filop Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα σας......μου εγινε ενα συμβαν που δν εχει ξανασυμβει πιστευω πουθενα.... ειχα βαλει αγγελια ενα iphone 5 32 gb,βγηκα αγοραστη ο οποιος ηθελε με αντικαταβολη και ελενχο κατα παραδοση.....του εστειλα το δεμα στην σινδο θεσσαλονικης,την επομενη μερα το πρωι με πηρε τηλ οτι το τηλεφωνο του φαινεται σαν ψευτικο και τα σχετικα....δν ειναι αληθινο και ετσι.....νευριαζω με τα πολλα του κλεινω το τηλ στην μαπα,την επομενη μερα ερχεται το πακετο πισω με την γενικη ταχυδρομικη,ανοιγω εκει το δεμα και βλεπω μεσα ενα ψευτικο iphone,ουτε απομιμηση ψευτικο....τους πηρα τηλ επανω μου λεγαν οτι το κουτι ανοιχτηκε μπροστα σε 2-3 ατομα και οτι πως μπορω να αποδειξω εγω μεσα οτι εχει το πακετο...!τον περνω μετα αυτον τον κραζω στο τηλ και μ το επαιζε κινεζος και οτι δν ηξερε τιποτα και οτι δν εχω αποδειξει και τετοια....πηγα στην αστυνομια μου ειπαν αν δν εχεις αποδειξεις δυσκολα τα πραγματα.... το μονο που εχω εγω ειναι το κουτι του και μια ηλεκτρονικη αποδειξη γιατι και εγω το κινητο το ειχα αγορασει πριν 7 μηνες απο αλλο παιδι!να φανταστω στο ελλαδισταν με το imei εντοπισμος δν γινεται ετσι????δν μπορω να σκεφτω κατι αλλο,και να ανεβω θεσσαλονικη αντε να τον βρω....
The_Judas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μου κάνει εντύπωση το ότι άνοιξε το πακέτο μπροστά σε 2-3 άτομα από εταιρεία κούριερ και δεν παρατήρησαν τίποτα. Δυστυχώς τα πάντα είναι εναντίον σου... αυτός έχει μάρτυρες ενώ εσύ δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα. Είτε αυτός είναι επαγγελματίας απατεώνας είτε συνεργάζεται με άτομα από την γενική ταχυδρομική... πιο πιθανό είναι το πρώτο σενάριο. Είναι μεγάλο ρίσκο αυτού του είδους οι αγορές μέσω ιντερνετ γιατί κυκλοφορούν πολλοί απατεώνες
mylo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 για να καταλάβω, ποιος θεωρείς ότι στο φαγε το κινητό, ο courier ή ο υποψήφιος αγοραστής?
NikosKallithea Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Αντε μεγειες το νεο ψεύτικο iphone ! ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΟ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΧΙΛΙΟΙ ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ 4
filop Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 κατα 90% ο ιδιος...και απο οτι εμαθα απο ενα παιδι,εφυγε φανταρος.........τον ηπια κανονικα.....?
haris_216 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 κατα 90% ο ιδιος...και απο οτι εμαθα απο ενα παιδι,εφυγε φανταρος.........τον ηπια κανονικα.....? ναι πάντως ο τίτλος που έβαλες δημιουργεί την εντύπωση ότι ο courier στο "έφαγε" 3
Chris92 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Προσφατα γνωστος μου απο κρητη αντιμετωπισε προβλημα με το galaxy S4 (sudden death για οποιον γνωριζει).Με τα πολλα του λεει η αντιπροσωπια/μαγαζι δεν θυμαμαι ποιος, στειλτο με κουριερ και συγκεκριμενα με γνωστη εταιρεια μεταφορων.Το στελνει,του το φτιαχνουν και του το ξαναστελνουν πισω. Στην πορεια ξεκιναει ο γολγοθας: καμια ειδοποιηση απο την εταιρεια ,και το κινητο πουθενα μεσω tracking number δεμα δεν παρελαβε ποτε, και τελικα το κινητο φαινεται να εχει ξαφνικα εξαφανιστει. Επικοινωνησε με την αντιπροσωπια και του εστειλαν βεβαιωσεις οτι το κινητο εφυγε απο αυτους μεσω της μεταφορικης. Η μεταφορικη απο την μερια της δεν αναγνωριζει καμια ευθυνη και τον αποζημιωνει μονο με 200 ευρω,για το δεμα που εκεινη εχασε διοτι σε περιπτωση απωλειας αποζημιωνει μονο μεχρι 200 ευρω,εκτος και αν εχεις πληρωσει ενα κομιστρο αξιας 5 ευρω πριν το στειλεις ωστε σε περιπτωση απωλειας να αποζημιωθεις με την πληρη αξια του απολεσθεντος.1 μηνα παλευει να βγαλει ακρη.....
filop Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 παιζει και βρωμοδουλεια κουριερ αδερφε......θα του εδωσε κατι της και θα εγινε η δουλεια...πως αλλιως μπροστα σε 2-3 ατομα εγινε????????
Geos1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Η εταιρια που το εστειλε πισω πρεπει να το ασφαλισει. Γινεται να ασφαλισεις εσυ την αποστολη αλλου; Μονο τη πρωτη που το στελνεις εσυ.
iNorganic Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 και μετά αναρωτιόμαστε γιατί το amazon μας καταργεί τα δωρεάν μεταφορικά και στο play dot com δεν στέλνουν δέματα πάνω απο 30λίρες... 20
PCharon Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Θα τον πίστευα μόνο αν το άνοιξε > είδε πως είναι ψεύτικο > δεν το παράλαβε και το πακέτο ξανασφραγίστηκε επί τόπου κι ήρθε επιστροφή ως μη παρεληφθέν. Στη περίπτωση που κάποιος κουριεράς αντιλήφθηκε το περιεχόμενο και το αντικατάστησε με ψεύτικο, ένα έχω να πω: ΑΜ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΟΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ, ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΚΙΟΛΑΣ! 1
Chris92 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Η εταιρια που το εστειλε πισω πρεπει να το ασφαλισει. Γινεται να ασφαλισεις εσυ την αποστολη αλλου; Μονο τη πρωτη που το στελνεις εσυ. Πραγματι αυτο ειναι το λογικο,αλλα το αποτελεσμα ειναι οτι εχει γινει μπαλακι αναμεσα σε sansung και μεταφορικη.Η μεταφορικη του αναφερει ρητα οτι επρεπε να εχει ασφαλιστει,και η αντιπροσωπια αποδεικνυει οτι το εστειλε και ριχνει τις ευθυνες στη μεταφορικη. Α ξεχασα,και μια προσωπικη εμπειρια, ενας θειος μου στελνει στα γενεθλια της αδερφης μου με την ιδια μεταφορικη,δωρο ενα lg optimus L3.Οταν ηρθε ο κουριερ,μας το εδωσε με ανοιγμενο το δεμα αλλα κλειστη τη συσκευασια.ΦΥσικα οταν πηγα να το παραλαβω και το ειδα του ζητησα εξηγησεις.Ξεκινησε τα δικα του οτι ετσι ερχονται τα δεματα ,και οτι ειχε ανοιχτει για λογους ασφαλειας!!!!!Φυσικα εγινε της που.....νας,ξεσηκωσα ολη την πολυκατοικια απο τις φωνες,και εν τελει αφου μιλησα με τον θειο μου οτι πραγματι εστειλε εκεινο το κινητο,τοτε υπεγραψα και το παρελαβα.Βεβαια το κινητο ηταν ροζ,οπτε μαλλον τους ξινησε ή δεν τους αρεσε.Ψαχνωντας παντως δεν βρηκα πουθενα ορο οτι τα δεματα ανοιγονται για λογους ασφαλειας. Προς τον τοπικ σταρτερ, αδερφε μακαρι να βγαλεις ακρη,δυστυχως δεν εχω να σου προτεινω κατι,sorry για το offtopic απλα αναφερω οτι παιζει η λαμογια να εγινε και απο τους κουριερ
filop Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 το θεμα ειναι οτι εδω μου λενε και επανω που ξερουμε εμεις τι ειχες μεσα (γενικη ταχυδρομικη) καλα τοσο λαλακας ειμαι?να στειλω ενα ψευτικο δεμα και με αντικαταβολη και με ελενχο καταπαραδοση????και τωρα εμαθα οτι ο μπουχεσας χτες παρουσιαστηκε στρατο....αυτος μενει θεσσαλονικη και παρουσιαστηκε θηβα.....εγω μενω μεγαρα...αλλα δν νομιζω να μπορω να μπω με το καλησπερα στο στρατο και να του παρω κινητο....(αν το εχει ακομα) αυτο δν ηταν καν απομιμηση ηταν τελειος ψευτικο....
fatsas1990 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 το θεμα ειναι οτι εδω μου λενε και επανω που ξερουμε εμεις τι ειχες μεσα (γενικη ταχυδρομικη) καλα τοσο λαλακας ειμαι?να στειλω ενα ψευτικο δεμα και με αντικαταβολη και με ελενχο καταπαραδοση????και τωρα εμαθα οτι ο μπουχεσας χτες παρουσιαστηκε στρατο....αυτος μενει θεσσαλονικη και παρουσιαστηκε θηβα.....εγω μενω μεγαρα...αλλα δν νομιζω να μπορω να μπω με το καλησπερα στο στρατο και να του παρω κινητο....(αν το εχει ακομα) αυτο δν ηταν καν απομιμηση ηταν τελειος ψευτικο.... Σκεφτηκες την περιπτωση να αλλαξε μονος του το περιεχομενο του κινητου? Για παραδειγμα.Μου στελνεις εσυ το κινητο (κανονικο,αυθεντικο) με courier με ελεγχο παραδοσης.Εγω εχω το ψευτικο κινητο που ειναι ιδιο με αυτο που μ εστειλες (το οποιο λογικα γνωριζει ακριβες μοντελο αφου επροκειτο να το αγορασει απο εσενα και ξερει τα παντα για αυτο οπως και φωτογραφιες προφανως) το οποιο ψευτικο κινητο εγω το εχω στο μανικι μου.Ανοιγω το δεμα αφου υπαρχει ελεγχος πριν την παραλαβη (μην παιρνεις ορκο οτι ο courier ηταν μπροστα και κοιτουσε.Μου εχει τυχει να παρω να παραλαβω δεμα με το ιδιο τροπο και να μου βγαζει ο courier το δεμα για να το ελεγξω και ο υπαλληλος ας πουμε εκεινη την στιγμη να ψαχνει ή να κανει κατι στον υπολογιστη ή ακομα και να κανει κατι αλλο ας πουμε και να μην εχει καρφωμενα τα ματια του στον ελεγχο που κανω εγω στο δεμα) και την στιγμη που βγαζω το κινητο για να το ελεγξω,και αφου το κανω,εμφανιζω καποια στιγμη του δευτερολεπτου απο το μανικι μου το ΙΔΙΟ αλλα ψευτικο κινητο και το βαζω στην θεση του δεματος και λεω μια δικαιολογια οτι δεν δεχομαι το δεμα για καποιο λογο (ο courier δεν γνωριζει τι εχεις συμφωνησει εσυ με τον πωλητη ωστε να δεχθεις την παραλαβη.Μπορει να μην το δεχτηκες γιατι δεν εχει συγκεκριμενη εκδοση λογισμικου απο την συμφωνηθεντα για παραδειγμα) That's it.. Εγινε η τραμπα και ολα μελι γαλα..
filop Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 εγω πιστευω οτι εγινε κατα συνεννοησει με τον κουριερ...αυτος εφυγε φανταρος οποτε η το πηρε και το πουλησε στα καπακια η το πηρε και εδωσε κατι και στον κουριερ.....500+ ευρω εφυγαν κατι....δν φταιει αυτος οχι......η κ....λα η κουριερ που δν σου παρεχει ασφαλεια.......να κανω μυνηση?δν θα βρω το δικιο μου.....να βρεθει η συσκευη μεσω imei?ειμαστε ελλαδα μονο εξωτερικο αυτα....να το δηλωσω κλεμενο????και????κατι τρεχει στα γυφτικα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις