Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 οτι και να κανεις αν τρεχεις δρομο τα γονατα θα την ακουνε! εγω γενικα ειχα θεμα με τα γονατα αλλα δεν τα ξεκουραζω και καθολου! τενοντιτιδα ειχα παθει το καλοκαιρι! και πριν λιγες μερες με πονεσε παλι απο υπερκοπωση μαλλον! τρεχεις γυρω γυρω σε γηπεδο μπασκετ και δεν βαριεσαι? οσο και να δυναμωσουν τα ποδια σου το γονατο θα την ακουει παντως !
Star_Light Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 οτι και να κανεις αν τρεχεις δρομο τα γονατα θα την ακουνε! εγω γενικα ειχα θεμα με τα γονατα αλλα δεν τα ξεκουραζω και καθολου! τενοντιτιδα ειχα παθει το καλοκαιρι! και πριν λιγες μερες με πονεσε παλι απο υπερκοπωση μαλλον! τρεχεις γυρω γυρω σε γηπεδο μπασκετ και δεν βαριεσαι? οσο και να δυναμωσουν τα ποδια σου το γονατο θα την ακουει παντως ! Οχι γιατι να βαρεθω? ασε υπάρχει γενικοτερο θεμα με τα γονατα και στην σχολή υποφέρουν πολλοι. Εγω ειμαι και καλα σε σχέση με άλλους που έχουν να κάνουν και επέμβαση στα γόνατα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 γιατι κανεις απλα γυρω! εγω εδω στο γηπεδο βαριομουν που ηταν και μεγαλο!
Star_Light Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 γιατι κανεις απλα γυρω! εγω εδω στο γηπεδο βαριομουν που ηταν και μεγαλο! Για αυτο μερικοι παιρνουν και ακουστικα μαζι τους να ακουνε μουσικη. Δεν μπορω να πω οτι βαριέμαι.
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 μωρε και εγω με μουσικη παω παντα(οταν παω μονος μου) αλλα απλα κανεις κυκλους!βλεπεις ολο το ιδιο! να ξερεις οτι αν βγεις σε δρομο παιζει να τρεξεις και πιο γρηγορα η πιο πολυ λογο ψυχολογιας 1
Star_Light Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 μωρε και εγω με μουσικη παω παντα(οταν παω μονος μου) αλλα απλα κανεις κυκλους!βλεπεις ολο το ιδιο! να ξερεις οτι αν βγεις σε δρομο παιζει να τρεξεις και πιο γρηγορα η πιο πολυ λογο ψυχολογιας Σε δρομο το αποφεύγω γιατι γινεσαι επικινδυνος και εκνευριζεις και τους οδηγους. Κουμπωσα ένα Voltaren τωρα για το ποδι και παιζω μπαλιτσα και με πάγο συνεχως. Μαλλον θα βγω αποψε αρκει να μην μεινω εκει ΣΚ και Δευτερα δεν το συζητώ ξεκούραση εντελώς.
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 βολταρεν δεν χρειαζεσαι! ξεξουραση και παγο μονο! αν τρεχεις προσεκτικα δεν γινεσαι ουτε επικυνδος ουτε εκνευριζεις κανεναν! αρκει να μην βγεις βραδιατικα ντυμενος στα μαυρα! 1
Star_Light Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 βολταρεν δεν χρειαζεσαι! ξεξουραση και παγο μονο! αν τρεχεις προσεκτικα δεν γινεσαι ουτε επικυνδος ουτε εκνευριζεις κανεναν! αρκει να μην βγεις βραδιατικα ντυμενος στα μαυρα! Έχει δράση μου ειπανε στο φαρμακείο. Αμα ειναι τενοντιτιδα ειναι φλεγμονή οποτε θα βοηθήσει.Κοιτα εδω ειναι Αθηνα και στις λεωφορους ειναι τα πραγματα πιο περιεργα. Πχ διπλοπαρκαρισμενα αυτοκινητα που θα τρεξεις απο το πεζοδρομιο? και αμα πεσεις σε καμια μαμά με το παιδι στην κουνια? δεν γινεται ή αμα σε καποιο σημειο το πεζοδρομιο διακόπτεται και πρεπει να βγεις στο δρομο και ειναι απότομα εκει οσο προσεκτικος και αν εισαι το μέρος δεν σε ευνοεί. Παρε παράδειγμα τους ποδηλάτες. Κανονικα αυτο που κάνουν ειναι επικινδυνο και θα επρεπε να απαγορευεται γιατι εχω κολλησει αρκετες φορες πισω απο ποδηλατη και περιμενα να φαρδυνει ο δρομος ωστε να μπορέσω να τον προσπεράσω χωρις να μπω στο αντιθετο ρευμα.
king2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Έχει δράση μου ειπανε στο φαρμακείο. Αμα ειναι τενοντιτιδα ειναι φλεγμονή οποτε θα βοηθήσει.Κοιτα εδω ειναι Αθηνα και στις λεωφορους ειναι τα πραγματα πιο περιεργα. Πχ διπλοπαρκαρισμενα αυτοκινητα που θα τρεξεις απο το πεζοδρομιο? και αμα πεσεις σε καμια μαμά με το παιδι στην κουνια? δεν γινεται ή αμα σε καποιο σημειο το πεζοδρομιο διακόπτεται και πρεπει να βγεις στο δρομο και ειναι απότομα εκει οσο προσεκτικος και αν εισαι το μέρος δεν σε ευνοεί. Βρες κανενα δρομο που ειναι αποκλειστικα για τρεξιμο.Εδω στο χωριο τρεχω και παλι εχει ενα σωρο αμαξια που θελει προσοχη.Αθηνα ειναι πολυ χειροτερα αλλα σιγουρα θα εχει καποια μερη μονο για τρεξιμο που μπορεις να τρεξεις με την ησυχια σου οση ωρα θελεις.
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 καπου μπορεις να βρεις να τρεξεις!!
Star_Light Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Voltaren power. Με κράτησε ορθιο αποψε με έβγαλε ασπρο - προσωπο στην παρέα. Αμα δεν ειχα αύριο κατι υποχρεώσεις θα ακολουθούσα και μπουζουκια μετα τα ουζάκια
king2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Σημερα ξεκινησα για τρεξιμο με σκοπο να κανω 5-6 χλμ.Στα 2 χλμ μενω με το κοντομανικο.Ειχε και ενα αερακι και δεν καταλαβα τιποτα. Και το αποτελεσμα: 11.28 χλμ σε 1.05.44 χωρις να σταματησω καθολου και τα 10 σε 57.31 με 38 δευτερα καλυτερα απο το ρεκορ μου.
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 ωραιος κινκ! και εγω πηγα με ενα φιλο μου σημερα !ειπαμε για χαλαρη προπονηση αλλα τελικα καναμε 17χλμ! http://www.endomondo.com/workouts/284133672/9062238 ειχε καμποση ανηφορα και λασπη σε κατι σημεια που σε τσακιζαν!! χασαμε και ενα 5-8 λεπτα σε ενα σημειο που βρεθηκαμε σε κατι αγκαθια κτλ!! αλλα γενικα ηταν καλη προπονηση !!
king2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 ωραιος κινκ! και εγω πηγα με ενα φιλο μου σημερα !ειπαμε για χαλαρη προπονηση αλλα τελικα καναμε 17χλμ! http://www.endomondo.com/workouts/284133672/9062238 ειχε καμποση ανηφορα και λασπη σε κατι σημεια που σε τσακιζαν!! χασαμε και ενα 5-8 λεπτα σε ενα σημειο που βρεθηκαμε σε κατι αγκαθια κτλ!! αλλα γενικα ηταν καλη προπονηση !! Και γαμω ρε συ.Να εχει κρυο να ειναι ο καιρος αρκετα συνεφιασμενος να φυσαει και λιγο.17χλμ με ανηφορες και με 6.10 μεση ταχυτητα ειναι πολυ καλα.Απο τα 14 πηγες στα 17.Αν πας να βγαλεις τα 14 θα τα κανεις σε καλυτερο χρονο απο το ρεκορ σου.Οι ανηφορες τελικα ειναι κορυφη οπως ειπες.Βγαζεις ανηφορα καμια 200 μετρα και η ευθεια σου φαινετε σαν τιποτα.Σημερα κοντεψα να παω στο διπλανο χωριο.Εχεις και παρεα ρε συ πρεπει να βρω και γω κανα ατομο να περναει καλυτερα η ωρα.Η κοπελα δεν την παλευει με τοσα χιλιομετρα ειδικα τρεξιμο και παω μονος με τα αμαξια που περνανε.
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 πεσε στο ρυθμο της κοπελας! το ποση ωρα θα τρεχεις σε νοιαζει οχι το ποσο γρηγορα αφου δεν θες για αγωνες!! στο βουνο σχεδον παντα εκανα πανω απο 14! σημερα δεν ηταν ολο δρομο ειχε και βουνο μεσα! και δεν ειναι σιγουρο οτι θα ριξω και αλλο το χρονο στα 14 γιατι στο βουνο δυναμωνουν τα ποδια αλλα οχι η αντοχη και στο δρομο χρειαζεσαι αντοχη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα