Star_Light Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 οι ωμοι δεν παιζουν καθολου ρολο στις καμψεις! το στηθος γυμναζεται κατα κυριο λογο και λιγο τα χερια αναλογα με την λαβη! απλα απο τη στιγμη που μου λες οτι δεν ξερεις τι γυμναζει οταν εχεις κλειστα τα χερια κανεις οτι να ναι Σου ειπα οτι έπιανε χέρια , μπράτσα αυτο αρκει.Γυμναστής δεν ειμαι να σου πω ακριβώς τι γυμνάζει , επισης ισως εχουμε λιγο διαφορετικη αντιληψη της γυμναστικης. Εγω την κάνω για αντοχη και υγεια. Δεν με ενδιαφερει καθολου αν θα εχω πιο πρησμένους τρικεφαλους απο τον διπλανό μου. Επισης δεν κάνω διατροφή. Αυτο το λέω επειδη διαβαζω στο άλλο θρέντ τι γράφουν οι περισσοτεροι. Και εγω δεν ειμαι αυτου του προγράμματος για αυτο με βλεπεις οτι ειμαι οτι να ναι. Εσυ ετσι πιστευεις εγω ομως εχω διαφορετική άποψη ή καλυτερα διαφορετικό προγραμμα και στόχο.
Moderators Spect~ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μα και εγώ του φιτνες είμαι και όχι του ββ Απλά όταν κάνεις κάτι πρέπει να ξέρεις και γιατί το κάνεις
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 μηπως και ξεσκουριασετε γιατι εχει πεσει πολυ νεκρα εδω μεσα 1η προπονηση για το 2014!! 14χλμ σε 1.02.41! 1΄.13" κατω απο τον προηγουμενο καλυτερο μου χρονο! οχι και ασχημα!! στην επιστροφη με επιασε και μια ψιλοβροχουλα και γουσταρα!!! http://www.endomondo...1499569/9062238 1
Star_Light Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Καλη χρονιά σε ολους με υγεια. Σημερα κατα τις 5 θα πάω για χαλαρή προπόνηση. 15-20 λεπτά τρέξιμο κανονικης έντασης μετα διατάσεις σκέφτομαι να αυξησω τις επαναληψεις στις κάμψεις να κάνω 15 x 5 με ένα λεπτο break στα ενδιάμεσα. Kοιλιακους 20-25 x 5 και ραχιαίους. Ισως κάνω και μερικές έλξεις. Το σκέφτομαι και για καθίσματα ημί - βαθύ κτλπ αμα δεν έχω κάποιο τσίμπημα στα γονατα ή στους προσαγωγούς μετα το τρέξιμο θα το επιχειρησω. Πιστευω να με βγαλει καμια ώρα το προγραμμα. Κατι που με απασχολει ειναι ενα τσιμπημα που νιωθω κάποιες φορές ψηλα πανω στο αριστερο ποδι στον προσαγωγο μέσα και αντανακλά και στο κουτουπιε κάτω το εσωτερικο. Αν δεν το ειχα αυτο θα έτρεχα μισάωρο =S
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 κανε πρωτα βαρη μετα τρεξιμο η ακομη καλυτερα ξεχωρισε βαρη και τρεξιμο!!! αν οχι σε διαφορετικες μερες τουλαχιστον με μερικες ωρες κενο μεταξυ τους!
king2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 www.endomondo.com/workouts/282175838 not bad.5χλμ σε 20.29.Καηκαμε σημερα.Τωρα παω για βαρη
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 με ποσα διαλλειματα για ξεκουραση |? στο εχω ξαναπει μην σταματας και ας πας πιο αργα!καλυτερα τρεξε 1ωρα αργα και βγαλε οσα χιλιομετρα μπορεις παρα να δινεις λιγο να σταματας να ξαναδινεις να ξανασταματας!!αυτη ειναι αλλη προπονηση!! και θα μετρας χρονους πχ στ 5,10,12,20 οταν θα τα βγαζεις χωρις κανενα διαλειμα!! δηλαδη το να πεις οτι εκανες 20λεπτα τα 5χλμ ενω ο πραγματικος χρονος ειναι 20λεπτα που ετρεχες+ τα λεπτα που ξεκουραζοσουν απλα κοροιδευεις τον εαυτο σου!! δεν κοντραρεις κανεναν οποτε χαλαρωσε με τα νουμερα! προσπαθησε καθε φορα να γινεσαι καλυτερος απο εσενα οχι απο τους αλλους! so yes its very bad!!
king2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 με ποσα διαλλειματα για ξεκουραση |? στο εχω ξαναπει μην σταματας και ας πας πιο αργα!καλυτερα τρεξε 1ωρα αργα και βγαλε οσα χιλιομετρα μπορεις παρα να δινεις λιγο να σταματας να ξαναδινεις να ξανασταματας!!αυτη ειναι αλλη προπονηση!! και θα μετρας χρονους πχ στ 5,10,12,20 οταν θα τα βγαζεις χωρις κανενα διαλειμα!! δηλαδη το να πεις οτι εκανες 20λεπτα τα 5χλμ ενω ο πραγματικος χρονος ειναι 20λεπτα που ετρεχες+ τα λεπτα που ξεκουραζοσουν απλα κοροιδευεις τον εαυτο σου!! δεν κοντραρεις κανεναν οποτε χαλαρωσε με τα νουμερα! προσπαθησε καθε φορα να γινεσαι καλυτερος απο εσενα οχι απο τους αλλους! so yes its very bad!! Απαντησα στο αλλο θεμα.Το να κανω 20 δευτερα διαλλειμα σε καθε χιλιομετρο ειναι φυσιολογικο.Υποψην οτι δεν ειχα και νερο μαζι μου δεν περνω ποτε.
Star_Light Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 κανε πρωτα βαρη μετα τρεξιμο η ακομη καλυτερα ξεχωρισε βαρη και τρεξιμο!!! αν οχι σε διαφορετικες μερες τουλαχιστον με μερικες ωρες κενο μεταξυ τους! γιατι ετσι???
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 1) οταν κανεις και τα δυο μαζι σε ενα απο τα δυο δεν αποδιδεις καλα!! δοκιμασε να τρεξςι μιση ωρα και μετα καπακι να κανεις βαρη και μια αλλη φορα κανε μονο βαρη χωρις τρεξιμο και συγκρινε ποια απο τις δυο προπονησεις θα ειναι πιο καλη 2)κανε πρωτα βαρη ωστε να καταναλωσεις το αποθηκευμενο γλυκογονο και μετα αεροβιο να καψεις λιπος!αν κανεις πρωτα αεροβιο θα καψεις το γλυκογονο και στα βαρη δεν θα εχεςι δυναμη!
Star_Light Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 1) οταν κανεις και τα δυο μαζι σε ενα απο τα δυο δεν αποδιδεις καλα!! δοκιμασε να τρεξςι μιση ωρα και μετα καπακι να κανεις βαρη και μια αλλη φορα κανε μονο βαρη χωρις τρεξιμο και συγκρινε ποια απο τις δυο προπονησεις θα ειναι πιο καλη 2)κανε πρωτα βαρη ωστε να καταναλωσεις το αποθηκευμενο γλυκογονο και μετα αεροβιο να καψεις λιπος!αν κανεις πρωτα αεροβιο θα καψεις το γλυκογονο και στα βαρη δεν θα εχεςι δυναμη! Μάλιστα. Θα το δοκιμάσω ετσι αμα ειναι τοτε. Ασε επαθα σημερα ζημια μετα 15λεπτά απο την προπονηση καθως πηγα να ανεβω σκάλα ένιωσα πονο αιφνιδιο στο δεξι γονατο βασικα στην αρθρωση εξωτερικα απο τα δεξια και τωρα ειμαι με πάγο αλλα αμα παω να κατεβω την σκάλα πονάει ελπιζω να μην ειναι κανενας μηνίσκος. Ο προσαγωγος ειναι οκ δεν ενοχλησε. Ετρεξα 25 λεπτά σημερα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 ο μηνισκος θα σε πονουσε ακριβως στο γονατο! πιο πιθανο για καμια τενοντιτιδα! γενικα οταν νοιωθεις κουραση αν δεν εισαι συνηθισμενος σε μια ασκηση σταματα το!! δεν θες τραυματισμους!
Star_Light Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 ο μηνισκος θα σε πονουσε ακριβως στο γονατο! πιο πιθανο για καμια τενοντιτιδα! γενικα οταν νοιωθεις κουραση αν δεν εισαι συνηθισμενος σε μια ασκηση σταματα το!! δεν θες τραυματισμους! Mα ειμαι συνηθισμενος δεν ξεκινησα να τρεχω απο σημερα ουτε απο χθες. Αυτο ειναι που με απασχολει γιατι ενω ειμαι συνηθισμενος εμφανιζονται κατι τέτοια. Αραγε να βγω αποψε ή να κατσω να το ξεκουρασω τωρα μου ετυχε. Μετα την προπονηση. Αμα μου τυχαινε την ωρα της προπονησης θα σταματουσα καλα δεν θα ειχα και αλλη επιλογη. Δεν μπορεις να τρέξεις ετσι. Μηπως το κουρασα που εκανα επι τοπου τροχαδην 5 λεπτά σε κάποια φάση? ή που ετρεχα και αναποδα? και δεν εκανα κατι το τρομερο δηλαδη ουτε μιση ωρα δεν ετρεξα να πεις οτι ταλαιπωρησα τον οργανισμο. Οι καμψεις ενταξει δεν επηρεαζουν ποδια. Αμα αρχισαμε ετσι ...
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 το τρεξιμο στο δρομο καταπονει τα γονατα! οποτε να περιμενεις και αλλα τετοια
Star_Light Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 το τρεξιμο στο δρομο καταπονει τα γονατα! οποτε να περιμενεις και αλλα τετοια Σε γηπεδάκι μπάσκετ πηγα και ετρεχα γυρω γυρω. Αλλα πανω κατω ναι έχεις δικιο το ιδιο ειναι. Καλυτερα σε ταρτάν λές? Τα ειχες και εσυ αυτα? Πρεπει να δυναμώσουμε κ αλλο τα γονατα ... ή καλυτερα τους τετρακέφαλους για να τρωνε αυτοι ολο το βάρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα