Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπροστα και σε διοικητη να δουμε τι θα πει

Σε διοικητή, τίποτα! Σε δικαστή, ναι. 

εψαξα λιγο παραπανω.....και οπως ειπα...εμαθα απο το ονομα του εψαξα στο φβ...που ειχε ανοιχτο προφιλ....που το συνδιασα με κατι λογια που μ ειπε....ηταν αυτος...και εκτος αυτου σε μερικες φωτο ειχε και το κινητο του επανω....ετσι ειδα οτι εχουμε κοινο φιλο με αυτον μαζι φανταροι που μενουν στην ιδια περιοχη....και αυτος μπηκε προφιλ του και εγραψε οτι παρουσιαστηκε χτες φανταρος.......

Εμπεριστατωμένη έρευνα δηλαδή...

imessage και στρατο?5αρακι μυριζει

Ναι άλλωστε μόνο το δικό σου iPhone 5 έχει imessage στο στρατό...

Μα η στρατονομια ειναι για τους στρατευμενους, ο φιλος μας ειναι πολιτης.

Διεκδικείς επάξια βραβείο ευφυίας!

Μηπως μπει σαν επισκεπτης την ημερα του επισκεπτηριου?

Το ποιοί θα επισκεφτούν τον στρατευμένο το δηλώνει εκείνος και τον καλούν στο χώρο του επισκεπτηρίου, δεν κόβουν βόλτες οι επισκέπτες μέσα στο στρατόπεδο...

-αν ναι πηγαινε οπωσδηποτε.μπορεις να τον φωναξεις για "κατι οικογενειακο" στην πυλη...

-Σιγα ρε μαγκες με τον στρατο.ναι αν τον εβαλε στην λιστα καποιος οτι παει για επισκεψη σε καποιον ανωτερο μπαινει κανονικα.Μπαινει και τον φωναζει στο γραφειο δεν τον ψαχνει...

Στο σχολείο ναι, στο στρατόπεδο...

• Like 1
Δημοσ.

και για να κανω το δικηγόρο του διαβόλου, ασχετα αν τρολλάρει η οχι, δεν εχω παει σε κουριερ που να μην εχει κλειστο κύκλωμα τηλεόρασης. ζητα να δεις το βιντεο που αφορά τα λεπτα της παραμονής του εκει και τελειωσε η υποθεση...

Δημοσ.

με μυρίζει τρόλει αλλα σκεφτείτε τελικά να τον χώσει το βύσμα μέσα , να τον ψαρώσουν, να έχει τρεχάματα ο φαντάρος (όπως είχαν δυο παλικάρια που θυμάμαι με ανάλογο συμβάν ) και τελικά η δουλειά να έγινε απ την κούριερ

χαχαχααχ

σοβαρά όμως τώρα το αποστράτηγος με σκότωσε λίγο(για δικούς μου λόγους, μη δίνεις σημασία)

και τέλος πάντων τον είχες βύσμα και θα κανονίσει να σε χώσει απο την πίσω πόρτα και το λες δημοσίως? του το είπες? πως του φάνηκε ?

anyway , αν αληθεύουν όλα πρέπει να σου πω
οτι την πάτησες άσχημα γιατι ηταν πολλά τα λεφτά Αρη
οτι άκρη δε θα βρεις 
οτι αν βρεις στείλε pm γιατι πάντα ήθελα για φίλο τον Ελληνα Harry Potter , μόνο αυτός μπορεί να βγάλει άκρη με αυτό που λες οτι έπαθες. 

πάντως δεν ειρωνεύομαι , μην το πάρεις στραβά , απλά ειμαι ειλικρινείς κ ελπίζω να το εκτιμήσεις 

Δημοσ.

Αν το δεμα ελεγχθηκε στο μαγαζι υπαρχει καμερα, θα μπορουσες να δεις το βιντεο.. Ολα τα υπολοιπα που γραφτηκαν προς καταναλωση και μονο..

Δημοσ.

εχω διαβασει ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ εδω μεσα!Μαλλον δεν εχετε περασει πολλοι ουτε εξω απο στρατοπεδο!Εδω ρε δικε μου σε σχολειο δεν επιτρεπεται να μπεις,θα μπεις για μανουρες σε στρατοπεδο?!Και θα τον βρεις κιολας και θα χει πανω του και το τηλ σου και θα του το αρπαξεις και τι αλλο?!Θα φυγεις πηδωντας πανω απο την πυλη με τον GENERAL LEE?!<br><br>

Παρεπιπτοντως Θηβα ημουνα κεντρο.Μεγαλε αν δεν μας τρολαρεις τοση ωρα η μονη σου περιπτωση μηπως και δεις κανα φραγκο (δυσκολο) ειναι μονο απο την κουριερ.Ειτε φταινε ειτε οχι,μονο με πιεση προς τα κει.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...