PostHelper Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 δεν πειραζει που δεν συνηθιζεις κανε μια εξαιρεση γιατι εγω αδυνατο να βρω κατι που να εχει το κρεας και οχι μια χορτοφαγικη διατροφη!! εσυ υποστηριζεις το αντιθετο χωρις επιχειρηματα Δεν ξερω τι ακριβως λετε εδω περα και βαριεμαι να διαβαζω πιο πριν αλλά εαν εννοεις/απορεις για την διαφορά, ως προς το θεμα της υγειας, κρεατος με αυστηρως χορτοφαγικη διατροφη, οι ερευνες πλεον μαλλον σταθεροποιηθηκαν στο συμπερασμα οτι δεν ειναι το κρεας που κανει κακο αλλά το επεξεργασμενο κρεας που κανει κακο. Η αυστηρη υγιεινιστικη θεωρια βεβαια υποστηριζει οτι η καταναλωση κρεατος απο τον ανθρωπο ειναι σε καθε περιπτωση βλαβερη και οι μονες τροφες που πρεπει να τρωμε ειναι (ωμα οσο γινεται) λαχανικα, φρουτα, δημητριακα, οσπρια, ξηρους καρπους(αναλατους και αψητους), μελι, αυγα απο κοτες ελευθερας βοσκης, και ανθρωπινο(ναι και ομως! ) γαλα μόνο!
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 ο γουολκερ λεει οτι το κοτοπουλο εχει "πραγματα" που δεν μπορεις να παρεις απο χορτοφαγικη διατροφη και εγω προσπαθω να τον κανω να μου πει ποια ειναι αυτα αλλα εδω και 2 μερες και μετα απο 5-6 φορες που του το ειπα δεν εχει απαντησει ακομη (γιατι δεν υπαρχει κατι και δεν ξερει τι να πει)! δεν προσπαθω να πεισω κανεναν να γινει χορτοφαγος επειδη εγινα εγω! αλλα σιγουρα θα μπορουσαν πολλοι να μειωσουν τις ποσοτητες κρεατος που τρωνε!γιατι οι περισοτεροι τρωνε σε καθημερινη βαση!!! το γαλα αγελαδας δεν κανει καλο! δεν ειναι φτιαγμενο για τον ανθρωπο!
walkerr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 δεν πειραζει που δεν συνηθιζεις κανε μια εξαιρεση γιατι εγω αδυνατο να βρω κατι που να εχει το κρεας και οχι μια χορτοφαγικη διατροφη!! εσυ υποστηριζεις το αντιθετο χωρις επιχειρηματα πολυ καλα παω απο ενεσεις οσο ειναι μακρια μου!! ουτε καν σκονη πρωτεινης δεν παιρνω και αν μπεις και διαβασεις ποστ μου στο αλλο τοπικ(official fitness thread) θα δεις οτι ειμαι κατα ολων!!(το μονο που δικαιολογο ειναι πρωτεινη σαν συμπληρωμα διατροφης και τιποτα παραπανω)!!! και σου ξαναλεω οτι αν θες πρωτεινη το μπροκολο δεν κερδιζει το κοτοπουλο!!! σε καποια το μπροκολο ειανι καλυτερο σε αλλα το κοτοπουλο ειναι καλυτερο!! μαθε οταν μιλας να μιλας με επιχειρηματα που στεκουν!το οτι υπαρχουν στο ιντερνετ δεν ειναι επιχειρημα!!εγω θα περιμενω να δω ποτε και αν θα αποφασισεις να υποστηριξεις τα οσα λες! Ε τοτε βαλε εσυ απο το ιντερνετ να υποστηριξεις οσα λες. Αυτο για τη πρωτεινη το ειπες και πριν. Πρωτεινη εχει και το αυγο. Εγω απλα ειπα οτι το μπροκολο κερδιζει στο γενικο. Μολις ετοιμασα και τρωω το γευμα μου. Σολωμος και μπροκολο!
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Σολωμός φρέσκος ή κατεψυγμένος;;; καπνιστός;;;
walkerr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 αλλα σιγουρα θα μπορουσαν πολλοι να μειωσουν τις ποσοτητες κρεατος που τρωνε!γιατι οι περισοτεροι τρωνε σε καθημερινη βαση!!! το γαλα αγελαδας δεν κανει καλο! δεν ειναι φτιαγμενο για τον ανθρωπο! Κρεας σε καθημερινη βαση ειναι λαθος, αλλα μεγαλυτερο λαθος ειναι οτι τρωνε παρασκευασματα κρεατος.... Σαλαμακι, ζαμπον, ετοιμα μπιφτεκια κλπ. Ποιο γαλα προτεινεις?
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 πες μου για κατι συγκεκριμενο και θα σου βρω δεν μπορεις να τα συγκρινεις γενικα!! αυτο δεν καταλαβαινεις!! μια φεραρι ειναι πιο καλη απο ενα toytota hilux! ωραια παρε τη φεραρι και βαλτη στα χωματα να δουμε ποσο καλη ειναι!! ειναι διαφορετικα πραγματα!! θα τα συγκρινεις μονο σε συγκεκριμενο στοιχειο και θα πεις οτι αυτο ειναι πιο καλο!! σε ταχυτητα στο δρομο κερδιζει η φεραρι στο να μεταφαρεις πραγματα κερδιζει το χαιλουξ!! σογιας,αμυγδαλου,ριζιου!! και γενικα δεν χρειαζεται το γαλα στη διατροφη μας! αντε και καλο διαβασμα http://ygia.com/2010/07/gala-selika-einai-kalo-h-kako-gia-thn-ygeia-mas.html http://www.terrapapers.com/?p=7289 1
walkerr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Σολωμός φρέσκος ή κατεψυγμένος;;; καπνιστός;;; Καπνιστος ποτε, εχει και αλατι. Φρεσκο αν εννοεις κατ ευθειαν απ το ψαρα οχι. Απ το σουπερ μαρκετ τον πηρα ως φρεσκο, αφου κατεψυγμενος δεν ηταν. πες μου για κατι συγκεκριμενο και θα σου βρω δεν μπορεις να τα συγκρινεις γενικα!! αυτο δεν καταλαβαινεις!! μια φεραρι ειναι πιο καλη απο ενα toytota hilux! ωραια παρε τη φεραρι και βαλτη στα χωματα να δουμε ποσο καλη ειναι!! ειναι διαφορετικα πραγματα!! θα τα συγκρινεις μονο σε συγκεκριμενο στοιχειο και θα πεις οτι αυτο ειναι πιο καλο!! σε ταχυτητα στο δρομο κερδιζει η φεραρι στο να μεταφαρεις πραγματα κερδιζει το χαιλουξ!! Το συγκεκριμενο ειναι αυτο που υποστηριζεις. Μπορεις να το πεις, οτι γενικα το μπροκολο ειναι πιο ωφελιμο απο ιδια μεριδα σε κοτοπουλο. Εισαι μποντι μπιλντερ αλλα δε τρως ποτε κρεας? περιεργο. Ουτε ασπρο? Μηπως παιρνεις ουσιες και συμπληρωματα?
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 μποντι μπιλντερ με σαν αυτους τους φουσκωτους που πανε και σε αγωνες κτλ και γενικα τους φουσκωμενους οχι μποντι μπιλντερ με την εννοια οτι χτιζω ενα γερο σωμα σε φιτνες επιπεδο ναι! ουτε κρεας ουτε ψαρι! τιποτα! οπως σου ειπα και πανω αλλα μαλλον δεν το διαβασες δεν παιρνω τιποτα και ειμαι κατα ολων των συμπληρωματαων με μονη εξαιρεση την πρωτεινη σε σκονη ΑΛΛΑ μονο σαν συμπληρωμα διατροφης απο τη στιγμη που εχεις φτιαξει τη διατροφη σου! οχι παω γυμναστηριο,τρωω οτι να ναι και παιρνω πρωτεινες γιατι ετσι ειναι η φαση! 2
PostHelper Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 ο γουολκερ λεει οτι το κοτοπουλο εχει "πραγματα" που δεν μπορεις να παρεις απο χορτοφαγικη διατροφη και εγω προσπαθω να τον κανω να μου πει ποια ειναι αυτα αλλα εδω και 2 μερες και μετα απο 5-6 φορες που του το ειπα δεν εχει απαντησει ακομη (γιατι δεν υπαρχει κατι και δεν ξερει τι να πει)! Μαλιστα. Νομιζα οτι εσυ υποστηριζες την μη χορτοφαγικη διατροφη. Και κλασικο προβλημα με τον walkerr ειναι αυτο, και εγω σε αλλο θεμα τον εχω ρωτησει εδω και 1 μηνα 7 φορες κατι και ακομα απαντηση δεν πηρα. Ουτε θα παρω ποτέ. Προφανως και εσυ δεν θα παρεις ποτέ απαντηση.... αλλα σιγουρα θα μπορουσαν πολλοι να μειωσουν τις ποσοτητες κρεατος που τρωνε!γιατι οι περισοτεροι τρωνε σε καθημερινη βαση!!! Πολλα θα μπορουσαν να βελτιωσουν. Αναριθμητα πραγματα βασικα θα μπορουσαν να βελτιωσουν για να καλυτερεψουν την υγεια τους. Η μη καταναλωση κρεατος ειναι ενα απο αυτα αν και οχι το σημαντικοτερο μαλλον. το γαλα αγελαδας δεν κανει καλο! δεν ειναι φτιαγμενο για τον ανθρωπο! Ακριβως αυτα που υποστηριζουν και οι υγιεινιστες και που διαβαζα στα βιβλια τους. Και επειδη το ανθρωπινο γαλα ειναι "καπως" δυσευρετο προτειναν καθολου γαλα! Μου ειχε κανει εντυπωση πριν 20-25 χρονια που τα ειχα διαβασει.
walkerr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μαλιστα. Νομιζα οτι εσυ υποστηριζες την μη χορτοφαγικη διατροφη. Και κλασικο προβλημα με τον walkerr ειναι αυτο, και εγω σε αλλο θεμα τον εχω ρωτησει εδω και 1 μηνα 7 φορες κατι και ακομα απαντηση δεν πηρα. Ουτε θα παρω ποτέ. Προφανως και εσυ δεν θα παρεις ποτέ απαντηση.... Εσυ φιλε ελαβες ολες τις καταλληλες απαντησεις. Μη θεωρεις ανυπαρκτη απαντηση την απαντηση που δε σου αρεσει.
PostHelper Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 σογιας,αμυγδαλου,ριζιου!! και γενικα δεν χρειαζεται το γαλα στη διατροφη μας! Σαν να μεταφερομαι πισω 25 χρονια και να διαβαζω τις αποψεις των υγιεινιστων. Αν και θυμαμαι την σογια την απερριπταν. Και αντι για γαλα οι ξηροι καρποι ελεγαν δινουν ο,τι ακριβως δινει και το γαλα και πολλα περισσοτερα και χωρις να καταστρεφει σε καποιο βαθμο την υγεια μας οπως το(μη ανθρωπινο) γαλα. Εσυ φιλε ελαβες ολες τις καταλληλες απαντησεις. Μη θεωρεις ανυπαρκτη απαντηση την απαντηση που δε σου αρεσει. Στην θυσια στο ανοιγμα που παιχτηκε σε παρτιδα, δεν ελαβα καμια απαντηση. Το εχω ρωτησει 7 φορες και απαντηση δεν πηρα ποτέ. Προφανως γιατι δεν το ξερεις.
walkerr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 μποντι μπιλντερ με σαν αυτους τους φουσκωτους που πανε και σε αγωνες κτλ και γενικα τους φουσκωμενους οχι μποντι μπιλντερ με την εννοια οτι χτιζω ενα γερο σωμα σε φιτνες επιπεδο ναι! ουτε κρεας ουτε ψαρι! τιποτα! οπως σου ειπα και πανω αλλα μαλλον δεν το διαβασες δεν παιρνω τιποτα και ειμαι κατα ολων των συμπληρωματαων με μονη εξαιρεση την πρωτεινη σε σκονη ΑΛΛΑ μονο σαν συμπληρωμα διατροφης απο τη στιγμη που εχεις φτιαξει τη διατροφη σου! οχι παω γυμναστηριο,τρωω οτι να ναι και παιρνω πρωτεινες γιατι ετσι ειναι η φαση! Αν δε τρως ουτε ψαρι κατι δε παει καλα με τη διατροφη σου. Ωστε παιρνει πρωτεινες σε σκονη... και τιποτα αλλο? Ο γυμναστης σου σου προτεινε αυτη τη διατροφη? Φιλε στη θεση σου θα διεκοπτα αυτα τα πραγματα και θα απευθυνομουν σε γιατρο, πιθανοτατα να αντιμετωπισεις προβληματα υγειας στο μελλον.
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 αυτος μπορει να την ελαβε και να μην του αρεσε εγω δεν την εχω λαβει ομως! εγω θα περιμενω να δω αν θα απαντησεις! εγω ποτε δεν θα πιεσω καποιον να κανει κατι επειδη το κανω εγω! απλα θα του δωσω τροφη για σκεψη για να δει κατι που ισως δεν ηξερε και να σκεφτει μονος του τι ειναι καλυτερο για αυτον! τουλαχιστον σιγα σιγα βαζω στον ισιο δρομο τους γονεις μου
Liverpool89 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Αλλο ειναι νομιζω το θεμα του παιδιου... Μην το ψαχνεται με τις τροφες, ολες ειναι καλες. Η ουσια ειναι στην κατεργασια που εχει υποστει... Πχ αλλο να τρως ενα κοτοπουλο απο το κρεοπολειο και αλλο δικο σου. Ολα ειναι θεμα επιλογης. Εδω καθε μερα αναπνεουμε καθετι και μεις μαλωνουμε για τις τροφες .....?
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Αν δε τρως ουτε ψαρι κατι δε παει καλα με τη διατροφη σου. Ωστε παιρνει πρωτεινες σε σκονη... και τιποτα αλλο? Ο γυμναστης σου σου προτεινε αυτη τη διατροφη? Φιλε στη θεση σου θα διεκοπτα αυτα τα πραγματα και θα απευθυνομουν σε γιατρο, πιθανοτατα να αντιμετωπισεις προβληματα υγειας στο μελλον. γιατι δεν παει κατι καλα με τη διατροφη μου? δεν καταλαβαινεις τι διαβαζεις!! ειπα οτι ειναι το μονο που δικαιολογο οχι οτι παιρνω οχι δεν μου την προτεινε κανεις! απο μονος μου αλλαξα διατροφικες συνηθειες!! γιατι να αντιμετωπισω προβληματα υγειας στο μελλον? προσφατα εκανα εξετασεις λογο χειρουργειο και οι γιατροι παραξενευτηκαν με το ποσο καλα ειμαι και επισης να ξερεις οτι οποιος εχει σαν τροπο ζωης την γυμναστικη και την διατροφη και οχι σαν προπονηση για την παραλια κανει τους ελεγχους του καθε χρονο για να ειναι καλυμενος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα