Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 http://i.imgur.com/ntUxRwP.webm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) backroomcastingcouch θυμάμαι πριν κανα 2 χρόνια είχε αυτοκτονήσει μια συμμετέχουσα ναι καλά θυμάμαι , που λέτε κάτι τέτοια μου βγάζουν τον κακό μου εαυτό , κρίμα που δεν έσκασε με κανα γκανι να καθαρίσει 2-3 μπάσταρδα , απο αυτά που βλέπανε τσόντες κ την παίζανε αλλα μετά είχαν το θράσος να της κάνουν πέσιμο κ να τη φτάσουν στην αυτοκτονία . και τι θράσος μετά να γράφουν οτι θα πάει στην κόλαση γιατι η αυτοκτονία είναι αμαρτία , ενώ εσείς βόδια θα πάτε στον παράδεισο επειδή να οδηγείς κάποιον στην αυτοκτονία είναι θεάρεστη πράξη Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2016 από Vapir 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Can't believe they are not using duct tape, I forgot, they need the tape to be transparent so to maintain the integrity of the brick wall. 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostascfc Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Κλασσικό Worms 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 θυμάμαι πριν κανα 2 χρόνια είχε αυτοκτονήσει μια συμμετέχουσα ναι καλά θυμάμαι , που λέτε κάτι τέτοια μου βγάζουν τον κακό μου εαυτό , κρίμα που δεν έσκασε με κανα γκανι να καθαρίσει 2-3 μπάσταρδα , απο αυτά που βλέπανε τσόντες κ την παίζανε αλλα μετά είχαν το θράσος να της κάνουν πέσιμο κ να τη φτάσουν στην αυτοκτονία . και τι θράσος μετά να γράφουν οτι θα πάει στην κόλαση γιατι η αυτοκτονία είναι αμαρτία , ενώ εσείς βόδια θα πάτε στον παράδεισο επειδή να οδηγείς κάποιον στην αυτοκτονία είναι θεάρεστη πράξη Απο τη μια λυπαμαι για τη κοπελα, απο την αλλη θα κοιταξω να βρω κανα λινκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 rip brain cells. περιμενουμε vol2 Πάμε λοιπόν! Αφιέρωμα: psychedelic colours, v.2 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Η καινουργια μου κούπα! (Εσβησα το όνομα της εταιρείας για ευνόητους λόγους) 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Endless Sunrise 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις