Τοξοβόλος_U__K Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 για όσους αναρωτιώνται παραμένω τουλάχιστον 4ωρος αν θέλω.Παρακαλώ πμ μόνο από άνδρες κ μόνο άνω του 1.90,σε μελαχρινό κ φιτ 1
xgol Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Τουλάχιστον αντιαισθητικό να διαλαλείς τα "προσόντα" σου. 2
agamoi-thytai Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μα ειναι ο super duper μ@μιας εδώ, δεν το εχεις καταλάβει ; 1
WorLogik Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Εχθες το βραδυ ειμασταν παρεα σε γνωστη καφετερια οπου γινετε χαμος απο κλαρινογαμπρους Και περναει ενα γκομενακι με μινι και αρχιζει το μισο μαγαζι να σφυραει και να φωναζει και να παρακινουν και τους υπολοιπους να κανουν σαματα και αυτοι. Το ολο σκηνικο με εκανε να σκεφτω, ειμαστε καθολου σεξουαλικα ενεργοι? Η ντροπη του αρσενικου φιλου. Το αρσενικο σημερα ειναι ενας χαβαλες που ουρλιαζει σαν 15χρονος θαυμαστης του Σακη. Απλα ΔΕΝ ειναι αντρες. Ειναι η υποβαθμιση του αρσενικου φιλου σε σκατα. Μετα πως τα γυναικεια μυαλα να μην παρουν αερα. Που η καθε καμπια νομιζει οτι ειναι η αδικημενη βασιλισσα των θαλασσων. To σκηνικό που περιγράφεις είναι τραγικό,δεν πιστεύω ότι έχει να κάνει με την έλλειψη σεξ άλλα με την έλλειψη σεβασμού στο γυναικείο φύλο και ως προς τον εαυτό του ο καθένας από αυτούς. Αυτο που κανουν αυτα τα ανθρωποειδη ειναι να δινουν περισσοτεροι αξια στις γυναικες. Και δες λες οτι το αντρικο φιλο εχει υποβαθμιστη σε κατσαριδα καλυτερα? Πιστευω οτι αν οι γυναικες ειχαν π--τσα κατι τυποι σαν εσενα θα τους εκαναν πιπα. Τραγικο. 2
revolver1990 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 για όσους αναρωτιώνται παραμένω τουλάχιστον 4ωρος αν θέλω.Παρακαλώ πμ μόνο από άνδρες κ μόνο άνω του 1.90,σε μελαχρινό κ φιτ Για 8ώρα δεν έλεγες? Επίσης, είμαι 1,80.
Papakaliati Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Επιτρέψτε μου να ξεφύγω ελάχιστα από το θέμα. Εγώ παρατηρώ ότι στο μετρό μεταξύ ελληνίδων και ξένων κορισιών πάρτε την νεολαία ότι οι Ελληνίδες ντύνονται πιο sexy για να φαίνονται κώλοι,βυζιά ,κοιλιές κτλ πράγμα που σε εμένα μου αρέσει( δηλαδή τις κοιτάζω) σε σχέση με τις ξένες αλλά μετά από ένα σημείο δυστυχώς είναι επικίνδυνο καθώς μπορεί να εμφανιστούν και φαινόμενα του εκβιασμού.Δηλαδή με λίγα λόγια μπορεί άνετα να κατηγορηθεί το αγόρι αλλά στην πραγματικότητα να είναι το κορίτσι γιατί εκείνο έκανε την πρώτη κίνηση με την sexy εμφάνιση και μετά προκάλεσε το αγόρι να την πλησιάσει και να κάνουν το σεξ και μετά να πει ότι αυτός με βίασε κτλ. Τώρα για να έρθω πιο κοντά στο θέμα εγώ θεωρώ πως δεν είμαστε σεξουαλικά ενεργοί καθώς με την οικονομική κρίση δεν μπορεί ένα ζευγάρι να ζήσει και να μείνει σε ένα σπίτι καθώς έχει πολλά έξοδα όποτε συναντιούνται πάνε βόλτα φιλιούνται κτλ κτλ και πάνε στα σπίτια των γονέων τους και την άλλη μέρα πάλι τα ίδια με εξαίρεση κάποιες περιπτώσεις όπου έχουν λεφτά ή λείπουν πολύ ώρα οι γονείς από κάποια μεριά οπότε κάτι μπορούν να κάνουν ή έχουν μεγάλο σπίτι οι γονείς οπότε μπορούν να κοιμηθούν μαζί κτλ κτλ. Τέλος θεωρώ εντελώς λάθος να κοιτάζουν τα κορίτσια( τα περισσότερα) εάν το αγόρι έχει πρώτα κοιλιακούς και διάφορες άλλες βλακείες και να μην κοιτάζουν πρώτα τον χαρακτήρα ή εάν έχει χιούμορ ή εάν είναι διαθέσιμος να μοιράσει την ζωή του μαζί της. Και ποιος σου λέει ότι κάποιος χωρίς κοιλιακούς έχει καλύτερη προσωπικότητα και χιούμορ από κάποιον με κοιλιακούς; τουλάχιστον στην δεύτερη περίπτωση σου μένει κάτι... Άμα πιστεύεις ότι αυτό ζητάνε οι γυναίκες κάνε και εσύ κοιλιακούς στην τελική, σε σταματάει κάνεις; Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2015 από Papakaliati 1
21century Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Ολα ακόμα και στο θέμα που τόσο πολύ αναλύουμε είναι τελικά θέμα Παιδείας. Δεν υπάρχει ούτε και σήμερα. Ακόμα και όταν οι γυναίκες μετατράπηκαν σε κυνηγοί και οι άνδρες σε θήραμα. Δηλαδή αντιστράφηκαν οι ρόλοι. Τώρα μετά αναρωτιόμαστε γιατί πλέον έχουν αλλάξει πολλά και γιατί όπως μου έλεγε γνωστός δικηγόρος πρόσφατα φίλος, τα διαζύγια χτύπησαν κόκκινο από πέρσι. Επομένως πρέπει να μετρήσουν αν είναι ενεργοί παντρεμένοι ή ανύπαντροι. Και διατυπώνω μια απορία. Γιατί σε πολλές παρέες ακούω ότι παντρεμένοι πλέον έχουν αλλάξει σεξουαλικές προτιμήσεις μετά από χρόνια γάμου λίγα ή πολλά? Μήπως τελικά έχουν τόσο πέσει στο βαρέλι χωρίς πάτο οι σχέσεις των δύο φύλων? Με άλλα λόγια πλέον άνδρες και γυναίκες ως ζευγάρι έχουν αλλάξει δραματικά με τόση έλλειψη επικοινωνίας. Τώρα επειδή έγιναν αναφορές και σε άλλες μορφές επαφής να αναφέρω μόνο ότι ο σεξουαλικός προσανατολισμός είναι ανθρώπινος προσανατολισμός. όταν υπάρχει ελεύθερη βούληση δύο ατόμων αρκεί. Επομένως το κατά πόσον είμαστε ενεργοί σεξουαλικά ή όχι εξαρτάται με το ποιόν ή ποιά έχουμε να κάνουμε. Σε κάθε περίπτωση αν υπάρχει κοινή πλατφόρμα συνεννόησης και έλξης όλα γίνονται. Αλλιώς άστα να πάνε...
Anastazio Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 για όσους αναρωτιώνται παραμένω τουλάχιστον 4ωρος αν θέλω.Παρακαλώ πμ μόνο από άνδρες κ μόνο άνω του 1.90,σε μελαχρινό κ φιτ Ωραιος,χαλαλι το στρες που εζησε το φορουμ μεχρι να ενημερωσεις. 2
agamoi-thytai Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Ζούσαν ενα δραμα μέχρι να μάθουν οι νέοι. Και να σου πω και κάτι ; Ευτυχώς που εχει βάλει και φίλτρο, γιατί θα γέμιζε το inbox του.
stavi Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Ανάλογα μπορουν να περασουν και πολυ μεγαλα διαστηματα ξεραϊλας, πανω απο χρόνο κι ετσι. Ξερω να κανω κράτη.
kathytherion Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Η ντροπη του αρσενικου φιλου. Το αρσενικο σημερα ειναι ενας χαβαλες που ουρλιαζει σαν 15χρονος θαυμαστης του Σακη. Απλα ΔΕΝ ειναι αντρες. Ειναι η υποβαθμιση του αρσενικου φιλου σε σκατα. Μετα πως τα γυναικεια μυαλα να μην παρουν αερα. Που η καθε καμπια νομιζει οτι ειναι η αδικημενη βασιλισσα των θαλασσων. Αυτο που κανουν αυτα τα ανθρωποειδη ειναι να δινουν περισσοτεροι αξια στις γυναικες. Και δες λες οτι το αντρικο φιλο εχει υποβαθμιστη σε κατσαριδα καλυτερα? Πιστευω οτι αν οι γυναικες ειχαν π--τσα κατι τυποι σαν εσενα θα τους εκαναν πιπα. Τραγικο. Ετσι παιδια, μη γιουχαρετε και μη σφυρατε στις γυναικες γιατι τους δινετε και αξια. Ακους εκει, μετα το καθε θηλυκο νομιζει οτι εχει επιδραση στα αρσενικα και οτι ισως ειναι ποθητη και θα το παρει πανω της.. ενω αν το παιζετε γερωχοι και δυσκολοι οι γυναικες θα κοιτανε και τον πιο Β male σαν ξερολουκουμι, μη μεινουν στο ραφι και δεν αποκατασταθουν. Αυτα τα δεινα ξεκινησαν οταν οι γυναικες απεμτησαν δικαιωματα και καταφεραν να ζουν ανεξαρτητα. Αυτο θα πει καταντια.
WorLogik Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Ετσι παιδια, μη γιουχαρετε και μη σφυρατε στις γυναικες γιατι τους δινετε και αξια. Ακους εκει, μετα το καθε θηλυκο νομιζει οτι εχει επιδραση στα αρσενικα και οτι ισως ειναι ποθητη και θα το παρει πανω της.. ενω αν το παιζετε γερωχοι και δυσκολοι οι γυναικες θα κοιτανε και τον πιο Β male σαν ξερολουκουμι, μη μεινουν στο ραφι και δεν αποκατασταθουν. Αυτα τα δεινα ξεκινησαν οταν οι γυναικες απεμτησαν δικαιωματα και καταφεραν να ζουν ανεξαρτητα. Αυτο θα πει καταντια. Ναι, ενω αν 15 ουρακοτανγκοι σφυρανε απο μια καφετερια για το καθε ακυρο θηλυκο που αποφασησε να δειξει κρεας (λες και ειδαν εξωγηινο και οχι ανθρωπο) εσυ η οποιδηποτε αλλη θα τους παρει στα σοβαρα και παει να διαλεξη το ταιρι τις μεσα στους 15 ουρακοτανγκους. Για να εχετε μετα να λετε με τις φιλες σας ποσο ζωα ειναι τα αρσενικα και δεν εχουν σημπεριφορα ουτε τιποτα. Ποσο ξεφτιλες. Το μονο που θελετε ειναι να ασχολουντε μαζι σας και να σας δινουν αξια. Και εσεις οι πριγκιπισσες τις κοινωνιας για τις οποιες ολα τα αρεσενικα (το κατωτερο φιλο) θα πρεπει να κοβουν και απο ενα χερι. Εγω εδω περα την ισοτητα δεν τη βλεπω πουθενα. Βλεπω η ιδεα μονο οτι χανεις εξουσια, δυναμη και ελεγχο σε χαλαει. Σε καταλαβενω. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2015 από WorLogik
kathytherion Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Χαχα ανθρωπε ξαναδιαβασε λιγο το πρωτο μυνημα γιατι κατι σου ξεφευγει. Δεν θεωρω επιβεβαιωση τις γκαριλες των ουρακοταγκων οπως λες κ εσυ, μονο γελια μου φερνουν. Το οτι κατηγοριοποιεις γυναικες και αντρες, και ισχυριζεσαι οτι τους δινετε και αξια με την προσοχη αυτη και γι αυτο εχετε πεσει επιπεδο τα λεει ολα. Μαθε λοιπον κατι. Η αξια ενος ανθρωπου, δεν καθοριζεται απο τα γιουχαρισματα που κανουν εκπροσωποι του αλλου φυλου αλλα απο αλλα πιο ουσιαστικα πραγματα που δεν περιοριζονται στην περαση που εχει στο αντιθετο φυλο, αλλα και στους υπολοιπους τομεις της ζωης του. Δεν περιμενει καθε κοπελια να της σφυρανε οι αντρες στο δρομο, ουτε γινεται επιλεκτικη γι αυτο το λογο. Γινεται επιλεκτικη γιατι ισως- λεω ισως- ολοι οι ανθρωποι προσπαθουμε να κανουμε τις καλυτερες επιλογες για να εξελιχθουμε στη ζωη. Δεν μπορει να λεει ναι σε οποιον της την πεφτει, ασχετως της εμφανισης της, θα επιλεξει αυτον που της αρεσει να στο θεσω κ ετσι. Οπως κ εσυ φανταζομαι δεν θα την πεσεις σε ολες τις κοπελες στο μπαρ, θα επιλεξεις να παιξεις με ορισμενες που σε ελκυουν. Τοσο απλα.
kontrakultura Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Ανάλογα μπορουν να περασουν και πολυ μεγαλα διαστηματα ξεραϊλας, πανω απο χρόνο κι ετσι. Ξερω να κανω κράτη. Έτσι μπράβο το σώμα μας είναι ΝΑΟΣ όχι ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΩΝ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα