Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Τις τελευταίες μέρες ο υπολογιστής μου βγάζει ένα μήνυμα μόλις τον ανοίγω:
4th Master Hard Disk: S.M.A.R.T. Status BAD, Backup and Replace
Press F1 to Resumeshout.gif
Και όταν ανοίγει (ενώ αργεί υπερβολικά), κάθε φορά που μπαίνω στο internet ή ανοίγω να δω καμια ταινία, η οθόνη επανακινείται, και μου βγαίνει ένα notification που λέει Display Driver NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, Version 331.65 stopped responding and has successfully recoveredcrying.gif. Και αφού μου το κάνει αυτό τρεις τέσσερις φορές, μετά η οθόνη σβήνει εντελώς, με αποτέλεσμα να πρέπει να επανακινήσω απ'το κουμπάκι τον υπολογιστή, για να ξαναρχίσει ο φαύλος κύκλοςrant2.gif.
Επίσης ο Firefox κάθε φορά που πάω να δω ένα βίντεο, μου λέει συνέχεια πως το Shockwave Flash crashαρε και πρέπει να το κάνω uninstal και μετά ξανα instalwall.gif.

Έκανα Disk Check, έλεγξα για ιούς, έβγαλα και ξανάβαλα τα drivers της Nvidia, αλλά τα ίδια χάλια. Απ' ότι είδα σε μια γρήγορη google search που έκανα, έχουνε κι άλλοι παρόμοια προβλήματα, άρα δεν πρέπει να φταίει το hardware.
help.gifhelp.gifhelp.gif

Windows 7 Ultimate 64
GTX 295
Intel i7 920 2.67 GHz
LG FLATRON W2453V
Seagate ST31000528AS ATA

Δημοσ.

Αν και μαλλον ο δίσκος ειναι στα τελευταία , κατεβασε και τσέκαρε τον δίσκο με το hdsentinel αλλα μαλλον πρέπει να αρχίσεις να κανεις backup

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...