PhonEee Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Παιδια θα ηθελα να μου πειτε καποια φαγητα (που εχουν μπολικεςθερμιδες και βοηθανε στην αυξηση βαρους ) και νηστησιμα και μη παρακαλω και γενικως τι βοηθαει στην αυξηση βαρους κιλλων μερικοι μποροι να πουνε πηγαινε ρωτα καποιον ειδικο θελω ομως και απο δω καποιες προτασεις που πιστευω σιγουρα γνωριζουν ατομα ευχαριστω πολυ και οποιος εχει ορεξει και θελει ας γραψει πχ ενα καλο πρωινο κτλπ ευχαριστω και παλι
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 δωσε πιο πολλες λεπτομερειες! υψος,βαρος,ηλικια,γυμναστικη (αν κανεις τι κανεις),λογο που θες να βαλεις κιλα κτλ! οσο πιο πολλα πεις τοσο πιο καλες απαντησεις θα παρεις..!
gdask Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Κάνε φίλους το ταχίνι, τους ξηρούς καρπούς και το μέλι. Σου δίνουν θερμίδες χωρίς να σε φουσκώνουν.
king2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Αν ειναι μονο να παρεις κιλα τρωγε οτι βρεις μπροστα σου.Πολλα γευματα τη μερα και μεγαλες ποσοτητες.Αν θες να παρεις καλα κιλα ξεκινα και βαρη/αεροβικη και μην τρως σαβουρες.Ο ευκολος και γρηγορος τροπος ειναι ο πρωτος.Αλλα το 95% θα ειναι λιπος που δεν φευγει ευκολα.
PhonEee Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 κοιτα κιλλα θελω να παρω ενταξει ειπαμε οχι και να κανω μπυρο κοιλια γενικως γιατι εχω καμια φορα θεμα και με ρουχα ψηλος +αδυνατος δυσκολο να βρεις ρουχα οχι παντα αλλα καμια φορα..... και γενικως θελω να βαλω κιλα γυμναστικη δεν κανω τσσσσσσ σε αυτο που λες δεν πολυ συμφωνω πχ να τρωω οτι βρω μπροστα μου γιατι πες οτι τρωω ολο γλυκα /πατατακια και τετοια πχ για σνακ που αυτα εχουν θερμιδες ομως προκαλουν κακο στον οργανισμο αρα πιστευω καλο ειναι να γραψεις τι εννωεις οτι βρω μπροστα μου..τ ειδος φαγητου και τι
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 το να βαλεις κιλα ειναι ευκολο οπως ειπε και ο κινκ! αν θες να βαλεις κιλα φαε οτι σαβουρα βρεις! πατατες τηγανιτες,κουρασαν,μερεντες,ψωμια και οτι αλλο μπορει να φανταστεις! το θεμα ειναι κατα ποσο ειναι υγειες ολο αυτο! γιατι το οτι ο οργανισμος σου μπορει να μεταβολιζει γρηγορα ολα αυτα και δεν παιρνεις βαρος δεν σημαινει οτι οι μελλοντικες αρωωστιες δεν σε ποιανουν!! για αυτο σκεψου τι κιλα θες να βαλεις!! το σχολιο για την γυμναστικη δεν το σχολιαζω καν! 1
PhonEee Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 ε για αυτο λεω να μου πειτε τι φαγητα θα ηθελα να βαλω κιλλα με τροφες υγειηνες ενταξει δεν ειπα οτι δεν θα φαω και το γλυκο μου .... απο γυμναστικη τι μου προτινεις βασικα για το σπιτι γιατι να σου πω αληθεια jym δεν θα ηθελα να παω τοσο αλλα ενταξει ισως αρχησω... αλλα για σπιτι αξιζει τιποτα? και αμα μπορειτε ξανα λεω γραφτε μου ενα καλλο πρωινο οποιος γνωριζει παρακαλω που να ειναι υγειηνο και εχει μεσα θερμιδες πολλες και θελω να βαλω κιλλα οχι να γινω τουμπανο αλλα οχι και να εχω κοιλια μπαλονι
king2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 κοιτα κιλλα θελω να παρω ενταξει ειπαμε οχι και να κανω μπυρο κοιλια γενικως γιατι εχω καμια φορα θεμα και με ρουχα ψηλος +αδυνατος δυσκολο να βρεις ρουχα οχι παντα αλλα καμια φορα..... και γενικως θελω να βαλω κιλα γυμναστικη δεν κανω τσσσσσσ σε αυτο που λες δεν πολυ συμφωνω πχ να τρωω οτι βρω μπροστα μου γιατι πες οτι τρωω ολο γλυκα /πατατακια και τετοια πχ για σνακ που αυτα εχουν θερμιδες ομως προκαλουν κακο στον οργανισμο αρα πιστευω καλο ειναι να γραψεις τι εννωεις οτι βρω μπροστα μου..τ ειδος φαγητου και τι Κοιτα το οτι βρεις μπροστα σου οπως σε ειπε ο spect να τρως πολλα τηγανητα γλυκα γενικα φαγητα που εχουν πολλες θερμιδες.Καποτε ημουν στα 56.Πριν λιγους μηνες.Και ετρωγα πολυ αλλα δεν εβαζα κιλα.Απο οταν ξεκινησα διατροφη και γυμναστικη περνω κιλα.Τωρα ειμαι στα 67 με λιγοτερο λιπος απο οτι με τα 56.Ξεκινα αεροβικη για αρχη και τρωγε ποιοτικα φαγητα που εχουν θερμιδες και θα βαλεις κιλα γρηγορα. Για πρωινο τρωγε κανα τοστ με γαλοπουλα η εν ε λαδι παριζα μαζι με 1 αυγο 1 ποτηρι γαλα με μια κουταλια μελι.Για μεσημερι τρωγε ψαρια οσπρια κανα κοτοπουλο στηθος.Επειτα τρωγε και το γλυκο σου.Για βραδυ κανα γιαουρτακι με μελι κανα ξηρο καρπο.Τωρα για πιτσες και πιτογυρα ναι θα βαλεις ευκολα κιλα με αυτα αλλα ποιος ξερει τι εχουν μεσα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 για πρωινο φαε ταχινι ή φυστικοβουτυρο! περιπου 660 θερμιδες στα 100γρ! πολλα λιπη ομως!!
PhonEee Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 μεσα σε ποσο καιρο εγινε αυτη αλαγη 56-67? spect για το σπιτι δεν παιζει κατι εε? (γυμναστικη εννοω η μονη λυση ειναι jym?) τωρα παιζει να πω βλακεια αλλα δεν ξερω η αεροβικη δεν ειναι για να χασεις κιλλα που κανεις ποσες ασκησεις λες και σε εχουν κουρδισει αυτο δεν ειναι? σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μιλώντας για αερόβια άσκηση, εννοούμε οποιαδήποτε μορφή δραστηριότητας κινητοποιεί μεγάλες μυϊκές ομάδες (π.χ. ποδιών, πλάτης, ή χεριών), μέσω επαναλαμβανόμενων κινήσεων για μεγάλο χρονικό διάστημα (άνω των 15 – 20 λεπτών).Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα άσκησης, ο ανθρώπινος οργανισμός έχει εκμεταλλευτεί την παρουσία οξυγόνου για να πετύχει μεταβολικές αλλαγές, που βελτιώνουν σημαντικά την υγεία..Τέτοιες ασκήσεις είναι το τρέξιμο, το ποδήλατο, το κολύμπι, το stepper, κάποια αθλήματα κ.α. μπορεις με ενα παγκο,μια μπαρα και αλτηρακια να κανεις πολλα πραγματα! μπες εδω και ρωτα ειναι παιδια που εχουν γυμναστηριο στο σπιτι ! (και εγω εχω αλλα δεν παταω )http://www.insomnia.gr/topic/251324-the-official-fitness-thread/page-459?do=findComment&comment=52772515
PhonEee Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 α και κατι αλλο καθε ποσο πρεπει να τρωω πχ τρωω πρωινο μετα απο ποση ωρα ξανα πρεπει
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 μια καλη διατροφη συνηθως θελει 5 γευματα τη μερα! 1 καθε τρεις ωρες! ωστε να μην αφηνεις το στομαχι να νοιωσει την αισθηση της πεινας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα