Προς το περιεχόμενο

The Official Track Thread.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρονια πολλα φιλε.Μια χαρα γυμναστικη.Με γροθιες ποτε δεν εχω κανει.Με παλαμακια κανω η τις βατραχισιες.Συνηθως κανω 6 σετ των 50.3 σετ κλειστα χερια και 3 πιο ανοιχτα να πιανω καλυτερα ωμους.

Ναι μια χαρά απλα θελω να πιάσω περισσοτερες επαναληψεις στις κάμψεις. Έκανα τα 3 σετ με γροθιές. Κάνω και με τριγωνάκι καμια φορά. Στις γροθιές απλα ταλαιπωρείς τις μπουνιές σου :P

Τον πλαμογράφο κάποιοι οταν τρέχουν γιατι τον έχουν ? 

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι μια χαρά απλα θελω να πιάσω περισσοτερες επαναληψεις στις κάμψεις. Έκανα τα 3 σετ με γροθιές. Κάνω και με τριγωνάκι καμια φορά. Στις γροθιές απλα ταλαιπωρείς τις μπουνιές σου :P

Τον πλαμογράφο κάποιοι οταν τρέχουν γιατι τον έχουν ?

Δεν χρειαζετε με γροθιες οι κανονικες ειναι οι καλυτερες.Για να μετρανε σφυγμους ειναι οτι καλυτερο και μπορεις να κοντρολαρεις οσο καλυτερα μπορει το tempo σου

Δημοσ.

Δεν χρειαζετε με γροθιες οι κανονικες ειναι οι καλυτερες.Για να μετρανε σφυγμους ειναι οτι καλυτερο και μπορεις να κοντρολαρεις οσο καλυτερα μπορει το tempo σου

Τις γροθιες τις κάνουμε καμια φορα στην σχολή για σκληραγώγηση και καλα αλλα απο οτι βλέπω απλα ταλαιπωρείς τα χέρια σου. Ποσα χρονια κάνεις καμψεις? εχεις πάει τιποτα ειδικες δυνάμεις? Κοιτα αμα πεσω τωρα 50 τις βγάζω αλλα δεν θα κανω τοσα σετ μετα. Θα ρέψω δηλαδη.

Δημοσ.

Τις γροθιες τις κάνουμε καμια φορα στην σχολή για σκληραγώγηση και καλα αλλα απο οτι βλέπω απλα ταλαιπωρείς τα χέρια σου. Ποσα χρονια κάνεις καμψεις? εχεις πάει τιποτα ειδικες δυνάμεις? Κοιτα αμα πεσω τωρα 50 τις βγάζω αλλα δεν θα κανω τοσα σετ μετα. Θα ρέψω δηλαδη.

Καμψεις κανω τους τελευταιους 2 μηνες.Max μπρω μεχρι 80 αλλα μετα πρεπει να κατσω κανα 5λεπτο για να επανελθω.Οχι διαβιβασεις αλλα στο κεντρο που ημουν ηταν αρκετα ζορικα και μετεπειτα  Σπαρτη ειχε πεζοναυτες και εκανα γυμναστικη μαζι τους για οσο ημουν εκει.Τελειως τρελοι ομως ειχε ατομα εβγαζαν 150 καμψεις χωρις να καταλαβουν τιποτα

Δημοσ.

Καμψεις κανω τους τελευταιους 2 μηνες.Max μπρω μεχρι 80 αλλα μετα πρεπει να κατσω κανα 5λεπτο για να επανελθω.Οχι διαβιβασεις αλλα στο κεντρο που ημουν ηταν αρκετα ζορικα και μετεπειτα  Σπαρτη ειχε πεζοναυτες και εκανα γυμναστικη μαζι τους για οσο ημουν εκει.Τελειως τρελοι ομως ειχε ατομα εβγαζαν 150 καμψεις χωρις να καταλαβουν τιποτα

αααα γιατι εγω νομιζα μηπως ξεκινουσες μετα απο κανενα λεπτό. Οι καμψεις ειναι και πως τις κάνεις. Μερικοι ξεκινάνε και για να βγαλουν πολλες τις κάνουν γρηγορα , εγω δεν το κάνω ετσι. Μένω και λιγο.

Δημοσ.

αααα γιατι εγω νομιζα μηπως ξεκινουσες μετα απο κανενα λεπτό. Οι καμψεις ειναι και πως τις κάνεις. Μερικοι ξεκινάνε και για να βγαλουν πολλες τις κάνουν γρηγορα , εγω δεν το κάνω ετσι. Μένω και λιγο.

Στο στρατο οταν καναμε μεναμε η πανω η κατω η μεση.Ετσι βγαζω καμια 40αρια.Αν τις κανω πολυ γρηγορα βγαινουν διπλασιες.

Δημοσ.

Στο στρατο οταν καναμε μεναμε η πανω η κατω η μεση.Ετσι βγαζω καμια 40αρια.Αν τις κανω πολυ γρηγορα βγαινουν διπλασιες.

Eλα σας έριχναν τους απλους φαντάρους για κάμψεις? και ορισμένοι δεν άρχισαν να κλαίγονται και να γκρινιάζουν? :P

• Like 1
Δημοσ.

Eλα σας έριχναν τους απλους φαντάρους για κάμψεις? και ορισμένοι δεν άρχισαν να κλαίγονται και να γκρινιάζουν? :P

Καλαματα πεφταμε για καμια 50αρια τη μερα.Αλλοι εβγαζαν αλλοι δεν εκαναν τιποτα.Εγω ημουν 19 οποτε γουσταρα το εβλεπα σαν γυμναστικη και εκανα παντα.Και μιλαμε για χωμα κατω με χαλικια.Αν πηγαιναμε να σκουπισουμε τα χερια μας ξανα ελεγαν πεστε

• Moderators
Δημοσ.

καμψεις με γροθιες κανεις για να δυναμωσουν οι καρποι!

καμψεις με τα χερια σε στυλ τριγωνο (στο κεντρο του στηθους να υποθεσω) γιατι κανεις?

παλμογραφο χρησιμοποιουν για να ξερουν τι παλμους εχουν και ανα πασα στιγμη για να κανουν καλυτερη προπονηση!

• Like 1
Δημοσ.

καμψεις με γροθιες κανεις για να δυναμωσουν οι καρποι!

καμψεις με τα χερια σε στυλ τριγωνο (στο κεντρο του στηθους να υποθεσω) γιατι κανεις?

παλμογραφο χρησιμοποιουν για να ξερουν τι παλμους εχουν και ανα πασα στιγμη για να κανουν καλυτερη προπονηση!

Επιαναν πολυ χέρια αυτες. Δεν τις κάνω συχνα συνηθως τις κανονικες προτιμάω. 

Δημοσ.

απλα δεν ειναι για στηθος για αυτο ρωταω!

Δεν ξερω ακριβως για που ειναι. Αλλα αν τις κανεις θα δεις οτι πιάνουν χέρια. 

• Moderators
Δημοσ.

κανεις πραγματα τα οποια δεν ξερις γιατι τα κανεις? τι να πω!!
οσο πιο ανοιχτα χερια δουλευεις πιο πολυ στηθος οσο πιο κλειστα δουλευεις τρικεφαλο!

Δημοσ.

κανεις πραγματα τα οποια δεν ξερις γιατι τα κανεις? τι να πω!!

οσο πιο ανοιχτα χερια δουλευεις πιο πολυ στηθος οσο πιο κλειστα δουλευεις τρικεφαλο!

Οταν κάνω κάμψεις τις κάνω για ολο τον πάνω κορμο. Χέρια - στήθος - πλάτες - ώμους. 

• Moderators
Δημοσ.

οι ωμοι δεν παιζουν καθολου ρολο στις καμψεις! το στηθος γυμναζεται κατα κυριο λογο και λιγο τα χερια αναλογα με την λαβη!

απλα απο τη στιγμη που μου λες οτι δεν ξερεις τι γυμναζει οταν εχεις κλειστα τα χερια κανεις οτι να ναι :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...