Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πλησιασε τη

με αυτο το στυλακι*

dean_flirt.gif

μετα ρωτα τη κανει και τα κλασικα στο χαλαρο..μετα απο κανα 2 τετοιες χαλαρες συζητησεις αν κρινεις οτι ειναι καταλληλο το εδαφος προχωρα.

*βοηθαει αν εισαι κουκλος :devil:

*αν σε χατσουκισει εγω δεν φταιω.

Και τι θα πάω έτσι στο άκυρο και θα της πιάσω την κουβέντα;;;; :-(  Θα με περάσει για κουτό

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Παιξτο joe απο τα φιλαρακια.

How you doing και ετσι.Μην μασας οι γυναικες θελουν αυτοπεποιθηση.Θα εκτιμησει περισσοτερο να τις τα ριξεις στα ισια χωρις να την προσβαλλεις εννοειται παρα να το πας λαου λαου και οτι γινει.Αν φας σφαλιαρα μην μασας συνεχιζε τον πολιορκισμο.Αν δεν ειναι κολλημενη με αλλον τοτε εχεις ελπιδες αλλιως δυσκολα.

• Like 1
Δημοσ.

πλησιασε τη

με αυτο το στυλακι*

dean_flirt.gif

μετα ρωτα τι κανει και τα κλασικα στο χαλαρο..μετα απο κανα 2 τετοιες χαλαρες συζητησεις αν κρινεις οτι ειναι καταλληλο το εδαφος προχωρα.

*βοηθαει αν εισαι κουκλος :devil:

*αν σε χαστουκισει εγω δεν φταιω.

Βασικα δεν βοηθαει να εισαι κουκλος απλα βοηθαει το να εχεις το συγκεκριμενο στυλακι που θελει καθε φορα η άλλη. Πχ ειναι τρεντο κλαρινο νυφη? ε κατι αναλογο τουμπανο σωμα V μπλουζακι μαλλι κλαρινο ο αλλος και να το παιζει ιστοριας ε αυτο δεν ειναι απαραιτητα και ειμαι κουκλος. Αλλο αμα η αλλη τον βλεπει σαν κουκλο και καλα. Απλα γουσταρουν μερικες αυτο το στυλακι το βιομηχανοποιημενο με αλλα λογια. Σαν αυτα τα εμετικα που βλεπεις και στο μπρουσκο.

Οσο για αυτο που ρωταει ο θεματοθετης ειναι πανευκολο. Πες της μια φορα να βγειτε και αμα σου πει "ειμαι κουρασμενη" γραψτην στα @@ σου και προχωρα. Θα καταλαβεις αμα σε κανει κεφι αμα δεις γραψιματα να αργει να απαντησει να στο παιζει δυσκολη κτλπ ε παρατα την. 

Δημοσ.

Εγω προτεινω να προσπαθησεις να την εντυπωσιασεις.

Απο υγρο πυρ ξερεις τιποτα?

• Like 14
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...