walkerr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Παιξτε την κολοκυθια καλυτερα ρε παιδια.Walkerr χωρις επιχειρηματα δεν πας πουθενα Aς δουμε τα δικα σου τοτε.
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 εγω που σου απαντησα γιατι δεν μου απαντας τωρα?
walkerr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Στην θυσια στο ανοιγμα που παιχτηκε σε παρτιδα, δεν ελαβα καμια απαντηση. Το εχω ρωτησει 7 φορες και απαντηση δεν πηρα ποτέ. Προφανως γιατι δεν το ξερεις. Φιλε οταν μου τα πρηζεις με συνεχεις επαναληψεις χουλιγκανιστικων μυνηματων, περιμενεις και απαντησεις επι τεχνικων ζητηματων? Λοιπον, αν αποφασισες να αφησεις τις αστειοτητες περι... δευτερων που δειχνουν στο παιχτη τι ανοιγματα να παιξει (λες και δε τα ξερει) μπορουμε να μιλησουμε και λιγο σοβαρα. Οριστε ενα απλο ανοιγμα που σκεφτηκα σε δευτερολεπτα, οπου δινεις ενα κομματι για να το παρεις πισω αμεσως μετα. 1. ε4 ε5 2. Ιf3 Ic6 3. c3 Ac5 4. Ιxe5 Ixe5 5. d4 εγω που σου απαντησα γιατι δεν μου απαντας τωρα? Καθε πραγμα στο καιρο του Δεν ειμαι απικο ολη την ωρα να απανταω αμεσως στο καθενα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 απο τη στιγμη που εγραψες κατι σημαινει οτι μπορουσες να ειχες ηδη απαντηση δυο φορες μεχρι τωρα!
walkerr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μην ανησυχεις, κανεις δε θα μεινει αναπαντητος.
PostHelper Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Φιλε οταν μου τα πρηζεις με συνεχεις επαναληψεις χουλιγκανιστικων μυνηματων, περιμενεις και απαντησεις επι τεχνικων ζητηματων? Λοιπον, αν αποφασισες να αφησεις τις αστειοτητες περι... δευτερων που δειχνουν στο παιχτη τι ανοιγματα να παιξει (λες και δε τα ξερει) μπορουμε να μιλησουμε και λιγο σοβαρα. Οριστε ενα απλο ανοιγμα που σκεφτηκα σε δευτερολεπτα, οπου θυσιαζεις ενα κομματι στο ανοιγμα για να το παρεις πισω αμεσως μετα. 1. ε4 ε5 2. Ιf3 Ic6 3. c3 Ac5 4. Ιxe5 Ixe5 5. d4 Αυτο δεν ειναι θυσια. Απο την στιγμη που παιρνεις το κομματι φορσε στην επομενη κινηση ή στις επομενες 2 κινησεις δεν μιλαμε για θυσια. Αυτο που εννοουσα ηταν κανονικη θυσια, να δωσεις δηλαδη κομματι στο ανοιγμα για στρατηγικο σκοπο(για να καλυτερεψει η θεση σου) χωρις να εχεις δηλαδη τροπο να το παρεις πισω αμεσα. Ενα ανοιγμα δηλαδη που θα κάνεις θυσια κομματι για positional λογους. Και που εχει παιχτει σε παρτιδα. Και το θεμα δεν ειναι να το σκεφτεις ως παζλ και να το βρεις. Το θεμα ηταν οτι ηθελα να δω πόσο κοντα παρακολουθεις το σκακι. Και εαν το παρακολουθουσες στενα θα ειχες δει την παρτιδα και δεν θα χρειαζοταν σκεψη για να το βρεις. Ειναι περιφημη η παρτιδα που εγινε αυτο προσφατα. Αν και υπαρχουν και δεκαδες αλλες περιπτωσεις αλλά αρκετα παλιοτερα.
walkerr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Αυτο δεν ειναι θυσια. Απο την στιγμη που παιρνεις το κομματι φορσε στην επομενη κινηση ή στις επομενες 2 κινησεις δεν μιλαμε για θυσια. Αυτο που εννοουσα ηταν κανονικη θυσια, να δωσεις δηλαδη κομματι στο ανοιγμα για στρατηγικο σκοπο(για να καλυτερεψει η θεση σου) χωρις να εχεις δηλαδη τροπο να το παρεις πισω αμεσα. Ενα ανοιγμα δηλαδη που θα κάνεις θυσια κομματι για positional λογους. Και που εχει παιχτει σε παρτιδα. Και το θεμα δεν ειναι να το σκεφτεις ως παζλ και να το βρεις. Το θεμα ηταν οτι ηθελα να δω πόσο κοντα παρακολουθεις το σκακι. Και εαν το παρακολουθουσες στενα θα ειχες δει την παρτιδα και δεν θα χρειαζοταν σκεψη για να το βρεις. Ειναι περιφημη η παρτιδα που εγινε αυτο προσφατα. Αν και υπαρχουν και δεκαδες αλλες περιπτωσεις αλλά αρκετα παλιοτερα. Δηλαδη δες να δοθει κομματι αλλα να μη παρθει ποτε πισω, απλα να καλυτερεψει η θεση? Οπως ειπα το τελευταιο καιρο δεν εχω χρονο να παρακολουθω παιχνιδια αλλων γιατι παιζω καθημερινα στο chess.com
PostHelper Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 απο τη στιγμη που εγραψες κατι σημαινει οτι μπορουσες να ειχες ηδη απαντηση δυο φορες μεχρι τωρα! Εγω παντως(και εσυ και ο οποιοσδηποτε νοημων ανθρωπος) καταλαβαινει οτι τετοιους ειδους υπεκφυγες απαντησης(ενω μπορει να ξοδεψει 20 δευτερολεπτα για 10-20 λεξεις για να γραψει την απαντηση ως προς το ποια "πραγματα"/ουσιες ειναι αυτα που εχει το κοτοπουλο και δεν μπορεις να τα παρεις με την χορτοφαγικη διατροφη, αφου υποτιθεται την ξερει, δεν το κανει εδω και πολλα πολλα μηνυματα και αντιθετως εχει γραψει 5 ποστ με διάφορα άλλα πραγματα ξοδευοντας πολυ παραπανω χρονο απο 20 δευτερολεπτα και γραφοντας πολλες παραπανω λεξεις απο αυτες που θα χρειαζοταν η απαντηση) σημαινουν ενα πραγμα. Οτι δεν μπορει να απαντησει για αυτο και το καθυστερει. α)Δηλαδη δες να δοθει κομματι αλλα να μη παρθει ποτε πισω, απλα να καλυτερεψει η θεση? β)Οπως ειπα το τελευταιο καιρο δεν εχω χρονο να παρακολουθω παιχνιδια αλλων γιατι παιζω καθημερινα στο chess.com α) Ναι. β) Καλως. Δεν ειπα οτι εισαι υποχρεωμενος να ξερεις, απλως τοτε πριν κανα μηνα μου παρουσιαστηκες ως ειδημων του σκακιου και οτι ξερεις πολυ περισσοτερα απο εμενα(που ασχολουμαι καμια 37 χρονια με το σκακι και 26 με τις σκακιστικες μηχανες ΕΝΤΑΤΙΚΑ κιολας) για αυτο και η ερωτηση. Οποτε σταματαω να το ρωταω.
walkerr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Η αυστηρη υγιεινιστικη θεωρια βεβαια υποστηριζει οτι η καταναλωση κρεατος απο τον ανθρωπο ειναι σε καθε περιπτωση βλαβερη και οι μονες τροφες που πρεπει να τρωμε ειναι (ωμα οσο γινεται) λαχανικα, φρουτα, δημητριακα, οσπρια, ξηρους καρπους(αναλατους και αψητους), μελι, αυγα απο κοτες ελευθερας βοσκης, και ανθρωπινο(ναι και ομως! ) γαλα μόνο! Το μελι οχι για ατομα που εχουν ζαχαρο ή προδιαθεση γιαυτο. Το γαλα εχει οξειδωτικα και κορεσμενα λιπαρα. Τα υπολοιπα σωστα, αλλα οταν λες δημητριακα τι εννοεις? Τα κορν φλεϊκς? γιατι δεν παει κατι καλα με τη διατροφη μου? δεν καταλαβαινεις τι διαβαζεις!! ειπα οτι ειναι το μονο που δικαιολογο οχι οτι παιρνω οχι δεν μου την προτεινε κανεις! απο μονος μου αλλαξα διατροφικες συνηθειες!! γιατι να αντιμετωπισω προβληματα υγειας στο μελλον? προσφατα εκανα εξετασεις λογο χειρουργειο και οι γιατροι παραξενευτηκαν με το ποσο καλα ειμαι και επισης να ξερεις οτι οποιος εχει σαν τροπο ζωης την γυμναστικη και την διατροφη και οχι σαν προπονηση για την παραλια κανει τους ελεγχους του καθε χρονο για να ειναι καλυμενος Φιλε δε τρως καθολου κρεας και ψαρι, παιρνεις πρωτεινη σε σκονη και νομιζεις οτι ειναι ολα ok με τη διατροφη σου?! Γυμναστικη ναι, μποντι μπιλντινγκ και αποκλεισμο χρησιμων τροφων οχι. Τι πραγμα δες καταλαβα? Χειρουργειο γιατι εκανες? Ωστε οι εξετασεις σου λενε οτι εισαι πολυ καλα? Μακαρι. Σου συστηνω απο δω και περα να αλλαξεις τροπο ζωης ωστε να παραμεινεις καλα!
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 δεν μου λες τι μου προσφερει το κρεας που δεν παιρνω απο μια χορτοφαγικη διατροφη! το οτι παιρνω σκονη πρωτεινης που το διαβασες? γιατι αυτο που εγραψα 2-3 φορες ειναι οτι το δικαιολογο αλλα ΔΕΝ παιρνω και ναι η διατροφη μου ειναι μια χαρα και για πες μου τι ακριβως δεν παει καλα στη διατροφη μου!!να ξερω να το διορθωσω! μην μου πεις δεν τρως κρεας ή ψαρι! δεν ειναι απαντηση! φρονιμητες εβγαλα! ναι γιατι να μην λενε οτι ειμαι καλα? και γω σου συστηνω να κανεις το ιδιο!! 1
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 α ρε η νόσος των τρελών αγελάδων ξανα χτύπησε...καλυφθείτε!!! βρέχει κοτσάνες!!!!
walkerr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 εγω σου λεω οτι δεν υπαρχει κατι που να μου δινει το κοτοπουλο και δεν μου το δινει μια χορτοφαγικη διατροφη! πρωτεινη το κοτοπουλο θα παρω πρωτεινη απο τα μανιταρια το κοτοπουλο δεν εχει υδατανθρακα αν χρειαστω θα τον παρω απο ζυμαρικα ολικης,ξηρους καρπους,οσπρια κτ΄λ νατριο θα παρω απο το μπροκολο χοληστερινη δεν χρειαζεται να παρω!το μπροκολο δεν εχει καθολου οποτε νομιζω οτι απαντησα! στα μαυρα με το κοκκινο γυαλι με τον πορτοκαλι φακο! φουσκωτο δεν με λες!! https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1375919_535347363208882_1315488460_n.jpg ΥΓ: περιμενω τωρα την απαντηση σου να μου υποστηριξεις αυτα που λες!και δεν σου ζηταω κοπι πειστ! αλλα αυτα που ξερεις! γιατι για να το υποστηριζεις σημαινει οτι τα ξερεις και μπορεις να τα γραψεις! Για το κοτοπουλο αποκλειστικα μιλας τοση ωρα? Αλλα κρεατα δεν υπαρχουν? Το μπροκολο θα το φας για το... νατριο του? Χοληστερινη απο που παιρνεις εσυ? Ποιος ακριβως εισαι στη φωτο, ποιον πορτοκαλι φακο? Μηπως εισαι ο φαλακρος με τη πλατη στο πρωτο πλανο? Αν φροντιζεις και παιρνεις τα συστατικα του κρεατος απο αλλες πηγες (σιδηρο, βιταμινες, λιπος κλπ) ανελλιπως ενταξει τοτε, εισαι διαβασμενος. Απευθυνομουν στη μεγαλη μαζα που δε γνωριζει ουτε τα βασικα.
PostHelper Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Τα υπολοιπα σωστα, αλλα οταν λες δημητριακα τι εννοεις? Τα κορν φλεϊκς? Οταν λεω δημητριακα εννοω τα δημητριακα. Ολα τα δημητριακα. Τα corn flakes ειναι επεξεργασμενα δημητριακα οποτε μαλλον δεν ενδεικνυνται ως σωστη τροφη. 1
walkerr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 το οτι παιρνω σκονη πρωτεινης που το διαβασες? και για πες μου τι ακριβως δεν παει καλα στη διατροφη μου!!να ξερω να το διορθωσω! μην μου πεις δεν τρως κρεας ή ψαρι! δεν ειναι απαντηση! Απο σενα το διαβασα "δεν παιρνω τιποτα και ειμαι κατα ολων των συμπληρωματαων με μονη εξαιρεση την πρωτεινη σε σκονη ΑΛΛΑ μονο σαν συμπληρωμα διατροφης" Για ποιο λογο δε τρως ψαρι? τρεις φορες την εβδομαδα προτεινουν οι ειδικοι. Δεν εισαι και τοσο διαβασμενος στο θεμα αυτο. Τα Ω3 λιπαρα πως τα αντικαθιστας? με χαπια?
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 για οτι θες ειτε για το κοτοπουλο ειτε για ολα τα κρεατα! οτι θες εσυ! η χοληστερινη δεν κανει καλο οποτε ειναι καλυτερα που δεν παιρνω σχεδον απο πουθενα! κοντο μαλι μαυρο αμανικο,μαυρο κολαν κοκκινα γυαλια! αριστερα απο τον καραφλα το γερο! προφιλ φαινομαι! οχι δεν απευθυνοσουν στη μαζα !απλα δεν ηξερες τι να πεις!! μιλαμε οι δυο μας και μιλουσες σε προσωπικο επιπεδο!! το οτι οι περισσοτεροι κανουν πραγματα απο μοδα δεν σημαινει οτι το κανουν ολοι!! υπαρχουμε και εμεις που το κανουμε απο επιλογη και το κανουμε συνηδειτα!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα