king2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 πεσε στο ρυθμο της κοπελας! το ποση ωρα θα τρεχεις σε νοιαζει οχι το ποσο γρηγορα αφου δεν θες για αγωνες!! στο βουνο σχεδον παντα εκανα πανω απο 14! σημερα δεν ηταν ολο δρομο ειχε και βουνο μεσα! και δεν ειναι σιγουρο οτι θα ριξω και αλλο το χρονο στα 14 γιατι στο βουνο δυναμωνουν τα ποδια αλλα οχι η αντοχη και στο δρομο χρειαζεσαι αντοχη! Να πεσω ευκολο αλλα αν πεσω οι παλμοι θα πεσουν στους 100-110 και εγω θελω 130-140 για το μεγαλυτερο καψιμο λιπους.Στις ανηφορες ολα δυναμωνουν οπως και ανεβαινει και η αντοχη πιστευω.Ολο ανηφορα δεν ειναι και οτι πιο ευκολο.Η αντοχη ανεβαινει αναλογικα με το ποσο εχουμε τρεξει.Εχεις κανει 800+ χλμ σε τρεξιμο.Στα πρωτα 100-200χλμ πηγαινες πιο αργα και ανεβαζεις σταδιακα ρυθμους καθε 1-2 βδομαδες.Αυτο δεν σημαινει οτι οσοι εχουν κανει 800+ χλμ θα κανουν τους χρονους σου ουτε και το αντιθετο.Ειναι και τα γονιδια στο τρεξιμο.
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Η ανηφόρα Πιο πολύ θα σε δυναμώσει. Και όχι η αντοχή Δεν έχει να κάνει τόσο με τα χιλιόμετρα που έχεις τρέξει. γιατί μπορεί να έχουμε τα ίδια χιλιόμετρα στα πόδια αλλά διαφορετική προπόνηση. τα Γονίδια θα σού δώσουν ένα μικρό προβάδισμα αλλά όλα είναι θέμα προπόνησης.. Μην τρελαίνεσαι τόσο με τούς παλμούς. Αφού οι θερμίδες που καταναλώνεις είναι λιγότερες από αυτές που παίρνεις αργά ή γρήγορα θα φύγει το λίπος.
king2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Η ανηφόρα Πιο πολύ θα σε δυναμώσει. Και όχι η αντοχή Δεν έχει να κάνει τόσο με τα χιλιόμετρα που έχεις τρέξει. γιατί μπορεί να έχουμε τα ίδια χιλιόμετρα στα πόδια αλλά διαφορετική προπόνηση. τα Γονίδια θα σού δώσουν ένα μικρό προβάδισμα αλλά όλα είναι θέμα προπόνησης.. Μην τρελαίνεσαι τόσο με τούς παλμούς. Αφού οι θερμίδες που καταναλώνεις είναι λιγότερες από αυτές που παίρνεις αργά ή γρήγορα θα φύγει το λίπος.Εφοσον δυναμωνεις στις ανηφορες σημαινει οτι θα ανεβαζεις και αντοχη η τουλαχιστον θα τρεχεις πιο γρηγορα.Για τους παλμους κατω απο εκει που ειναι το ιδανικο καις 50-50 λιπος/υδατανθρακες.Αυτο δεν το θελω ακομα.Ενω με 10-15 παραπανω καις 85/15.Για αυτο αγορασα το παλμομετρο. 13.03χλμ σημερα σε 1.17.29.Με επιασε για τα καλα η νυχτα αλλιως θα ετρεχα κανα 2χλμ ακομα.Κανα καρυδακι με μελι και στις 8 εχει βαρη.Αυριο εχει ξεκουραση απο τα παντα. www.endomondo.com/workouts/284812633
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 το οτι δυναμωνεις δεν σημαινει οτι αποκτας και αντοχη!! αν ηταν ετσι κανοντας βαρη στο γυμναστηριο θα μπορουσες να τρεξεις γρηγορα κατι το οποιο δεν ισχυει! μην τρεχεις συνεχεια πολλα χιλιομετρα θα καεις και θα κανεις πιο πολυ κακο απο οτι καλο !! πονοι στα γονατα,κουραση κτλ!! ωραιος κατα τα αλλα
king2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 το οτι δυναμωνεις δεν σημαινει οτι αποκτας και αντοχη!! αν ηταν ετσι κανοντας βαρη στο γυμναστηριο θα μπορουσες να τρεξεις γρηγορα κατι το οποιο δεν ισχυει! μην τρεχεις συνεχεια πολλα χιλιομετρα θα καεις και θα κανεις πιο πολυ κακο απο οτι καλο !! πονοι στα γονατα,κουραση κτλ!! ωραιος κατα τα αλλα Αν κανεις ποδια στο γυμναστηριο και τα δυναμωσεις θα τρεχεις πιο γρηγορα.Δεν θα ανεβει η αντοχη.Αυριο ισως παω 3-4χλμ το πρωι και Κυριακη δεν θα κανω τιποτα.Μεχρι στιγμης τα βγαζω πολυ ωραια και τη χαιρομαι την προπονηση ειδικα το απογευμα που εχει δροσια.
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 αν κανεις ποδια στο γυμναστηριο και πας να τρεξεεις θα κανεις μια τρυπα στο νερο 1
Prozac Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Αν η αντοχή δεν συμβαδίσει με τα δυναμωμένα πόδια δεν πας πουθενάΌσο γυμνασμένα πόδια και να έχεις θα σε κόβει η αντοχή
Star_Light Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Σημερα ξεκινησα για τρεξιμο με σκοπο να κανω 5-6 χλμ.Στα 2 χλμ μενω με το κοντομανικο.Ειχε και ενα αερακι και δεν καταλαβα τιποτα. Και το αποτελεσμα: 11.28 χλμ σε 1.05.44 χωρις να σταματησω καθολου και τα 10 σε 57.31 με 38 δευτερα καλυτερα απο το ρεκορ μου. Ναι ρε έχει φοβερο καιρο αυτες τις ημέρες. Και εγω με κοντομάνικο έτρεξα και χθες και προχθες. Το ποδι μου έδωσε μια καλή προχθές μετα την προπονηση αλλα μετα έφυγε πάλι. Ελπιζω να μην ειναι έξω μηνίσκος. Να μην πηγαινει δηλαδη να μου ξεκινησει κανας μηνίσκος. Ρώτησα και άλλους ολοι πανω κάτω έχουν θεματακια με τα γονατα εκτος και αν κάθεσαι σπιτι δεν γυμναζεσαι καθολου και απλα περπατάς. YΓ Θα ενισχύσω τα μέτρα ασφάλειας και πρόληψης και θα ξηγηθώ φτερνάκια σιλικόνης για τους κραδασμούς. Αυριο θα πάω να τα παρω.
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 σημερα ειχε τουμπανη προπονησ στη διαδρομη που θα τρεξω τον αγωνα! αν και ξεκινησαμε πολυ δυνατα στην αρχη ενω δεν επρεπε πηγε πολυ καλα!!! εμεινα μπροστα με τον μονο φιλο μου που ειναι καλυτερος απο μενα τωρα και με τραβηξε αρκετα!! αποτελεσμα 17.280μ βουνο σε 2.04.44 (στον αγωνα παω για κατω απο 2 ωρες λογικα το εχω)λεπτομερειες διαδρομης εδωhttp://connect.garmin.com/activity/428643170Σημειωση: Πανω δεξια εχει επιλογη view in metric για να δειτε χιλιομετρα κτλ δειτε τι κανει το βουνο στις γαμπες!!!(παντα ειχα γαμπες απλα τωρα εχω φανει πολυ καλυτερα) https://www.dropbox.com/s/h7maugwif601ewg/CameraZOOM-20140112151633264.jpghttps://www.dropbox.com/s/w3tx26vcaydnmre/CameraZOOM-20140112151650785.jpghttps://www.dropbox.com/s/00g8wwk67rhh4ex/CameraZOOM-20140112151738897.jpg 2
Star_Light Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Σήμερα σε καμια ώρα θα πάω για χαλαρή προπονησούλα. 30-40λεπτά συνεχομενο τρέξιμο και μετα διατάσεις - κάμψεις - κοιλιακους - ραχιαιους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα