Star_Light Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 κυριακη κανω μονο τρεξιμο ( η ξεκουραση αν ξεσκιζεται ο καιρος) τεταρτη κανω ποδια στο γυμναστηριο και αν την παλευω κανω και λιγο τρεξιματακι μετα εγω κανω τοση γυμναστικη για να γεμισω τις μερες μου γιατι αλλιως δεν παλευεται! δεν εχω κατι αλλο να κανω και δεν βρισκω δουλεια!! και εννοειται οτι δεν ειναι καθε μερα με την ιδια ενταση οι προπονησεις !! Ε ναι ειναι και η βρωμοανεργια τωρα εχει γονατισει τους νέους δυστυχως. Εγω κανω γυμναστικη για να έχω μια καλη φυσικη κατάσταση παλιοτερα εκανα και εγω πολεμικες τεχνες αλλα τις σταμάτησα τωρα. Σχετικα off topic αλλα αμα θες δωσε για υπαξιωματικος στο λιμενικο θα βγαλει προκυρηξη τωρα. Δωσε γιατι με τους αλλους απεξω δουλεια δεν γινεται έχουν περιεργες απαιτήσεις και δεν φέρονται καλα στους υπαλλήλους.Και γενικα οποιος το βλέπει αυτο και δεν εχει δουλεια ειναι μια καλή επιλογή για τους καιρους μας. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 δεν τα παω καλα με την εξουσια (αστυνομια,λιμενικο κτλ δεν τους γουσταρω καθολου οποτε δεν ειναι επιλογη για μενα αυτη ) εγω τωρα θελω να αγορασω παπουτσια για βουνο να ξεκινησω προετοιμασια για εναν αγωνα το Φλεβαρη αν καταφερω να παω!! 17χλμ βουνο 1
Star_Light Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 δεν τα παω καλα με την εξουσια (αστυνομια,λιμενικο κτλ δεν τους γουσταρω καθολου οποτε δεν ειναι επιλογη για μενα αυτη ) εγω τωρα θελω να αγορασω παπουτσια για βουνο να ξεκινησω προετοιμασια για εναν αγωνα το Φλεβαρη αν καταφερω να παω!! 17χλμ βουνο Βουνο δεν έχω κανει ποτε. Θελει και ειδικα παπουτσια ναι αλλιως θα πάρεις τα ποδια στο χέρι. LOL βΑΛΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩτογραφια με τα παπουτσια αν ειναι ή το λινκ με τις τιμές.
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 δεν ειναι μονο οι κραδασμοι αλλα πιο πολυ η σταθεροτητα στο πατημα! μια φορα ανεβηκα βουνο 5.200 απο κατω μεχρι να ανεβουμε με υψομετρικη διαφορα 600μετρα.!! αυτο θελω να παρω για βουνο! για δρομο εχω βαλει αλλο στο ματι http://www.wiggle.co.uk/mizuno-wave-ascend-8-shoes-aw13/
Star_Light Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 δεν ειναι μονο οι κραδασμοι αλλα πιο πολυ η σταθεροτητα στο πατημα! μια φορα ανεβηκα βουνο 5.200 απο κατω μεχρι να ανεβουμε με υψομετρικη διαφορα 600μετρα.!! αυτο θελω να παρω για βουνο! για δρομο εχω βαλει αλλο στο ματι http://www.wiggle.co.uk/mizuno-wave-ascend-8-shoes-aw13/ Tα κάνεις απο έξω παραγγελία?
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 ακομη δεν τα εχω παρει αλλα ναι απο εξω θα τα παρω!! 1
Star_Light Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 ακομη δεν τα εχω παρει αλλα ναι απο εξω θα τα παρω!! Αντε καλες αγορές. Ελπιζω αυριο να έχει τον καιρο που ειχε σήμερα να πάω να κατασκηνώσω στο γήπεδο !!!!
king2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Παιδια ολα καλα με το endomondo.Πριν λιγη ωρα: www.endomondo.com/workouts/267423577/13157635 Ειναι η δευτερη φορα που παω.Χθες ξεκινησα.3.24 σε 20.47.Πηγαινα χαλαρα.Ο δρομος εχει πολυ πετρα πολλες ανηφορες και στις ανηφορες τρωω το μεγαλο ζορι. Το απογευμα εχει κοιλιακους και βαρη
Adon1s Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Μετά απο καιρό απραξίας ηεκίνησα δίαιτα και διατροφή. Η αρχή για να ξεκινήσω ξανα να ασκούμαι έγινε πριν κανα μηνα σχεδόν όταν έτρεξα στον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο . Το γεγονός πτι ΤΕΡΜΑΤΙΣΑ ήταν κάτι συγκινητικό για εμένα.Στα τελευταία μέτρα ξεφυσούσα σαν τρακτερ βεβαια αλλα κατα τα άλλα απολύτως ευτυχισμένος. Πλέον επειδη προς το παρόν δεν ειμαι τοσο του τρεξίματος ξεκίνησα κολυμβηση στην ΧΑΝΘ και εχω να ασχολουμαι. Δεν εχω καποιο πρόγραμμα ή κάποιες ασκήσεις. Απλά μπαινω , κανω 100 μετρα απο καθε στυλ πλην πεταλούδας , μεχρι να κουραστώ , και φεύγω. Εννοειται πριν και μετά κανω λιγες διατάσεις. Βεβαια σαν αρχη που ειμαι,στο μέσο των ασκησεων νοιώθω λιγο πιο νετα τον αγκώνα εναν μυϊκό πόνο και σταματαω για λιγο αλλα δεν μπορω ν βρω τι φταιει ή αν πρεπει να κάνω κανια άσκηση πιο πριν. Τεσπα Αυτα προς το παρόν !!! Sent from my iPhone using Insomnia 1
original911 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Ρώτησα και στο άλλο τοπικ αλλά δεν πήρα απάντηση...Θέλω να μάθω την απόσταση μιας διαδρομής,δεν ξέρω αν το endomondo κάνει κ αυτή την δουλειά αλλά τηλέφωνο δεν μπορώ να παίρνω μαζί μου,ξέρετε πως μπορώ να το κάνω?
king2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Ρώτησα και στο άλλο τοπικ αλλά δεν πήρα απάντηση...Θέλω να μάθω την απόσταση μιας διαδρομής,δεν ξέρω αν το endomondo κάνει κ αυτή την δουλειά αλλά τηλέφωνο δεν μπορώ να παίρνω μαζί μου,ξέρετε πως μπορώ να το κάνω? Μπορεις να κανεις τη διαδρομη με ενα αμαξι να δεις ακριβως ποσα χιλιομετρα ειναι.Εγω σημερα την καταβρηκα με το endomondo.Σου λεει τα παντα και βολευει να κραταω απο το ενα χερι το κινητο και στο αλλο το νερο.
Star_Light Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Μετά απο καιρό απραξίας ηεκίνησα δίαιτα και διατροφή. Η αρχή για να ξεκινήσω ξανα να ασκούμαι έγινε πριν κανα μηνα σχεδόν όταν έτρεξα στον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο . Το γεγονός πτι ΤΕΡΜΑΤΙΣΑ ήταν κάτι συγκινητικό για εμένα.Στα τελευταία μέτρα ξεφυσούσα σαν τρακτερ βεβαια αλλα κατα τα άλλα απολύτως ευτυχισμένος. Πλέον επειδη προς το παρόν δεν ειμαι τοσο του τρεξίματος ξεκίνησα κολυμβηση στην ΧΑΝΘ και εχω να ασχολουμαι. Δεν εχω καποιο πρόγραμμα ή κάποιες ασκήσεις. Απλά μπαινω , κανω 100 μετρα απο καθε στυλ πλην πεταλούδας , μεχρι να κουραστώ , και φεύγω. Εννοειται πριν και μετά κανω λιγες διατάσεις. Βεβαια σαν αρχη που ειμαι,στο μέσο των ασκησεων νοιώθω λιγο πιο νετα τον αγκώνα εναν μυϊκό πόνο και σταματαω για λιγο αλλα δεν μπορω ν βρω τι φταιει ή αν πρεπει να κάνω κανια άσκηση πιο πριν. Τεσπα Αυτα προς το παρόν !!! Sent from my iPhone using Insomnia Kοιταξε να δεις οι καλυτερες ασκησεις στο κολυμβητηριο γινονται με την σανίδα και το βαρελάκι. Την σανιδα θα την πάρεις για να κάνεις ποδια θα κοιταξεις ομως να εισαι οριζοντιος και να μην σε παιρνει κατω το νερό. Αυτο θα το κανεις στην αρχη κάνε 4-5 25άρια ή 2 50άρια αν η πισινα ειναι 25αρα ή 50αρα αντίστοιχα. Το βαρελακι για να κανεις χερια και κανε και με αυτο τις ιδιες αποστασεις οπως με την σανιδα αν και θα δεις οτι ειναι πολυ πιο ξεκουραστο ,πριν κανεις ομως ολα αυτα ειναι σημαντικο να αναπνεεις σωστα και την εκπνοη μεσα στο νερό. Απο αλλα στύλ και πεταλουδα δεν ξέρω εγω ξερω να κάνω μονο ελευθερο κροουλ. Επισης πρεπει να προσεχουμε ολοι την θεση του κεφαλιού για παράδειγμα ειχα βρει τις προαλλες ενα πολυ καλο βιντεάκι.
original911 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Μπορεις να κανεις τη διαδρομη με ενα αμαξι να δεις ακριβως ποσα χιλιομετρα ειναι.Εγω σημερα την καταβρηκα με το endomondo.Σου λεει τα παντα και βολευει να κραταω απο το ενα χερι το κινητο και στο αλλο το νερο.Είναι διαδρομή μέσα σε βουναλάκι στο οποίο ούτε ποδήλατο δεν μπορείς να κάνεις. Κάποια άλλη λύση; το endomondo θέλει μονίμως Internet;
king2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Είναι διαδρομή μέσα σε βουναλάκι στο οποίο ούτε ποδήλατο δεν μπορείς να κάνεις. Κάποια άλλη λύση; το endomondo θέλει μονίμως Internet; Οχι το endomondo λειτουργει και μονο με gps.Ειναι η καλυτερη λυση.Σου λεει ακριβως που εισαι και ποσα χιλιομετρα ειναι η διαδρομη που κανεις.Μπορεις μια φορα να το δοκιμασεις για να δεις ποσα χιλιομετρα ειναι η διαδρομη κι επειτα να μην περνεις κινητο αν δεν βολευει 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 original αν θες μπες στη σελιδα του endomondo και στο προφιλ σου αν πας routes σου εχει επιλογη να δημιουργησεις τη δικη σου διαδρομη! οποτε φτιαχνεις εκει τη διαδρομη που θες και σου λεει και την αποσταση https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1385583_535347399875545_74538512_n.jpg https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1375919_535347363208882_1315488460_n.jpg και δυο φωτογραφιες απο τον αγωνα που ειχα παει! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα