τα χω ξεσκισει και τα χω κουρασει υπερβολικα!! 

εγω το εχω πει και με αερακι και με βροχη θα πηγαινω! αλλιως στεπ στο γυμναστηριο ;)

Ε στο ειχα πει φιλε οτι χρειαζεσαι ξεκούραση. Κοιτα αμα νιωθεις ενοχλησεις μην κανεις. Ξεκινα δηλαδη ζέσταμα και αμα δεις οτι πονάς ή εχεις εντονη ενοχληση μην συνεχισεις. 

Εγω οταν ειχα παθει την υπερκοπωση(τενοντιτιδα στο δεξι γονατο και κατω αριστερα στον αστραγαλο) για μια εβδομαδα ειχα αραξει με παγο και βολταρεν και μετα μου πέρασε και επανηλθα.

• Moderators
Δημοσ.

δεν ποναω αλλα την κουραση την καταλαβαινω! τουλαχιστον την προπονηση θα την βγαλω και μετα θα ειμαι οφφ! :P

να κατσω δεν μπορω γιατι δεν την παλευω με τις τωρινες συνθηκες!

Δημοσ.

δεν ποναω αλλα την κουραση την καταλαβαινω! τουλαχιστον την προπονηση θα την βγαλω και μετα θα ειμαι οφφ! :P

να κατσω δεν μπορω γιατι δεν την παλευω με τις τωρινες συνθηκες!

Εσυ ξέρεις. Εγω να φανταστεις αυτη την εβδομαδα εκανα προπονηση Τριτη , Πέμπτη και θα κανω και αύριο. 

Το καλοκαιρι ειχα ζορικο προγραμμα. Απο αρχες αυγουστου μέχρι τις 20 έκανα καθε μέρα το μεσημερι κολυμβηση και το βραδυ πηγαινα στιβο. Βεβαια στον στιβο έκανα απλα τρεξιμο κανα 15λεπτο και εβγαζα και κανα 100αρι αλλα ημουν κομματια απο την κολυμβηση το μεσημερι.

Απο 20 αυγουστου και μετά εκανα Τριτη Πεμπτη και Σαββατο στιβο Δευτερα Τεταρτη και Παρασκευη κολυμβηση και Κυριακη ξεκουραση ε και καπου μέσα Σεπτεμβρη με έπιασε η υπερκοπωση. Εκει σταματησα μια εβδομαδα και ξεκινησα ξανα. Απλα την επομενη που ξεκινησα εκανα ρε παιδι μου Τριτη και Πεμπτη στιβο και Τεταρτη και Παρασκευη κολυμβηση. 

• Moderators
Δημοσ.

εμενα το προγραμμα μου ειναι 

Δευτερα - ΠΑρασκευη βαρη

Τριτη - Πεμπτη - Σαββατο Καποειρα (2-2-3 ωρες αντιστοιχα)

δευτερα-τεταρτη-παρασκευη-κυριακη

αν οχι και τις 4 μερες τις 2-3 βαζω και ενα τρεξιμο 14χλμ :P

και αυτο με τις διπλες προπονησεις το κανω απο τον ιουλιο περιπου

Δημοσ.

Καταλαβα. Δηλαδη Τεταρτη και Κυριακη δεν κανεις τιποτα παρα μονο τρεχεις συνεχομενα 14χιλιόμετρα. Ε ειναι αρκετα φορτωμενο το προγραμμα και πιστευω οτι μια ημέρα θελεις οπωσδηποτε αναπαυση. 

Εγω πιστευω οτι 4 φορες την εβδομαδα γυμναστικη ειναι αρκετές. 3-4 βασικα. Και αυτο στο λεω οχι επειδη ειναι μονο δικο μου βολεμα αλλα επειδη εχω ακουσει οτι ο μυς για να αναπτυχθει σωστα πρεπει να του αφηνεις και λιγο ελευθερο οχι συνεχεια κουραση. Βεβαια εγω οπως εχω ξαναπει δεν θελω να ζοριζω και τον εαυτο μου. Θα ζοριστω μονο αν υπάρχει λογος οπως το καλοκαιρι που ηθελα να δωσω κατι αγωνισματα και ηθελα να πιάσω ορια. Και παλι καλα που ξεκινησα πιο νωρις την προετοιμασια ετσι ωστε οταν μου έκατσε η στραβη με την υπερκοπωση ειχα το χρονο να κατσω και μια εβδομαδα.

Αυριο σκεψου θα ξεκινησω πολυ χαλαρα 10λεπτα τρεξιματακι μετα θα κανω διατασουλες μετα αντοχη και αμα δω οτι κουραζομαι στην αντοχη? χαχα θα κανω την μισή ε και μετα θα ερθω σπιτι και θα κανω κοιλιακους και ραχιαιους και τελος. 

• Moderators
Δημοσ.

κυριακη κανω μονο τρεξιμο ( η ξεκουραση αν ξεσκιζεται ο καιρος)

τεταρτη κανω  ποδια στο γυμναστηριο και αν την παλευω κανω και λιγο τρεξιματακι μετα :P

εγω κανω τοση γυμναστικη για να γεμισω τις μερες μου γιατι αλλιως δεν παλευεται! δεν εχω κατι αλλο να κανω

και δεν βρισκω δουλεια!! και εννοειται οτι δεν ειναι καθε μερα με την ιδια ενταση οι προπονησεις !! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...