Silverage Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Λοιπόν παίδες, πήγα στο ΑΤΜ και επειδή η τράπεζα Κύπρου έγινε Πειραιώς δεν βγάζει προσωρινά λέει επιλογή για να βάλω χρήματα.Μπορώ να στείλω απο τον λογαριασμό την εθνικής στην prepaid;
NikosKallithea Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δεν νομιζω. Η πειραιως τα εκανε κ@λο με την μεταφορά της προπληρωμένης απο την κυπρου, μονο στο ταμειο ή ebanking μου είπαν
Silverage Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μπήκα στο site της Πειραιώς και λέει οτι μπορούμε να μπούμε στο winbank με τους κωδικούς της Κύπρου αλλά όταν τους βάζω μου βγάζει οτι το σύστημα δεν είναι προσωρινά διαθέσιμο.
SPANK Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μαλλον ολο το σκηνικό με τις κάρτες και γενικότερα ειναι ακομα σε φάση μετάβασης ολοκληρωτικά στην πειραιώς , σε ορισμένα καταστήματα πειραιώς που εχω παει δεν δέχονται (στο ταμείο) κατάθεση χρημάτων στην κάρτα της κύπρου αλλα μονο σε καταστήματα που ηταν κύπρου και έγιναν πειραιώς
NikosKallithea Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μπήκα στο site της Πειραιώς και λέει οτι μπορούμε να μπούμε στο winbank με τους κωδικούς της Κύπρου αλλά όταν τους βάζω μου βγάζει οτι το σύστημα δεν είναι προσωρινά διαθέσιμο. Δεν σου εχουν στείλει αυτές τις οδηγίες? Διάβασε το Internet Banking migration.pdf
Silverage Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δεν το είχα αλλά και πάλι δεν βοηθάει.Το 1bank τί είναι; Εγω ακόμα και τώρα στο icardonline μπαίνω και μου βγάζει τις συναλλαγές και τα υπόλοιπα.Όταν πάω να μπω στο ιντερνετ banking της Πειραιως μου βγάζει όπως έγραψα πιο πάνω οτι το σύστημα δεν είναι προσωρινά διαθέσιμο.Αυτό όμως μου το βγάζει 2 εβδομάδες τώρα άρα κάτι παίζει.
NikosKallithea Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δεν το είχα αλλά και πάλι δεν βοηθάει.Το 1bank τί είναι; Εγω ακόμα και τώρα στο icardonline μπαίνω και μου βγάζει τις συναλλαγές και τα υπόλοιπα.Όταν πάω να μπω στο ιντερνετ banking της Πειραιως μου βγάζει όπως έγραψα πιο πάνω οτι το σύστημα δεν είναι προσωρινά διαθέσιμο.Αυτό όμως μου το βγάζει 2 εβδομάδες τώρα άρα κάτι παίζει. Είχες ebanking στην κύπρου και δεν ξέρεις το 1bank
SPANK Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Τϊ είναι αυτό;Το icardonline? Ειναι για να βλέπεις στοιχεία για την prepaid σου (δεν ξέρω αν ειναι μονο για prepaid βασικά ) οπως υπόλοιπο , κίνηση λογαριασμού κτλπ
Silverage Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Ναι ρε παίδες αλλά το 1bank είναι ξεχωριστη υπηρεσία;Ή το ίδιο λέμε;Το θέμα είναι οτι αν χρησιμοποιήσω τους κωδικούς που είχα βγάζει οτι δεν είναι διαθέσιμο.Αυτό τώρα είναι αλήθεια ή δεν το έχουν φτιάξει ακόμα και βγάζει μπούρδες;
NikosKallithea Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δεν το είχα αλλά και πάλι δεν βοηθάει.Το 1bank τί είναι; Εγω ακόμα και τώρα στο icardonline μπαίνω και μου βγάζει τις συναλλαγές και τα υπόλοιπα.Όταν πάω να μπω στο ιντερνετ banking της Πειραιως μου βγάζει όπως έγραψα πιο πάνω οτι το σύστημα δεν είναι προσωρινά διαθέσιμο.Αυτό όμως μου το βγάζει 2 εβδομάδες τώρα άρα κάτι παίζει. Τϊ είναι αυτό;Το icardonline? Ειναι για να βλέπεις στοιχεία για την prepaid σου (δεν ξέρω αν ειναι μονο για prepaid βασικά ) οπως υπόλοιπο , κίνηση λογαριασμού κτλπ Την μια μερα το θυμόσουν, ήι έπαθες αμνησία ή μας τρολαρεις Τρέλανες τον SPANK, θα τρελάνεις και όλους εμας τους υπολοίπους YΓ το 1bank καταργήθηκε
SPANK Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Σας έχασα τώρα τελικα ποιο ειναι το ερώτημα αυτου του θέματος ? Υ.Γ : Το icard παντως λειτουργεί ακομα
Silverage Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Την μια μερα το θυμόσουν, ήι έπαθες αμνησία ή μας τρολαρεις Τρέλανες τον SPANK, θα τρελάνεις και όλους εμας τους υπολοίπους YΓ το 1bank καταργήθηκε Έλα μου;Άλλο εννοούσα.Τέλος πάντων απ'οτι κοίταξα το 1bank ήταν αλλιώς, τουλάχιστων εξωτερικά η σελίδα απο το icardonline.Μάλλον ήταν μόνο για πιστωτικές-χρεωστικές; Τα ερωτήματα είναι 2: 1. Μπορώ να στείλω χρήματα στην prepaid απο το ebanking της Εθνικής ή δεν θα τα δέχεται και θα τα δεσμέύσουν και μετά θα θέλει ιστορία για να τα ξαναπάρω πίσω; 2. Με τους κωδικούς του icardonline μπορώ να μπώ winbank της Πειραιώς; Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2013 από Silverage
Innersense Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μπαχαλο η prepaid της Κύπρου... Μου φαίνεται οταν θα τελειώσουν τα λεφτά που έχω μέσα να βγάλω καμια prepaid στην Πειραιώς να αντιστοιχεί σε λογαριασμό να μπορω να τη φορτιζω με ebanking
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα