Timonkaipumpa Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Η μάνα είναι το χειρότερο κακό για ένα παιδί. 1
Prof_Chaos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Απορώ πώς μπορούν μερικοί και πηγαίνουν με κοινές. Πρώτα απ΄ολα, δεν είναι παρακμή να πληρώσεις για να κάνεις αυτό το πράγμα; Ειλικρινά, ρε παιδιά, δεν σιχαίνεστε; Δεν φοβάστε μην κολλήσετε τίποτα; (Όχι εσύ, I'm just using your quote). με όλες και όλους πρέπει να είσαι προσεκτικός μην κολήσεις τίποτα .. υπόψην ε ; χωρίς προφυλακτικό μονο εαν είσαι σταθερός σε πολύχρονη σχέση και αυτό υπο προυποθέσεις.
mentoras99 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μαλλον πρεπει να φτιαχτει ενα ξεχωριστο section στο insomnia, 'Γνωριμιες, σχεσεις, σεξ'
mentoras99 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Και ομως. Η κριση εχει επηρεασει την ψυχολογια των ανθρωπων και σε αυτο το θεμα. 1
eddie1996 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Επιτρέψτε μου να ξεφύγω ελάχιστα από το θέμα. Εγώ παρατηρώ ότι στο μετρό μεταξύ ελληνίδων και ξένων κορισιών πάρτε την νεολαία ότι οι Ελληνίδες ντύνονται πιο sexy για να φαίνονται κώλοι,βυζιά ,κοιλιές κτλ πράγμα που σε εμένα μου αρέσει( δηλαδή τις κοιτάζω) σε σχέση με τις ξένες αλλά μετά από ένα σημείο δυστυχώς είναι επικίνδυνο καθώς μπορεί να εμφανιστούν και φαινόμενα του εκβιασμού.Δηλαδή με λίγα λόγια μπορεί άνετα να κατηγορηθεί το αγόρι αλλά στην πραγματικότητα να είναι το κορίτσι γιατί εκείνο έκανε την πρώτη κίνηση με την sexy εμφάνιση και μετά προκάλεσε το αγόρι να την πλησιάσει και να κάνουν το σεξ και μετά να πει ότι αυτός με βίασε κτλ. Τώρα για να έρθω πιο κοντά στο θέμα εγώ θεωρώ πως δεν είμαστε σεξουαλικά ενεργοί καθώς με την οικονομική κρίση δεν μπορεί ένα ζευγάρι να ζήσει και να μείνει σε ένα σπίτι καθώς έχει πολλά έξοδα όποτε συναντιούνται πάνε βόλτα φιλιούνται κτλ κτλ και πάνε στα σπίτια των γονέων τους και την άλλη μέρα πάλι τα ίδια με εξαίρεση κάποιες περιπτώσεις όπου έχουν λεφτά ή λείπουν πολύ ώρα οι γονείς από κάποια μεριά οπότε κάτι μπορούν να κάνουν ή έχουν μεγάλο σπίτι οι γονείς οπότε μπορούν να κοιμηθούν μαζί κτλ κτλ. Τέλος θεωρώ εντελώς λάθος να κοιτάζουν τα κορίτσια( τα περισσότερα) εάν το αγόρι έχει πρώτα κοιλιακούς και διάφορες άλλες βλακείες και να μην κοιτάζουν πρώτα τον χαρακτήρα ή εάν έχει χιούμορ ή εάν είναι διαθέσιμος να μοιράσει την ζωή του μαζί της.
dimitra_m3 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Με τα προφυλακτικα στο 23% θα κοπει/μειωθει και αυτο 1
johnbond Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Εγώ παρατηρώ ότι στο μετρό μεταξύ ελληνίδων και ξένων κορισιών πάρτε την νεολαία ότι οι Ελληνίδες ντύνονται πιο sexy για να φαίνονται κώλοι,βυζιά ,κοιλιές κτλ πράγμα που σε εμένα μου αρέσει( δηλαδή τις κοιτάζω) σε σχέση με τις ξένες αλλά μετά από ένα σημείο δυστυχώς είναι επικίνδυνο καθώς μπορεί να εμφανιστούν και φαινόμενα του εκβιασμού.Δηλαδή με λίγα λόγια μπορεί άνετα να κατηγορηθεί το αγόρι αλλά στην πραγματικότητα να είναι το κορίτσι γιατί εκείνο έκανε την πρώτη κίνηση με την sexy εμφάνιση και μετά προκάλεσε το αγόρι να την πλησιάσει και να κάνουν το σεξ και μετά να πει ότι αυτός με βίασε κτλ. Γι'αυτό συνουσία μόνο μετά απο υπεύθηνη δήλωση.
VonLoutsos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Σεξουαλικά ενεργοί μόνοι μας ή με παρέα?! 4
AntiCambeR Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 το 8ωρο ήταν 1 οφφ,καλοκαίρι 2003...θύμησες Βαρύ ανθυγιεινό ένσημο?
king2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 ελάχιστα δε μπορώ να χάνω πρωτείνες Ρε συ μήπως και τρολαρεις? Γιατί τέτοιο κόλλημα με τη γυμναστική και τις πρωτεΐνες?
groot Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 ελάχιστα δε μπορώ να χάνω πρωτείνες Μία λέξη: Τάντρα
Runner25 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Λιώσιμο στο φέισμπουκ και στο χειρογλύκανο. Άντρες και γυναίκες. ναι επειδη δε γ@μ@με εμεις δε σημαινει οτι αυτες δε γ@μιουνται,ελεος με εσας θα ξεχασουμε τα βασικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα