filop Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 εννοειται......εχω και ηλεκτρονικη αποδειξη....(δεν ειναι στο ονομα μου γιατι το αγορασα το κινητο απο παιδι αλλα την εχω)
lary7 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Φιλε ετσι πως τα λες η δουλεια εγινε απο το παλικαρι και η κουριερ σου λεει μαλακιες για να αποφυγει την ευθυνη. Το παλικαρι μπορει να ζητησε να παρει στα χερια του το αντικειμενο για να το ελεγξει και να το εκανε τραμπα. Και σιγα μην ηταν 3 ατομα απο επανω για να τον προσεχουν, το οτι ηταν 3 παροντες δεν σημαινει οτι ειχαν 100% το βλεμα τους στο παλικαρι. Για αυτο οπως σου λεει προσπαθησε να μιλησεις με καποιον απο τους 3 για να δεις τι ακριβως ελεγχος εγινε, το πηρε στα χερια του, προσπαθησε να το ανοιξει κτλ. Τωρα με τον στρατο θελει προσοχη, δεν ειναι ευκολο να μπει ενας πολιτης και να αρχισει να ψαχνει. Καλα ειναι να μπεις μεσημερι που οι φανταροι αραζουν και μπορει να εχει το κινητο επανω του και σιγουρα πανε συνοδεια καποιου αξιωματικου για να μην εχεις κανενα θεμα. Εγω στην θεση σου θα ρωτουσα εναν δικηγορο για το πως μπορεις να δηλωσεις την κλοπη και ετοιμασε ενα χαρτι με το ολο συμβαν, κατι σαν μηνυση. Αμα το βρεις πανε την αποδειξη με το ΙΜΕΙ και αφου εχεις βυσμα μπορει να παει μεχρι στρατοδικειο οποτε θα φοβηθει. Στα κεντρα υπαρχει στρατολογια και εκει θα υπαρχει και καποιος δικηγορος, ισως πρεπει να πας εκει πρωτα μετα απο συσταση του βυσματος. Επισεις να παρακαλας να μην διαβαζει ΙΝΣΟΜΝΙΑ και δει το νημα και παρει τα μετρα του... 2
filop Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 και κατι λαστ.....πριν λιγο μ ειπε ενας φιλος μεσω το email του τον ειδε μεσα σε imessage....... εγω θα παω εκει..... θα παρω και το κουτι κοντα.....τι πιστευεις.....δν θα το εχει μαζι του????αφου ειναι ειδη στρατο και imessage? θα μ πει αυτος δν το πηρα απο εσενα?ειναι και ψαρι??????οριστε ρε μπαγασα εχω το κουτι του...εσυ πως πηρες το κινητο?στο εστειλα με ταχυδρομικη και μ ηρθε πισω ψευτικο..... τον ηπιε κανονικα????????ομως αν δν το εχει μαζι του.....εκει δυσκολα.....αλλα και παλι θα με δει και τι θα μ το παιξει και χαλαρος????θα τον κανω να ξερασει ολοι την αληθεια.... το θεμα ειναι ενα....οτι ειναι μπεγμενος...ειτε το εχει ειτε το πουλησε οταν με αντικρισει θα τα ξερασει ολα.....εδω μια μικρη μαλακια κανουμε και φαινομαστε αυτο δν θα φανει?????θα τον ψαρωσω και θα τον τρολαρο και τρελα και θα δουμε μετα......μπροστα και σε διοικητη να δουμε τι θα πει....καλα εννοειται οτι το πηρα εκεινη την ωρα αν το βγαλει δν το συζηταω....απλα σκεφτομαι σκηνικο πρωτα αφου συναντηθω με διοικητη...απλα περιμενω το κονε μου να μιλησει με τον διοικητη
fatsas1990 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Εγω σ ξαναλεω. Μεχρι να πας παρε τηλ κ κανε αυτο που σου ειπα. Μπορεί να ισχυριστεί χιλια πράγματα και δεν μπορείς να αποδείξεις τιποτα. Μπορει να πει οτι εσυ του εστειλες αλλο κινητο και οτι δεν το δεχτηκε και μετα του ζητησες συγνωμη και οτι κανονίσατε να βρεθείτε στην Αθηνα μιας που θα ερχοταν λογω στρατου και του πουλησες το κινητό σκετο χωρις κουτια και παρελκόμενα και καλά για καλύτερη τιμή και ολο αυτο έγινε χερι χερι. Πως μπορείς εσυ να αποδείξεις οτι δεν εγιναν ετσι τα πράγματα και οτι δεν το κανεις ας πουμε για να του παρεις το κινητό πισω τσεπωνοντας και τα χρήματα που υποτίθεται σου εδωσε χέρι χέρι στην αγοραπωλησία σας? Μπορεί κ εκείνος να ισχυριστεί οτι βρεθήκατε του πουλησες το κινητό και τωρα προσπαθείς με μια ιστορία της φαντασίας σου να τον κλέψεις παίρνοντας πισω το κινητό που υποτίθεται σε πληρωσε για να το παρει. Γιαυτό σου λεω πρόσεξε γτ μπορεί να βρεθείς εσυ ο εκτεθιμενος. Και στο λεω γτ εχει γινει παρόμοια ιστορία οπως προείπα που το θυμα, απο θυμα εγινε θυτης..
filop Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 θα το ρισκαρω αν και δυσκολο.....δν εχει τα @@ να το κανει....δν θα αφησω 500 ευρω να τα χαρησω με πεταγμενη πετσετα...
Superuser Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Εγώ απορώ πως έμαθες οτι πήγε φαντάρος.. κ που κιόλας 1
filop Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 εψαξα λιγο παραπανω.....και οπως ειπα...εμαθα απο το ονομα του εψαξα στο φβ...που ειχε ανοιχτο προφιλ....που το συνδιασα με κατι λογια που μ ειπε....ηταν αυτος...και εκτος αυτου σε μερικες φωτο ειχε και το κινητο του επανω....ετσι ειδα οτι εχουμε κοινο φιλο με αυτον μαζι φανταροι που μενουν στην ιδια περιοχη....και αυτος μπηκε προφιλ του και εγραψε οτι παρουσιαστηκε χτες φανταρος.......
fatsas1990 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Καλα ξεμπερδέματα σ εύχομαι αν κ επιμενω αύριο αφου δν θα πας στο στρατόπεδο να κάνεις αυτο που σ ειπα με τα τηλ κ επιπλέον καλο θα ηταν να κάνεις κ μια ερώτηση σε κάποιον δικηγόρο γτ οπως σ ειπα απο θύμα μπορεί να γίνεις θύτης..
filop Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 φιλε μου και να την κανω την ερωτηση και στους 3...και να μ πουν και οι 3 ναι τον εβλεπαν...τι αλλαζει??δν μπορω να καταλαβω...
Superuser Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μάλιστα Η συναλλαγή έγινε απο αγγελία εδώ; Αν ναι,καλύτερα να διαγραφεί το νήμα μην τυχόν κ το διαβάσει κ πάρει τα μέτρα του(αν δεν το χει κάνει ήδη..) Και να μην έγινε απο εδω,πάλι μπορεί να είναι χρήστης ή επισκέπτης του insomnia.Και αφού εντοπίστηκε imessage με το μέιλ(μπορεί όμως να χει δικό iphone..) και σκοπεύεις να τον συναντήσεις,να διαγραφεί το νήμα κ να ανοίξεις άλλο να μας ενημερώσεις όταν τελειώσει το σκηνικό.
filop Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 οχι δν ειναι απο εδω......μπορει να εχει δικο του iphone αλλα να το αντικατεστησε με καινουριο...και ποσο μαλλον τωρα που ειναι στρατο imessage και στρατο?5αρακι μυριζει.....τεσπα σας ευχαριστω ολους σας θα σας στειλω οοοοοοοοοοποτε εχω νεα αν και εφοσον......
DrLo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 εχεις ενα ποιοντ δν αντιλεγω,βρηκα ομως μια ακρη οπως ειπα....μολις τωρα.....παρουσιαστηκε θηβα εχει ενεργοποιημενο imessage και θα κανονισει ο αποστρατηγος να παω στο στρατοπεδο.....ποσο ποσοστο μ δινεις (αν το εχει μαζι του) να το παρω πισω εκεινη την στιγμη 0% Σου δίνω και ένα 40% να σε μαζέψει καμιά στρατονομία και να τρέχεις. 3
Tilemaxx Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Πρόταση μου είναι να μην μπείς κάν στον κόπο να μπείς στο στρατόπεδο γιατί ο τύπος κατα 99.9% έχει προνοήσει και έχει πάρει τα μέτρα του για παν ενδεχόμενο, όπως αυτά που συζητήθηκαν. Χωρίς αποδείξεις δεν κάνεις τίποτα, και γενικά στην Ελλάδα που ζείς δεν υπάρχει περίπτωση να βρείς άκρη.
walkerr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 0% Σου δίνω και ένα 40% να σε μαζέψει καμιά στρατονομία και να τρέχεις. Μα η στρατονομια ειναι για τους στρατευμενους, ο φιλος μας ειναι πολιτης. 1
vasioula1 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 γιατί επιτρέπεται να μπαίνεις σε στρατόπεδα έτσι στο άσχετο και μάλιστα σε κέντρο νεοσυλλέκτων; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις