dimitra_m3 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Ναι για την κατάποση συμφωνώ και γω με τα συναφή άρθρα και τις νεότερες μελέτεςΕ τώρα για το oral conception...περιμένω τεκμηριωμένη έρευνα, δεν έβγαλα άκρη με το λινκ
fylatos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 <p>Ναι για την κατάποση συμφωνώ και γω με τα συναφή άρθρα και τις νεότερες μελέτες<br> Ε τώρα για το oral conception...περιμένω τεκμηριωμένη έρευνα, δεν έβγαλα άκρη με το λινκ</p> Τι τεκμηρίωση ρε συ; Ένα περιστατικό μοναδικό είναι take it or leave it
rezoma Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Πιστευω οτι η μεθοδος του τραβηγματος θελει προσοχη στο ποτε θα τραβηχτεις. Αν το αφησεις τελευταια στιγμη, πολυ πιθανο ειναι να σου ξεφυγουν μερικες σταγονες και να γινει το κακο. Αν ομως βγεις νωριτερα, τοτε δεν νομιζω να υπαρχει θεμα. Εγω με την κοπελα μου την ακολουθω εδω και σχεδον 4 χρονια και δεν ειχα κανενα θεμα. Ο θειος μου που ειναι παντρεμενος 10 χρονια, δεν φοραει σκουφο και ακολουθει αυτην την μεθοδο. Και τα δυο παιδια που εχει, τα εκανε οταν αποφασησαν οτι τα θελουν(δηλαδη τελειωνε inside). Εγω θα προτεινα στον καθενα μας να κανει ενα τεστ γονιμοτητας, αν εχουμε σουπερ σπερμα, τοτε παντα προφυλακτικο γιατι και μια σταγονα κανει την ζημια. Αν εχουμε νορμαλ να να μην βγαινουμε τελευταια στιγμη, και αν ειναι αδυναμο να βγαινουμε τελευταια στιγμη. Σε διαφορετικη περιπτωση, δεν βγαινεις καν......
dimitra_m3 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Επίσης, εσείς που κάνετε ελεύθερη συνουσία με την/τον σύντροφό σας καλό θα 'ναι να ελέγχεστε από ΣΜΝ.Ακόμα και αν θεωρείται ότι είστε μονογαμικοί κτλ κτλ, θα είναι καλό να γνωρίζετε τι κουβαλάτε και τι εν δυνάμει μπορεί να μεταδώσετε.Και η κοπέλα σας φυσικά να μην λησμονεί το ετήσιο Τεστ Παπ 2
headbanger Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 βρε γαμάτε γιατί χανόμαστε. με τέτοια υπογεννητικότητα.... idiocracy κανείς; 2
Phoenix7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Τελικα ο φιλος τι εκανε; Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App
Cernic Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Τελικα ο φιλος τι εκανε; Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App Λοβοτομη.... Πηγε να ψωνισει μωρουδιακα μαλλον... μετα απο 9 μερες καθηστεριση της ηρθε περιοδος.... 1
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 αντε καλα μυαλα τωρα Πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω...
g_alkis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Εδώ γλιτώσαμε τα λεφτά της έκτρωσης, στα προφυλακτικά θα τα σκορπίσουμε;
Liverpool89 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Τωρα δοκιμαστε αλλους τροπους δυεισδησης.... Φτανει το κλασικο, ασε που σε αγχωνει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις