Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
σογιας,αμυγδαλου,ριζιου!! και γενικα δεν χρειαζεται το γαλα στη διατροφη μας!

Φιλε μου καλο ειναι να μη κανεις προσθηκη μετα απο μιση ωρα. Βαλτη σε νεο ποστ ωστε να μη τη χασω.

Κι εγω εχω ακουσει οτι το γαλα απο γαϊδουρα ειναι πολυ ωφελιμο. Δυστυχως ολα αυτα δεν υπαρχουν στην αγορα.

Προσωπικα πινω βιολογικο.

• Απαντ. 182
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αυτος μπορει να την ελαβε και να μην του αρεσε εγω δεν την εχω λαβει ομως! εγω θα περιμενω να δω αν θα απαντησεις! :)

Οχι ποτέ δεν την εχω λαβει και εγω. Σε αυτο που ειπα παραπανω.

Επισης μια που αναφερθηκε αυτο το ρωταω ευθεως και εγω γιατι εχω απορια πλεον. Περι αυτου που ειπες αναφερομαι:

ο γουολκερ λεει οτι το κοτοπουλο εχει "πραγματα" που δεν μπορεις να παρεις απο χορτοφαγικη διατροφη

Οποτε ρωταω και εγω τον walkerr ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ερωτηση:

Αν ειπες οτι το κοτοπουλο εχει "πραγματα" που δεν μπορεις να παρεις απο χορτοφαγικη διατροφη, τοτε ποια ειναι αυτα?

Προφανως για να το ειπες αυτο τα ξερεις ποια ειναι.

Αρα η απαντηση ειναι 1 σειρα, 10-15 λεξεις και 20 δευτερολεπτα χρονος. Δεν χρειαζεται να τα γραψεις ολα μόνο μερικα.

Οποτε ειναι πολυ πιο γρηγορο να απαντησεις ευθεως και ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ γραφοντας τα αφου τα ξερεις, παρα να ξοδεψεις μια σειρα να πεις οτι "αυτα ολα πολυ ευκολα μπορεις να τα βρεις με μια αναζητηση στο ιντερνετ οποτε ψαξε στο google.".

Γιατι αν απαντησεις ετσι δεν ειμαστε κουτοι για να μην καταλαβουμε το αυτονοητο....

Μην το ψαχνεται με τις τροφες, ολες ειναι καλες. Η ουσια ειναι στην κατεργασια που εχει υποστει...

Αυτο ειναι το κυριο προβλημα μαλλον. Η επεξεργασια που εχουν υποστει.

• Moderators
Δημοσ.

δεν εκανα προσθηκη μετα απο μιση ωρα!ειδικα στο συγκεκριμενο ποστ που παρεθεσε! :)

σε ενα εκανα επεξεργασια γιατι με το που το εβαλα ειδα οτι κατι ειπες και για να μην γεμιζουμε ποστ το εβαλα απο κατω

Δημοσ.

αυτος μπορει να την ελαβε και να μην του αρεσε εγω δεν την εχω λαβει ομως! εγω θα περιμενω να δω αν θα απαντησεις! :)

Απαντησε εσυ πρωτα, αφου σου αρεσουν τα κοπιπεϊστ απ το ιντερνετ.

• Moderators
Δημοσ.

ρωτησε με κατι συγκεκριμενο να σου απαντησω! αν δεν μου πεις σε τι να απαντησω δεν ξερω τι να σου γραψω!!

και δεν ειπα να κανεις κοπι πειστ αλλα να μου πεις -αφου τα ξερεις- τι ειναι αυτα που εχει το κοτοπουλο και οχι η χορτοφαγικη διατροφη

Δημοσ.

Απαντησε εσυ πρωτα, αφου σου αρεσουν τα κοπιπεϊστ απ το ιντερνετ.

Απανταω εγω και λεω πχ οτι το κοτοπουλο ΔΕΝ εχει "πραγματα" που δεν μπορεις να παρεις απο χορτοφαγικη διατροφη.

Ετσι υποστηριζω. Για το καλο της συζητησης.

Οποτε εαν διαφωνεις θα πρεπει να μου πεις ποια πραγματα εχει το κοτοπουλο που δεν μπορεις να παρεις απο χορτοφαγικη διατροφη.

• Moderators
Δημοσ.

εγω σου λεω οτι δεν υπαρχει κατι που να μου δινει το κοτοπουλο και δεν μου το δινει μια χορτοφαγικη διατροφη!

πρωτεινη το κοτοπουλο θα παρω πρωτεινη απο  τα μανιταρια 

το κοτοπουλο δεν εχει υδατανθρακα αν χρειαστω θα τον παρω απο ζυμαρικα ολικης,ξηρους καρπους,οσπρια κτ΄λ

νατριο θα παρω απο το μπροκολο

χοληστερινη δεν χρειαζεται να παρω!το μπροκολο δεν εχει καθολου :)

οποτε νομιζω οτι απαντησα!

στα μαυρα με το κοκκινο γυαλι με τον πορτοκαλι φακο! φουσκωτο δεν με λες!! ;)

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1375919_535347363208882_1315488460_n.jpg

ΥΓ: περιμενω τωρα την απαντηση σου να μου υποστηριξεις αυτα που λες!και δεν σου ζηταω κοπι πειστ! αλλα αυτα που ξερεις!

γιατι για να το υποστηριζεις σημαινει οτι τα ξερεις και μπορεις να τα γραψεις!

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που σου δίνει το κοτόπουλο και δεν σου δίνουν τα χόρτα είναι οτι: το κοτόπουλο θα το πετάξεις στην ψησταριά, θα κάνεις κάρβουνα, θα μαζευτείτε παρέα και θα πείτε κανένα καλαμπούρι και θα περάσετε ωραία 
   Ενώ στα χόρτα τι θα κάνεις, θα μαζευτείτε γύρω απο τη κατσαρόλα και θα τα κοιτάτε να βράζουν???

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

θα φτιαξω μπιφτεκια χορτοφαγικα που θα τα πεταξω στην ψηασταρια!

οπως επισης και τα μανιταρια! το οτι εγω ειμαι χορτοφαγος δεν σημαινει οτι ειναι ολη η παρεα :)

• Like 2
Δημοσ.

τα μανιτάρια έχουν πρωτείνη απο τι έχω διαβάσει.. αλλά πόσα πρέπει να καταναλώσεις για να πάρεις την πρωτείνη που θα έπαιρνες απο ενα μοσχαρίσιο μπιφτέκι; ξέρουμε;

• Moderators
Δημοσ.

για να παρεις την ιδια ποσοσητα πρωτεινης με χορτοφαγικη διατροφη θα πρεπει να φας πιο μεγαλη ποσοσητα!

αλλα δεν ειπα ποτε οτι θα παιρνεις την ιδια ποσοτητα πρωτεινης!! οπως εγω ομως σαν χορτοφαγος δεν θα παιρνω λιγοτερη ποσοσητα λιπαρων απο οτι ενας κρεατοφαγος :)

• Like 1
Δημοσ.

θα φτιαξω μπιφτεκια χορτοφαγικα που θα τα πεταξω στην ψηασταρια!

οπως επισης και τα μανιταρια! το οτι εγω ειμαι χορτοφαγος δεν σημαινει οτι ειναι ολη η παρεα :)

Σταμάτα άπιστε!!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...