Προς το περιεχόμενο

The Official Track Thread.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Προπονησούλα αντοχής σήμερα : 

- 10 λεπτά χαλαρό τρέξιμο για ζέσταμα. 

- Διατάσεις , δρομικές.

- Κανονικό - ζωηρό τρέξιμο : Πυραμίδα αντοχης 1' τρέξ. - 1' περπάτημα , 2' τρεξ - 1' περπ..... 4'-1' και αντιστροφα 4'-1' , 3'-1' , 2'- 1' , 1'-1'. 

- Κοιλιακοί - Ραχιαίοι 25 x 4. 

Επιτρέψτε μου να επισημάνω κάποια πραγματάκια ομως χωρις να ληφθει οτι κανω τον καθηγητη απλα οταν εγω δινω μια προταση θελω να ειμαι 100% καλυμένος. 

Σημεια προσοχής 

1. Πριν απο τέτοιου ειδους ασκήσεις ->  καρδιολογικές εξετασεις. Περναμε απο εναν καρδιολογο για να κάνουμε ενα γενικο έλεγχο. Οι στάνταρ εξετάσεις ειναι καρδιογράφημα ηρεμίας και υπερηχος. Ο γιατρος ομως θα κρινει αμα χρειαζεται περαιτερω διερευνηση. Φροντιστε να πέσετε σε καλο γιατρο βεβαια δεν ειναι ολοι ιδιοι. 

Άν αντιμετωπίζει καποιος οποιαδήποτε χρόνια πάθηση να συμβουλευτει πρωτα τον γιατρο που τον επιβλέπει και να του πει τι ακριβως σχεδιάζει να κάνει και αν επιτρέπεται.

2. Εφοσον ειναι ολα εντάξει με τα προηγουμενα και τις εξετάσεις υγειας ξεκινάμε χαλαρά αμα ειμαστε αγύμναστοι σχετικα με την αντοχή το παραπανω προγραμμα για παραδειγμα δεν κάνει για οσους δεν έχουν ξανατρέξει για ολους τους υπολοιπους καλο ειναι να μην ζοριζομαστε αν δεν υπαρχει λογος και να σεβομαστε τα ορια του οργανισμου μας χωρις βεβαια αυτο να σημαινει οτι θα ειμαστε σφιγμένοι και φοβισμενοι οταν θα κάνουμε τις ασκησεις. Μια μεσότητα και οπου καταλαβαινουμε οτι μας παιρνει δίνουμε... Οποιοδηποτε περιεργο σύμπτωμα στην περιοχη του θώρακα ή οπουδηποτε αλλου θα πρέπει να μας κανει να σταματήσουμε την προπονηση.

3. Πάντα καλο ζέσταμα και μετα διατάσεις. Ειναι παρα πολυ σημαντικό. 

4. Για περισσοτερα ρωτήστε κάποιον καλο γυμναστη ή κάποιον αθλητιατρο ή κάποιον που εμπιστεύεστε και ασχολειται χρονια ή ειναι αθλητης. 

• Like 2
  • Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

εγω θα χρειαστω καποιον να παει μεχρι το κολυμβητηριο εδω να ρωτησει! 

ολη μερα μπορω να κανω γυμναστικκη αλλα το να παω μεχρι το κολυμβητηριο να ρωτησω λεπτομερειες(το οποιο δεν ειναι 10λεπτα απο το σπιτι μου) βαριεμαι απιστευτα! αν μπορεις να βοηθησεις σε αυτο swimmer θα μουν πανευτυχης :P

Δημοσ.

εγω θα χρειαστω καποιον να παει μεχρι το κολυμβητηριο εδω να ρωτησει! 

ολη μερα μπορω να κανω γυμναστικκη αλλα το να παω μεχρι το κολυμβητηριο να ρωτησω λεπτομερειες(το οποιο δεν ειναι 10λεπτα απο το σπιτι μου) βαριεμαι απιστευτα! αν μπορεις να βοηθησεις σε αυτο swimmer θα μουν πανευτυχης :P

Εχεις καποια συγκεκριμενη ερωτηση ή ειναι γενικα?

Δημοσ.

λεπτομερειες για ωρες κοινου,λεφτα κτλ

Ειναι αναλογα των δημο.. Ωρες κοινου ειναι λογικα απο τις 9 το πρωι μεχρι τις 2-3 το μεσημερι, και απο τις 8 το απογευμα μεχρι τις 11 το βραδυ.. (εκτος δηλαδη των ωρων προπονησης των ομαδων)

• Moderators
Δημοσ.

απο οτι ακουσα μεχρι το γεναρη θα ειναι κλειστο γιατι δεν εχουν πετρελαιο !! αλλα πρεπει κκαποια στιγμη να το παρω αποφαση και να παω

Δημοσ.

απο οτι ακουσα μεχρι το γεναρη θα ειναι κλειστο γιατι δεν εχουν πετρελαιο !! αλλα πρεπει κκαποια στιγμη να το παρω αποφαση και να παω

Για ποια περιοχη λες?

Δημοσ.

Που να ρωτησω καλε τοτε? :P Εγω απο Αθηνα ειμαι!  Απλα σου ειπα τις ωρες που συνηθως εχει το κοινο.. αν και ακουσα οτι δεν παει καλα το κολυμβητηριο της Κερκυρας..

Δημοσ.

ετσι το ειπα δεν περιμενα να ρωτησεις :P

ναι κατι τετοιο πηρε και μενα το αυτι μου!! :/

Γιατι δεν τους παιρνεις ενα τηλέφωνο να τους ρωτησεις ? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...