Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...τουλαχιστον ετσι νομιζω. Καλημερα σας.

Οπως καταλαβατε εχω προβλημα με ενα παλιο πισι (που ελπιζω συντομα να αναβαθμισω). Χωρις τον παραμικρο λογο και σε εντελως ατακτα χρονικα διαστηματα, ο υπολογιστης σβηνει. Αυτο ξεκινησε πριν απο μισο χρονο περιπου, ισως λιγο περισσοτερο, αλλα δεν εχει συγκεκριμενο μοτιβο που ακολουθει. Σε αυτο το διαστημα ισως εχει συμβει 30 φορες συνολικα, οι περισσοτερες (συνεχομενες) απο αυτες μολις χθες.

Τα πραγματα ειναι απλα: ο υπολογιστης σβηνει μονος του. Δεν ανοιγει με το κουμπι on. Βγαζω το καλωδιο τροφοδοσιας απο το πισω μερος του κουτιου, το ξαναβαζω σε ενα δευτερολεπτο (ή περισσοτερο). Voila, ανοιξε. Τις προηγουμενες φορες αναβε και κρατιοταν μεχρι την επομενη φορα, χθες με παιδεψε πολυ. Ανοιγε, επειτα απο λιγα δευτερολεπτα ξανασβηνε. Μολις το ανοιξα, λειτουργει κανονικα τωρα, αλλα μονο το ιδιο ξερει για ποσο.

Ο υπολογιστης παιρνει ρευμα απο πολυπριζο ασφαλειας. Μπορει να τα εχει παιξει το καλωδιο; Μπορει να ειναι θεμα pin του τροφοδοτικου; Hardware προβλημα δεν φαινεται να υπαρχει, αλλα δεν ειμαι ειδικος και θα ηθελα να ακουσω τις αποψεις σας. Σημερα, αλλωστε, τα παντα ειναι κλειστα οποτε δεν μπορω να αγορασω κατι.

Ευχαριστω και καλημερα σε ολους.

Δημοσ.

Το πρώτο που θα δοκίμαζα ειναι ενα αλλο τροφοδοτικό αν μπορεις να βρεις πριν αγοράσεις οτιδήποτε

• Like 1
Δημοσ.

κατα πασα πιθανοτητα ειναι θεμα του τροφοδοτικου.Δεν εχεις καποιο να δανειστεις(φιλο κλπ; )

spank εχω βαρεθει να απανταμε μαζι στα θεματα :Ρ

Δημοσ.

Χαχαχα Χρησταρα.

Ευχαριστω πολυ κυριοι. Εχω στον προγραμματισμο αναβαθμιση, οπως ανεφερα, αλλα δεν εχω προχειρο δευτερο τροφοδοτικο αυτη τη στιγμη. Προφανως, αλλωστε, μπορει να βαλω οποιοδηποτε τροφοδοτικο (δανεικο) μεσα στο κουτι και να μην μου παρουσιασει ποτε προβλημα, αλλα δεν θα ειμαι ποτε σιγουρος :) Παντως, κι εγω αυτο το προβλημα "βλεπω" και νομιζω οτι απλα ηρθε η ωρα να αγορασω το νεο τροφοδοτικο (πρωτο απο την επικειμενη αναβαθμιση που σκοπευω να κανω) και απλα να κανω τη δουλεια μου για οσο καιρο αντεξει το μηχανημα.

Σας ευχαριστω και τους δυο, καλο μεσημερι.

Δημοσ.

Το πιθανοτερο ειναι οτι οι πυκνωτες του τροφοδοτικου σου σε αφησανε,περασε οι ζωη τους.Εσυ του απομονωνεις το ρευμα και μετα του ξαναδινεις με αποτελεσμα να εχει αυτη την συμπεριφορα,δεν φταιει καποιο καλωδιο ρευματος.

Εχει συμβει και αυτο,να εχουν χαλαρωσει πολυ τα λαμακια του καλωδιου τροφοδοσιας και οταν ψιλοκουνιοταν το καλωδιο εσβηνε.Εσυ ομως δεν μας ανεφερες κατι τετοιο που σημαινει οτι μαλλον το τροφοδοτικο σου εχει θεμα.

Ή το αλλαζεις,ή το φτιαχνεις.

Δημοσ.

Ναι, ειναι αληθεια οτι δεν τσεκαρα τα λαμακια της τροφοδοσιας (και στις δυο πλευρες), παροτι περασε απο το μυαλο μου (χθες το βραδυ εγινε η ζημια, σημερα το μεσημερι επρεπε να ειμαι στο γραφειο για δουλεια και δεν ασχοληθηκα πανω απο 5' που εκανα να γραψω εδω αυτο το μνμ). Πρεπει να το τσεκαρω, καπου διαβασα σχετικα με τους πυκνωτες (ενω ειχα ερθει στο γραφειο) σε καποιο φορουμ και μου μπηκε η ιδεα οτι ισως εχει θεμα και το δικο μου. Αλλωστε ειναι 14358723 ετων, στα 350W αν θυμαμαι καλα, συνεπως με υπηρετησε πιστα για χρονια και μαλλον εφαγε τα ψωμια του.

Θα ελεγξω παντως την τροφοδοσια (καλωδιο και τροφοδοτικο) να δων αν τυχον εχουν καποιο προβλημα. Σε ευχαριστω Ροτζερ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...