Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. το pc του αδερφού μου μάλλον τα έπαιξε. Μέχρι εχθές δούλευε ρολόι και σήμερα το πρωί δεν έδινε σήμα στην οθόνη και δεν ακουγόταν κανένα μπιπ. Το pc του, είναι ίδιο setup με το δικό μου με μόνη διαφορά ότι έχει άλλη μητρική και έναν core 2 quad που τρέχει στα 2,3 (χωρίς overclock).

Το σ/κ θα τον έχω στα χέρια μου και σκέφτομαι να του κάνω τράμπα την δικιά μου  μητρική, ram, τροφοδοτικό κλπ.

Εμένα μου βρωμάει μητρική γιατί δεν κάνει κανένα μπιπ. Ευτυχώς που όλα έχουν εγγύηση, εκτός από το cpu και την κάρτα γραφικών.

Πως γίνεται να τα κάκαρωσε έτσι ξαφνικά?

Κάθε ιδέα ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, το pc της υπογραφής μου ήταν...

@veteranos: έχω και καλύτερη gpu :P

Αφού τα έβγαλα όλα έξω για να αποκλείσω το ενδεχόμενο βραχυκυκλώματος τα έβαλα όλα μέσα και το pc δούλεψε κανονικά 

σαν να μην είχε συμβεί τίποτα :confused: ... Μες στην ημέρα θα τα τεστάρω όλα (cpu, gpu, psu, μνήμες κλπ.) και κάποια στιγμή θα "ανεβάσω και τα ανάλογα" scrrenshots.

Δημοσ.

προς αποφυγή παρεξηγήσεων ο demon lord είναι αδερφός μου και έκανα το θέμα λόγο του προβλήματός του.

Καλά τι σκάλωμα είχε φάει? Μόνο το ίδιο το ξέρει,

Πιο πιθανο ειναι το τροφοδοτικο αποτι η μητρική...

Γιατί? λόγο μη σωστών ρευμάτων?

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς το pc άρχισε πάλι τα ίδια. Το σ/κ θα το έχω στα χέρια μου. Εσείς πιστεύετε ότι φταίει το τροφοδοτικό (και είναι αγορασμένο από το Πλαίσιο γαμώτο) ?

Δημοσ.

τα ανεμιστηρακια κλπ ανοιγουν;

αν οχι τοτε κλεισε το διακοπτακι του τροφοδοτικου(αν εχει-αν δεν εχει βγαλτο απ την πριζα)δωσε 3-4 πατηματα οτι τον ανοιγεις,περιμενε 2-3 λεπτα και βαλτον στον ρευμα.

Αν ανοιξει μετα 99,9% τροφοδοτικο.

Δημοσ.

τα ανεμιστηρακια κλπ ανοιγουν;

αν οχι τοτε κλεισε το διακοπτακι του τροφοδοτικου(αν εχει-αν δεν εχει βγαλτο απ την πριζα)δωσε 3-4 πατηματα οτι τον ανοιγεις,περιμενε 2-3 λεπτα και βαλτον στον ρευμα.

Αν ανοιξει μετα 99,9% τροφοδοτικο.

Ανοίγουν. Αλλά δεν ακούγεται κανένα μπιπ. Εχθές πήρε και σήμερα μόλις πήγε να στρεσάρει τον cpu φόρτωσε cpu και ram 100%  και μετά από λίγο έσβησε.

Δημοσ.

θερμοκρασιες on load ποσταρε ρε συ.

Τροφοδοτικο αλλο δοκιμασες τελικα? Δε πολυκαταλαβα.

Δημοσ.

Ανοίγουν. Αλλά δεν ακούγεται κανένα μπιπ. Εχθές πήρε και σήμερα μόλις πήγε να στρεσάρει τον cpu φόρτωσε cpu και ram 100%  και μετά από λίγο έσβησε.

Αν οι θερμορασιες σε φορτο είναι οκ, τοτε 100% τροφοδοτικο...

Δημοσ.

Το σ/κ θα έχω το pc στα χέρια μου και θα κάνω δοκιμές. 

Αν οι θερμορασιες σε φορτο είναι οκ, τοτε 100% τροφοδοτικο...

Θερμοκρασίες σε load αλλά και σε gaming μου είπε ότι ήταν φυσιολογικές. Όταν τον πάρω και καταφέρω να τον ανάψω θα ποστάρω μια εικόνα με τις θερμοκρασίες σε full load. Το τροφοδοτικό είναι μέσα στην εγγύηση, μπορώ να ζητήσω πιστωτικό και να προσθέσω κάποια λεφτά και να πάρω το xfx 550?

Δημοσ.

Εμένα μου κάνει για μητρική μάλλον.

Μόνο όταν στρεσάρει με πρόγραμμα του κλείνει?

Όταν παίξει κανα παιχνίδι?

Όσο για το πιστωτικό, από ποιο κατάστημα το πήρες?

Δημοσ.

Κοίτα το thread που ειχα ανοιξει κ τεσταρε με ηχεια αν οταν δεν δινει σημα στην οθονη, αν μετα απο λιγη ωρα ακους τον ηχο εκκινησης των windows. Μπορει να φταιει η καρτα γραφικων σου. Και σε μενα μια ανοιγε, μια οχι στα καλα καθουμενα. Ειχα τσεκαρει τα παντα. Αλλαξα καρτα γραφικων κ απο τοτε ολα οκ.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.... Λοιπόν, για να σας κάνω μερικές διευκρινήσεις!

Ο υπολογιστής είναι καθαρός από σκόνες! Σε idle οι τρεις πρώτοι πυρήνες γυρίζουν στους 37 και ο τέταρτος στους 40 και η κάρτα είναι στους 33 βαθμούς αυτή τη στιγμή! Σε load η κάρτα ανεβαίνει μέχρι τους 50 και ο επεξεργαστής δεν ξεπερνάει τους 45-47!

Το πρόβλημα μου το κάνει όταν στρέσαρε στο 100% καθαρά! Όταν σβήνει και επιχειρώ να τον ανάψω κατευθείαν ανοίγουν leds και fans αλλά δεν κάνει ποστ η μητρική, το ledάκι του σκληρού δεν ανάβει, το reset δεν ανταποκρίνεται, ο ήχος των windows επίσης ανύπαρκτος!

Δοκίμασα εννοείται να του κόψω την παροχή ρεύματος, να του βγάλω τα φορτία και να τον ξανανάψω αλλά τίποτα! Όμως αν τον αφήσω εκτός ρεύματος για 'ενα βράδυ πχ. τότε την επόμενη μέρα παίρνει κανονικά! Συγκεκριμένα, πριν λίγο τον ανάβω και μου πετάει artifacts! Επανεκίννηση κατευθείαν και παίρνει κανονικά χωρίς artifacts! Η κάρτα γραφικών είναι εντάξει γιατί δοκίμασα να τον ανάψω με την onboard, και αφύ είχε προηγηθεί το πρόβλημα, και δεν έπαιρνε! Επίσης, η onborad είναι εντάξει γιατί τη δοκίμασα και δούλεψε πριν λίγο! Games (από 2k14 μέχρι skyrim φουλ γραφικά όλα, ανάλυση 1680x1050) μπορώ να παίξω για την ώρα αλλά όποιο stress test και να δοκιμάσω (intel burntest, 3dmark) με το που "πατάει γκάζια" σβήνει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...