Silverage Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 φιλε μου ειδες τι να κανω δεν διαβαζα δεν επρεπε να μου δωσουν απολυτιριο απο το δημοτικο! Κανονικά δεν έπρεπε αλλά τέλος πάντων.Μείνε γορίλας.
Cernic Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 τοτε αυριο θα ανοιξω ενα καινουργιο thread για να μου λυσετε και αυτο το προβλημα... μια ερωτηση εκανα και εχει ξεφυγει......
dimitra_m3 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 και εγώ δεν είμαι υπερ, καλό θα 'ναι να το συζητήσει με τον γιατρό της.αλλά είναι το μοναδικό μέτρο αντισύλληψης που μπορεί να λάβει η γυναίκα αφού δεν θέλεις να χρησιμοποιείς εσύ.
Silverage Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 τοτε αυριο θα ανοιξω ενα καινουργιο thread για να μου λυσετε και αυτο το προβλημα... μια ερωτηση εκανα και εχει ξεφυγει...... Τί πρόβλημα να σου λύσουμε;Μας λες οτι θες να γαμάς χωρίς προφυλακτικό αλλά να μην μείνει η άλλη έγγυος και τώρα έχει καθυστέρηση.Ε ας πάει στο γιατρό, τί να κάνουμε εμείς, να της κάνουμε να της έρθει περίοδος; 4
Lucifer Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 για 1-2 φορες που γινετε ολο τον χρονο να περνει χαπια? 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μιλαμε για τυπους που αν τους βγαλεις τα ακουστικα που λενε "εισπνοη-εκπνοη" θα πεθανουν. 7
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 για 1-2 φορες που γινετε ολο τον χρονο να περνει χαπια? Για την καθυστέρηση λέει, όχι για το σεξ. Θέλω να πιστεύω δλδ
fatsas1990 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 ε εχουμε ρωτησει της προηγουμενες φορες ειτε απο το κρυο η απο βαρος απο πιεση απο κακη διατροφη ειναι τοσα πολλα...<br> θα περιμενουμε ακομα κανα 2 μερες και μετα τεστ...δεν χρειαζετε να κανει εξετασεις αιματος αμα το διπλο τεστ δειξει οτι δεν ειναι...<br><br> Αποστολή από το GT-N7000 με τη χρήση Insomnia App Εχω περιέργεια γιατι ανοίγουν κάποιοι θέματα ζητώντας βοήθεια ή συμβουλές αφου στο τελος κάνουν του κεφαλιού τους και οτι γουστάρουν.. Απορω πραγματικά. Αγόρι μου πόσο χρονών είσαι? Η κοπέλα σ που είναι 20 δεν γνωρίζει οτι τα τεστ ΔΕΝ είναι αξιόπιστα 100%? Οχι διπλο αλλα και πενταπλο να κανει υπάρχει πιθανότητα μη αξιόπιστου αποτελεσματος. Αντε να κανεις εξέταση αίματος που ειμαι 1000% αξιόπιστο για να ξέρεις τι γίνεται. Με ανθρωπινες ζωες δεν παίζουν.. Για παιδι πρόκειται, οχι για smartphone που αν δεν μας κανει ή δεν το θέλουμε το βάζουμε στις αγγελίες... 2
FilipposMD Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Επειδή η ελπίδα κάποιοι να μάθουν 2 βασικά πράγματα πεθαίνει τελευταία, ας πω κι εγώ ότι το να τελειώνεις έξω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ μέθοδος. Από τα ζευγάρια που χρησιμοποιούν αυτή την μέθοδο, 1 στα 4 με 1 στα 5 θα έχουν εγκυμοσύνη κάθε χρόνο. Δηλαδή αν έχεις 5 ζευγάρια και τα παρακολουθήσεις 1 χρόνο, το 1 θα έχει... ατύχημα. Με άλλα λόγια, αν ακολουθείς τη μέθοδο 4-5 χρόνια, είναι σχεδόν βέβαιο ότι μια εγκυμοσύνη θα σου τύχει! Και μπορεί να σου έχει τύχει μια από τις φορές που η κοπέλα είχε καθυστέρηση, αλλά να απέβαλε τις πρώτες βδομάδες και να μην πήρατε χαμπάρι. 2
The_Colonel Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 παιδια αμα μια κοπελα εχει καθηστερισει και οντος τελικα ειναι εγκυος 1-2 βδομαδες η μονη λυση αμα θελει να το ριξει ειναι εκτρωση η υπαρχουν και αλλη τροποι; Αποστολή από το GT-N7000 με τη χρήση Insomnia App Αν η κοπέλα είναι όντως έγκυος και δεν έχει απλά καθυστέρηση τότε την πατήσατε άσχημα ειδικά τέτοιες εποχές....
SilkyN Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 επισης δεν εκρινα ποτε κανεναν σαν οποτε για ποιον λογο μιλατε ασχημα...ναι δεν θελω να παρω προφυλαξεις τι να κανουμε εχω μια σταθερη σχεση και δεν φοβαμε ουτε απο αρρωστιες ουτε απο κατι τετοιο απλα δεν θελω αυτην την στιγμη να ερθει στην ζωη μου ενα παιδι...αμα ερθει δεν εγραψα ποτε οτι δεν θα το κρατησουμε η κατι τετοιο απλα ηθελα να μαθω αμα θελει η κοπελα μου να το ριξουμε γτ δικη της επιλογη ειναι και εγω ακολουθω και παιζω ρολο στο 20% αμα υπαρχει καποιος αλλος τροπος να γινει αυτο...παρακαλω να κλειδωθει το θεμα!!! Πώς περιμένεις να μην γίνεται έντονη κριτική, όταν μας λες πως η μέθοδος αντισύλληψης σου είναι να εκσπερματώνεις έξω από τον κόλπο; Καθίστε παρέα και διαβάστε αυτό:http://www.ygeiaonline.gr/index.php?option=com_content&view=article&catid=58:woman-health&id=4300:2011-02-02-23-58-10 για παράδειγμα. Αν πάλι επιμένετε στην ίδια τακτική, τι να πω; Να το χαίρεστε... 1
poulinos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 δεν χρησημοποιουμαι προφυλαξεις...οχι δεν εγινε καποιο λαθος αλλα ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος αμα δεν περνεις προφυλαξεις... Αποστολή από το GT-N7000 με τη χρήση Insomnia App χωρις να κανω trolling αλλα αμα την γλυτωσεις αρχισε να παιρνεις τα μετρα σου εκτος αν εισαι οκ με την εννοια του παιδιου η αν εισαι τοσο large στο θεμα εκτρωση.
arxangelos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 εγω φοβαμαι ενω παιρνω προφυλαξη, τοσο ατρομητους σας εβγαλε η μαμακα σας εσας? :devil: 1
Iris_89 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Κάνε μια βασεκτομή να τελειώνεις Τσιριμπίμ Τσιριμπόμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις