Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 234
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δες εδω καμια φωτο να καταλαβεις τι εστι η ρατσα κλαρινογαμπρος.

https://www.facebook.com/pages/%CE%9A%CE%BB%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CE%B3%CE%B1%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82/489429514443663

Το χαρακτηριστικο του καθε κλαρινογαμπρου που σεβεται τον εαυτο του ειναι το V μπλουζακι...

πιο βαθυ ντεκολτε κι απο την παμελα αντερσον φοραν αυτοι  :fear:  ιουυυ

• Like 1
Δημοσ.

Μεγάλη αλήθεια για τις μάνες των Ελληνίδων(και ελλεϊνίδων).Έχουν κάψει πολλές,καλές κατά τα άλλα,κοπέλες.

ε καλα ομως, μη μιλησουμε κ για τη σχεση με τν κανακαρη γιο ομως....ολα στο στομα ετοιμα μη κουραστει το ''ΠΑΙΔΙ'' 25-30 χρονων μαντραχαλος...

• Like 2
Δημοσ.

ε καλα ομως, μη μιλησουμε κ για τη σχεση με τν κανακαρη γιο ομως....ολα στο στομα ετοιμα μη κουραστει το ''ΠΑΙΔΙ'' 25-30 χρονων μαντραχαλος...

Φυσικά,αλλά το θέμα είναι ότι η επιρροή της Ελλεϊνίδας μάνας είναι πολύ περισσότερο ύπουλη από ότι με τον κλασσικό μπούλη.

• Like 3
Δημοσ.

Φυσικά,αλλά το θέμα είναι ότι η επιρροή της Ελλεϊνίδας μάνας είναι πολύ περισσότερο ύπουλη από ότι με τον κλασσικό μπούλη.

μεχρι να παντρευτει ο γιος γτ μετα αρχιζει κ εκει ο υπουλος πολεμος κατα της νυφης....:P 

• Like 1
Δημοσ.

ο κλασσικος μπουλης θα κατσει να παιξει με τα παιχνιδακια του και δε θα σε απασχολησει ποτε.

• Like 1
Δημοσ.

το μαγαζι ειναι το ΜΙΚΕΛ στην κατεχακη

Ρε παιδιά  στο Μίκελ δεν είναι που δίνουνε κουλούρι??

Δημοσ.
 ………………………..,.-”……………………………..”-.,

…………………….,/………………………………………..”:,

…………………,?………………………………………………\,

………………./…………………………………………………..,}

……………../………………………………………………,:`^`..}

……………/……………………………………………,:”………/

…………..?…..__…………………………………..:`………../

…………./__.(…..”~-,_…………………………,:`………./

………../(_….”~,_……..”~,_………………..,:`…….._/

……….{.._$;_……”=,_…….”-,_…….,.-~-,},.~”;/….}

………..((…..*~_…….”=-._……”;,,./`…./”…………../

…,,,___.\`~,……”~.,………………..`…..}…………../

…………(….`=-,,…….`……………………(……;_,,-”

…………/.`~,……`-………………………….\……/\

………….\`~.*-,……………………………….|,./…..\,__

,,_……….}.>-._\……………………………..|…………..`=~-,

…..`=~-,_\_……`\,……………………………\

……………….`=~-,,.\,………………………….\

…………………………..`:,,………………………`\…………..__

……………………………….`=-,……………….,%`>–==“

…………………………………._\……….._,-%…….`\

……………………………..,<`.._|_,-&“……

• Like 5
Δημοσ.

Έχει ανοίξει Μίκελ στη Φυλής;...

Κοίτα πού πήγε το μυαλό του άλλου,του ανθρώπου,του πονηρού! Καμαρώστε τον! Αν είναι ποτέ dynamo Τιφλίδας ρε συ,αν είναι..!!

• Like 1
Δημοσ.

Έχετε ένα θέμα, όμως, οι περισσότερες νύφες με τις πεθερές σας έ; Η πλάκα είναι, βέβαια, ότι αυτό το θέμα το βγάζετε μετά την κουλούρα, ενώ πριν το γάμο όλα καλά και κολλητές. Εγώ πάλι έχω θέμα με την εκνευριστικη επιρροή της μητέρας της γυναίκας, η οποία (οι περισσότερες που γνωρίζω εγώ) θεωρούν δεδομένο ότι αυτές μπορούν να μπαινοβγαίνουν ελέυθερα στο σπίτι της κόρης τους, να επιχειρούν να κάνουν κουμάντο, να κρατάνε αυτές τα παιδιά και να απορούν όταν αυτά προτιμούν τους γονείς του "γαμπρού", θεωρώντας το αφύσικο. Λες κι εμάς τους άντρες δεν μας γέννησε μάνα, αλλά μας έχεσε. Nothing personal, φυσικά.

Δημοσ.

Έχετε ένα θέμα, όμως, οι περισσότερες νύφες με τις πεθερές σας έ; Η πλάκα είναι, βέβαια, ότι αυτό το θέμα το βγάζετε μετά την κουλούρα, ενώ πριν το γάμο όλα καλά και κολλητές. Εγώ πάλι έχω θέμα με την εκνευριστικη επιρροή της μητέρας της γυναίκας, η οποία (οι περισσότερες που γνωρίζω εγώ) θεωρούν δεδομένο ότι αυτές μπορούν να μπαινοβγαίνουν ελέυθερα στο σπίτι της κόρης τους, να επιχειρούν να κάνουν κουμάντο, να κρατάνε αυτές τα παιδιά και να απορούν όταν αυτά προτιμούν τους γονείς του "γαμπρού", θεωρώντας το αφύσικο. Λες κι εμάς τους άντρες δεν μας γέννησε μάνα, αλλά μας έχεσε. Nothing personal, φυσικά.

AKΡΙΒΩΣ αυτη τη κατασταση υπονόησα πριν με το σχολιο μου με για τη σχεση νυφης-πεθερας....απο που κ ως που όμως ειναι χαρακτηριστικο της μανας της νυφης αυτη η συμπεριφορα? κ στη τελικη για ολο αυτο το θεατρο του παραλογου που γινεται στην ελληνικη οικογ. φταιει τ ιδιο τ ζευγαρι κ οι 2 πλευρες που δεν βαζει τους γονεις στη θεση τους..

Δημοσ.

Kαι βάλε....συν όταν τον παντρεύεσαι, παντρεύεσαι παράλληλα και τη μάνα του

• Like 1
Δημοσ.

Kαι βάλε....συν όταν τον παντρεύεσαι, παντρεύεσαι παράλληλα και τη μάνα του

Ξέρεις ποιον πας να παντρευτείς και τι σχέσεις έχει με την μάνα του. Εάν δεν σου αρέσει μην τον παντρευτείς......

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...