Superuser Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δεν μπορώ να κάνω format την micro sd μου Στο κινητό μου λέει βλάβη μου ζητάει διαμόρφωση(διαγραφή) και το μόνο που κάνει είναι διαγραφή in progress μόνο Πάω απο cwn recovery για format,skipping format μου λέει την βάζω σε άλλο τηλέφωνο τα ίδια Την κοτσάρω στο usb reader και το pc δεν την κάνει format κατέβασα διάφορα disk recovery προγράματα τίποτα Ούτε από το disk management,παω για format σε fat32 και δεν την κάνει Η κάρτα είναι η lexar micro sdhc 16gb 6class 2χρόνων,απόδειξη έχει χαθεί... Τα έφτυσε η κάρτα ή υπάρχει ελπίδα που δεν έχω δοκιμάσει ακόμη; Η χωρητικότητα της από τα recovery προγράματα φαίνεται κανονικά 16000 mbs
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Όροι Χρήσης του ιστοτόπου Insomnia.gr: Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν: Να εκφράζονται σαφώς, ευπρεπώς και ευανάγνωστα και να δίνουν περιγραφικούς τίτλους στα θέματα Παρακαλώ υποβάλετε εκ νέου το θέμα σας, δίνοντάς του αυτήν την φορά έναν περιγραφικό τίτλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις