Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οτι δεν μπορει να απαντησει για αυτο και το καθυστερει.

Εσυ φιλε εχεις την εντυπωση οτι ειμαι απικο ολο το 24ωρο απο πανω σα κι εσενα, ετοιμος να απανταω κεραυνοβολα στο καθενα...

Οταν καθησω στον υπολογιστη(οχι ολο το 24ωρο) υπαρχουν ανοιχτα αλλα 10 παραθυρα στα οποια δραστηριοποιουμε, γιατι θα πρεπει να δινω προτεραιοτητα σε σενα? για να μου τονιζεις συνεχως με εμφαση τη χρησιμοτητα των βοηθων του γκρανμαστερ που του υποδεικνυουν, λεει, πως να κανει το ανοιγμα του?

β) Καλως. Δεν ειπα οτι εισαι υποχρεωμενος να ξερεις, απλως τοτε πριν κανα μηνα μου παρουσιαστηκες ως ειδημων του σκακιου και οτι ξερεις πολυ περισσοτερα απο εμενα(που ασχολουμαι καμια 37 χρονια με το σκακι και 26 με τις σκακιστικες μηχανες ΕΝΤΑΤΙΚΑ κιολας) για αυτο και η ερωτηση.

Ποτε δεν παρουσιαστηκα ως ειδημων.

Δεν παρουσιαστηκα σε σενα.

Το οτι ξερω περισσοτερα απο σενα το καταλαβα αμεσως οταν επεμεινες, λυσσαλεα μαλιστα, οτι το σκακι παιζεται με 'δευτερους'.

Οποιος ειναι καλυτερος απο σενα δε σημαινει οτι ειναι και ειδημων.

Υπαρχουν ατομα που ασχολουνται και 50 χρονια αλλα αυτο δε λεει κατι. Δεν εχουν ολοι βελτιωση.

Ωστε ασχολησε 26 χρονια με τις μηχανες?...  μηπως να τις ξεφορτωθεις? αλλιως δε θα γινεις ποτε καλος παιχτης.

για οτι θες ειτε για το κοτοπουλο ειτε για ολα τα κρεατα! οτι θες εσυ!

η χοληστερινη δεν κανει καλο :) οποτε ειναι καλυτερα που δεν παιρνω σχεδον απο πουθενα!

κοντο μαλι μαυρο αμανικο,μαυρο κολαν κοκκινα γυαλια! αριστερα απο τον καραφλα το γερο! προφιλ φαινομαι!

οχι δεν απευθυνοσουν στη μαζα !απλα δεν ηξερες τι να πεις!! μιλαμε οι δυο μας και μιλουσες σε προσωπικο επιπεδο!!

το οτι οι περισσοτεροι κανουν πραγματα απο μοδα δεν σημαινει οτι το κανουν ολοι!! υπαρχουμε και εμεις που το κανουμε απο επιλογη και το κανουμε συνηδειτα!! :)

Οχι οτι θελω εγω, εσυ για ποιο μιλας.

Η χοληστερινη ειναι απαραιτητη, ειναι το καυσιμο του οργανισμου. Η υψηλη χοληστερινη δε κανει καλο. Αλλα το ερωτημα μου ηταν, εσυ δε τρως ποτε και κανεναν τροφιμο που δινει χοληστερινη?

Ωστε εισαι ο τυπος του μετριου αναστηματος? Πρεπει να προσεξεις γιατι αυτη η σωματοδομη συνηθως οδηγει σε παχυσαρκο μετα τα 50.

Φιλε σε ολο το κοσμο απευθυνομουνα, γιατι θα επρεπε να απευθυνομαι αποκλειστικα σε σενα? Οταν βεβαια μου μιλησες σε προσωπικο επιπεδο, σε προσωπικο σου απαντησα.

Αυτα που κανεις απο επιλογη οπως ειπες και συνηδειτα, ειναι στη πραγματικοτητα, οπως εξηγησα, λαθος επιλογη.

• Απαντ. 182
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

το δεν παιρνω τιποτα που γραφει στην προταση δεν το διαβασες ε? ουτε σε επομενο ποστ που εγραψα

ειπα οτι ειναι το μονο που δικαιολογο οχι οτι παιρνω  :)

καρυδια,λιναροσπορος(1/2 κουταλακι του τσαγιου σου δινει τα ω3 που χρειαζεσαι σε ημερησια βαση )

καποια προιοντα σογιας,φουντουκια,pecnas,ρεβιθια,ταχινι!! 

το οτι εσυ δεν ξερεις πως να παρεις απο διαφορετκη πηγη οτι χρειαζεται ο οργανισμος σου δεν σημαινει οτι οι αλλοι παιρνουν χαπια :)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω ρε συ spect γιατί εχεις φαει τέτοιο κόλλημα με τον walkerr και θες με το ζόρι να συμφωνήσει;

Ο άνθρωπος έχει καποιες αποψεις και γνώσεις αρκετά γενικές και δε θέλει να μπει σε περαιτέρω αναζήτηση.

Γράφει και πολλές ανακρίβειες αλλά τι να κανουμε;

Έχετε γράψει 5-6 σελίδες offtopic σε ενα θέμα πέρι παχυνσης και έχετε φτασει να μιλάτε πέρι μπροκολων και φουσκωτων.

Ολά αυτά δεν βοηθούν σε τίποτα το παιδι που θέλει να παχύνει. Γιατί δε συνεχιζετε με π.μ.;

• Moderators
Δημοσ.

Οχι οτι θελω εγω, εσυ για ποιο μιλας.

Η χοληστερινη ειναι απαραιτητη, ειναι το καυσιμο του οργανισμου. Η υψηλη χοληστερινη δε κανει καλο. Αλλα το ερωτημα μου ηταν, εσυ δε τρως ποτε και κανεναν τροφιμο που δινει χοληστερινη?

Ωστε εισαι ο τυπος του μετριου αναστηματος? Πρεπει να προσεξεις γιατι αυτη η σωματοδομη συνηθως οδηγει σε παχυσαρκο μετα τα 50.

Φιλε σε ολο το κοσμο απευθυνομουνα, γιατι θα επρεπε να απευθυνομαι αποκλειστικα σε σενα? Οταν βεβαια μου μιλησες σε προσωπικο επιπεδο, σε προσωπικο σου απαντησα.

Αυτα που κανεις απο επιλογη οπως ειπες και συνηδειτα, ειναι στη πραγματικοτητα, οπως εξηγησα, λαθος επιλογη.

πες για ολα τα κρεατα! τι εννοεις το καυσιμου του οργανισμου??

ναι οσοι ειχαν την ατυχια να φτασουν το 1.70 ειναι αποδεδειγμενο οτι στα 50 θα ειναι παχυσαρκοι!

δεν χρειαζομαι χοληστερινη!! γιατι οσοι εχουν υψηλη χοληστερινη μειωνουν το κρεας τα τηγανιτα κτλ και τρωνε

πιο πολλες σαλατες κτλ για να την ριξουν? μηπως γιατι δεν κανει καλο?

παχυσαρκος δεν γινεσε λογο υψους αλλα λογο τροπου ζωης!! και πιστεψε με οτι ο τροπος ζωης που κανω δεν θα με κανει ποτε παχυσαρκο :)

γιατι οταν μιλαμε για την δικη μου διατροφικη συνηθεια και μου λες οτι ειναι λαθος ειναι απευθυνεσαι σε μενα οχι σε ολους :)

αιτιολογησε μου για ποιο λογο ειναι λαθος επιλογη! (γιατι για μενα και για πολλους επιστημονες δεν ειναι)

φιλε μου εισαι αδιαβαστος σε παρα πολλα θεματα οσο αναφορα την διατροφη! και επισης δεν εχεις μαθεις να αιτιολογεις τα λεγομενα σου και ετσι δεν θα σε παιρνουν πολλοι στα σοβαρα! οταν μιλας με καποιον που δεν ξερει ή υποστηριζει το ιδιο με εσενα αρκει το να του πεις αυτο που θες και θα τον πεισεις! οταν μιλας με καποιον που ξερει μερικα πραγματα και ειναι διαβασμενος για να τον πεισεις για αυτο που θες θα πρεπει να του δωσεις επιχειρηματα που να στεκουν :) !! 

ΥΓ: δεν χρειαζομαι κακη χοληστερινη! η καλη ανεβαινει με την ασκηση !!

• Like 1
Δημοσ.

το δεν παιρνω τιποτα που γραφει στην προταση δεν το διαβασες ε? ουτε σε επομενο ποστ που εγραψα

καρυδια,λιναροσπορος(1/2 κουταλακι του τσαγιου σου δινει τα ω3 που χρειαζεσαι σε ημερησια βαση )

καποια προιοντα σογιας,φουντουκια,pecnas,ρεβιθια,ταχινι!! 

το οτι εσυ δεν ξερεις πως να παρεις απο διαφορετκη πηγη οτι χρειαζεται ο οργανισμος σου δεν σημαινει οτι οι αλλοι παιρνουν χαπια :)

Οποιοσδηποτε διαβασει τη παραπανω προταση σου θα συμπερανει οτι παιρνεις πρωτεινη σε σκονη.

Αντι να το παραδεχτεις και να το διορθωσεις με εγκαλεις.

Τρως λιναροσπορο μεγαλε? Ωραιος, που τον βρισκεις?

Ταχινι τρωω κι εγω, μπορεις να μου πεις ποιο ακριβως παιρνεις?

Απο συμπερανες οτι "εγω δε ξερω πως να παρω απο διαφορετικη πηγη"?

Δεν καταλαβαίνω ρε συ spect γιατί εχεις φαει τέτοιο κόλλημα με τον walkerr και θες με το ζόρι να συμφωνήσει;

Ο άνθρωπος έχει καποιες αποψεις και γνώσεις αρκετά γενικές και δε θέλει να μπει σε περαιτέρω αναζήτηση.

Γράφει και πολλές ανακρίβειες αλλά τι να κανουμε;

Φιλε διαβασες το παρον τοπικ και διαπιστωσες οτι δε θελω να μπω σε περαιτερω συζητηση?

Ή δε το διαβασες ή δε το καταλαβες.

Απο που κι ως που θα μου πεις οτι γραφω ανακριβειες, οταν εισαι ασχετος με το αντικειμενο που συζηταμε??

Δημοσ.

προφανώς και είσαι άσχετος από την στιγμή που δεν τεκμηριώνεις τα επιχειρήματα σου με αναφορά σε ορθές πηγές.
απλά έχετε ξεφύγει από το TS του νήματος και καλό θα 'ναι να σταματήσετε εδώ.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
johnbond

αρχικα εινα καλο γιατι γραφονται και πραγματα τα οποια σε καποιον θα φανουν χρησιμα!

επισης δεν προσπαθω να συμφωνησει μαζι μου αλλα να μου υποστηριξει ολα οσα λεει γιατι που ξερεςι ισως εχω λαθος εγω! (στο συγκεκριμενο θεμα δεν εχω το ξερω με σιγουρια :P )

και τελος ισως αυτη η συζητηση τον βοηθησει να μαθει καποια πραγματα να σκεφτει καποια αλλα και τελος να μαθει να συζηταει ανθρωπινα με επιχειρηματα και οχι αερολογιες :)

το παιδι που θελει να παχυνει πηρε στην αρχη απαντησεις που του ηταν χρησιμες και μιλησαμε και σε πμ για κατι πληροφοριες που ηθελε να μαθει!! οποτε ειναι καλυμενος αυτος! αλλα και να ρωτησει κατι ακομη στο τοπικ μην φοβασαι δεν θα περασει αναπαντητο :)

Δημοσ.

Εχεις γράψει τουλαχιστον δέκα ανακρίβειες,

Θα σου πω μια ,κάπου γραφείς οτι τη σωστη διατροφή τη βγάζει ο γιατρός.

Προφανώς δεν ξέρεις οτι οι γιατροί δε διδασκονται διατροφολογία στο πανεπιστήμιο. Υπάρχει μονο σα μαθημα επιλογής και αυτό με πολυ γενικες γνωσεις.

Οι διαιτολογοι και διατροφολογοι είναι οι κατάλληλοι.

Δε θα μπω σε παραπανω αντιπαραθεση.. Σου προτείνω να κατσεις να διαβάσεις πριν ξανασυμβουλεψεις σε τόσο σοβαρά θέματα.

• Like 1
Δημοσ.

πες για ολα τα κρεατα! τι εννοεις το καυσιμου του οργανισμου??

ναι οσοι ειχαν την ατυχια να φτασουν το 1.70 ειναι αποδεδειγμενο οτι στα 50 θα ειναι παχυσαρκοι!

δεν χρειαζομαι χοληστερινη!! γιατι οσοι εχουν υψηλη χοληστερινη μειωνουν το κρεας τα τηγανιτα κτλ και τρωνε

πιο πολλες σαλατες κτλ για να την ριξουν? μηπως γιατι δεν κανει καλο?

παχυσαρκος δεν γινεσε λογο υψους αλλα λογο τροπου ζωης!! και πιστεψε με οτι ο τροπος ζωης που κανω δεν θα με κανει ποτε παχυσαρκο :)

γιατι οταν μιλαμε για την δικη μου διατροφικη συνηθεια και μου λες οτι ειναι λαθος ειναι απευθυνεσαι σε μενα οχι σε ολους :)

αιτιολογησε μου για ποιο λογο ειναι λαθος επιλογη! (γιατι για μενα και για πολλους επιστημονες δεν ειναι)

φιλε μου εισαι αδιαβαστος σε παρα πολλα θεματα οσο αναφορα την διατροφη! και επισης δεν εχεις μαθεις να αιτιολογεις τα λεγομενα σου και ετσι δεν θα σε παιρνουν πολλοι στα σοβαρα! οταν μιλας με καποιον που δεν ξερει ή υποστηριζει το ιδιο με εσενα αρκει το να του πεις αυτο που θες και θα τον πεισεις! οταν μιλας με καποιον που ξερει μερικα πραγματα και ειναι διαβασμενος για να τον πεισεις για αυτο που θες θα πρεπει να του δωσεις επιχειρηματα που να στεκουν :) !! 

ΥΓ: δεν χρειαζομαι κακη χοληστερινη! η καλη ανεβαινει με την ασκηση !!

Δεν εχεις ακουσει ποτε οτι η χοληστερινη ειοναι το καυσιμο του οργανισμου? το ακους τωρα για πρωτη φορα?

1.70 εισαι? Για κοντυτερος φαινεσαι. Δεν ειπα οτι οσοι ειναι 1.70 γινονται παχυσαρκοι. 

Εσυ δεν εχεις λες υψηλη χοληστερινη, οποτε δεν ανηκεις σε αυτους που τρωνε αναλογα για να τη ριξουν(btw, απο τη διατροφη πεφτει μονο κατα ενα 10%).

Ο τροπος ζωης σου απ οτι εχω καταλαβει περιλαμβανει πολυ καθιστικη ζωη, αφου εισαι 25 ωρες το 24ωρο στο insomnia :devil:

Εισαι ετοιμος να μου απαντησεις ανα πασα στιγμη γραψω, οπως και ο post helper.

Πρωτα μιλουσα με αλλους, μετα μπηκες εσυ και μιλησαμε.

Σου εξηγησα γιατι κανεις λαθος επιλογη.

Και πως μου λες οτι ειμαι αδιαβαστος απο διατροφη οταν δε τρως καν ψαρι και ακολουθεις το προγραμμα του καθε ανευθυνου γυμναστη/μποντι μπιλντερ. Παω στοιχημα οτι και στο παππου των 60 μποντι μπιλντινγκ θα του συνιστουσες.

Οχι, ουτε στα σοβαρα ουτε στα αστεια δε θελω να με παιρνουν ατομα σα κι εσενα ή τον post helper που δε ξερουν να συνδιαλεγονται. Επιχειρηματα, οχι καφριλα.

Δημοσ.

Εχεις γράψει τουλαχιστον δέκα ανακρίβειες,

Θα σου πω μια ,κάπου γραφείς οτι τη σωστη διατροφή τη βγάζει ο γιατρός.

Προφανώς δεν ξέρεις οτι οι γιατροί δε διδασκονται διατροφολογία στο πανεπιστήμιο. Υπάρχει μονο σα μαθημα επιλογής και αυτό με πολυ γενικες γνωσεις.

Οι διαιτολογοι και διατροφολογοι είναι οι κατάλληλοι.

Δε θα μπω σε παραπανω αντιπαραθεση.. Σου προτείνω να κατσεις να διαβάσεις πριν ξανασυμβουλεψεις σε τόσο σοβαρά θέματα.

Περιμενω με αγωνια να μου δειξεις αυτες τις ανακριβειες!

Αληθεια φιλε ειδικε, οι υπολοιποι φιλοι μας δεν εγραψαν καμμια ανακριβεια?

ΥΓ. Γιατρος εννοουσα φυσικα γιατρος-διατροφολογος.

Αλλα και ο γιατρος παθολογος πχ. αν εχεις ζαχαρο θα σου πει να κοψεις τις ζαχαρουχες τροφες.

• Moderators
Δημοσ.

Οποιοσδηποτε διαβασει τη παραπανω προταση σου θα συμπερανει οτι παιρνεις πρωτεινη σε σκονη.

Αντι να το παραδεχτεις και να το διορθωσεις με εγκαλεις.

Τρως λιναροσπορο μεγαλε? Ωραιος, που τον βρισκεις?

Ταχινι τρωω κι εγω, μπορεις να μου πεις ποιο ακριβως παιρνεις?

Απο συμπερανες οτι "εγω δε ξερω πως να παρω απο διαφορετικη πηγη"?

στην αρχη της προτασης που παρεθεσες εγραψα οτι δεν παιρνω ΤΙΠΟΤΑ και οτι ειμαι κατα των συμπληρωματαν!

και το μονο που θα διακαιολογουσα (αν επαιρνε καποιος αυτο εννοειται δεν νομιζω οτι μιλαω σε 10χρονο και δεν καταλαβαινει) ειναι η πρωτεινη! και εκτος αυτου το εγραψα και σε  επομενο ποστ μου οτι δεν παιρνω τιποτα! το οποιο μαλλον δεν το διαβασεις ή κανεις οτι δεν το διαβασεις :)

ενα μακεδονικο που εχει το σουπερ μαρκετ!

λιναροσπορο αν δεν βρεις σε σουπερ μαρκετ θα βρεις σε μαγαζι με βιολογικα! λιγο ψαξιμο θελει!

οταν μου λες οτι η χορτοφαγικη διατροφη ειναι λαθος ( που σε ρωτησα να μου πεις για ποιο λογο ειναι λαθος και δεν μου απαντησες ουτε σε αυτο) και με ρωτας απο που θα παρεις ω3 αν οχι απο το κρεας!! τι να υποθεσω? :)

Δημοσ.

και τελος ισως αυτη η συζητηση τον βοηθησει να μαθει καποια πραγματα να σκεφτει καποια αλλα και τελος να μαθει να συζηταει ανθρωπινα με επιχειρηματα και οχι αερολογιες :)

το παιδι που θελει να παχυνει πηρε στην αρχη απαντησεις που του ηταν χρησιμες και μιλησαμε και σε πμ για κατι πληροφοριες που ηθελε να μαθει!! οποτε ειναι καλυμενος αυτος! αλλα και να ρωτησει κατι ακομη στο τοπικ μην φοβασαι δεν θα περασει αναπαντητο :)

Φιλε μου ας μη γινομαστε κωμικοι. Συζητηση με επιχειρηματα το ζητησα εγω, εσυ για απαντηση αρχισες να διαστρεβλωνεις τα λεγομενα μου.

Το παιδι που θελε να παχυνει πρεπει να προσεξει σε τι θα παρει τα κιλα.

προφανώς και είσαι άσχετος από την στιγμή που δεν τεκμηριώνεις τα επιχειρήματα σου με αναφορά σε ορθές πηγές.

απλά έχετε ξεφύγει από το TS του νήματος και καλό θα 'ναι να σταματήσετε εδώ.

Πότε δεν τεκμηριωσα τα επιχειρηματα μου??

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν εχεις ακουσει ποτε οτι η χοληστερινη ειοναι το καυσιμο του οργανισμου? το ακους τωρα για πρωτη φορα?

1.70 εισαι? Για κοντυτερος φαινεσαι. Δεν ειπα οτι οσοι ειναι 1.70 γινονται παχυσαρκοι. 

Εσυ δεν εχεις λες υψηλη χοληστερινη, οποτε δεν ανηκεις σε αυτους που τρωνε αναλογα για να τη ριξουν(btw, απο τη διατροφη πεφτει μονο κατα ενα 10%).

Ο τροπος ζωης σου απ οτι εχω καταλαβει περιλαμβανει πολυ καθιστικη ζωη, αφου εισαι 25 ωρες το 24ωρο στο insomnia :devil:

Εισαι ετοιμος να μου απαντησεις ανα πασα στιγμη γραψω, οπως και ο post helper.

Πρωτα μιλουσα με αλλους, μετα μπηκες εσυ και μιλησαμε.

Σου εξηγησα γιατι κανεις λαθος επιλογη.

Και πως μου λες οτι ειμαι αδιαβαστος απο διατροφη οταν δε τρως καν ψαρι και ακολουθεις το προγραμμα του καθε ανευθυνου γυμναστη/μποντι μπιλντερ. Παω στοιχημα οτι και στο παππου των 60 μποντι μπιλντινγκ θα του συνιστουσες.

Οχι, ουτε στα σοβαρα ουτε στα αστεια δε θελω να με παιρνουν ατομα σα κι εσενα ή τον post helper που δε ξερουν να συνδιαλεγονται. Επιχειρηματα, οχι καφριλα.

τα 2/3 της χοληστερινης τα παραγει ο οργανισμος! ε θες και λιγο υδατανθρακα για να εχεις ενεργεια (οχι οτι η χοληστερινη δεν ειναι βασικη για τον οργανισμο)

ναι πολυ καθιστικη ζωη κανω!! (σε αυτα που εχει στη σελιδα που εχω απο κατω βαλει + καποειρα + γυμναστηριο ! ολη μερα καθομαι! 

ουτε τα μισα δεν νομιζω να αντεχες απο αυτα που κανω :)

ξανα πες μου λιγο για ποιο λογο κανω λαθος επιλογη γιατι μπορει να το ειπες και να μου διεφυγε ή να μην το καταλαβα(και δεν το λεω ειρωνικα )

εγραψα και σε προηγουμενο ποστ οτι αυτα που  κανω ουτε γιατρος μου τα προτεινε ουτε γυμναστης!εψαξα,ρωτησα,εμαθα,ξαναρωτησα αλλαξα πραγματα και συνεχως αλλαζω γιατι παντα μαθαινεις!! :)

Επεξ/σία από Spect~
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...