Whargoul Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Πήρα προχθές τον ADATA SP900 64Gb, (πρώτη φορά με SSD) και μου φαίνεται κάπως αργός στα Benchamrks. Ειδικά στα WIndows 7. Φρεσκοεγατεστημένα Windows 7 x64 σε AHCI. ΜΒ: ASUS m5A88V-EVO, SATA-3, - CPU AMD-955 Το ιδιο περίπου αποτέλεσμα και με τους τελευταίους AMD Sata AHCI drivers, και με αυτό των Windows. Τελευταίο BIOS στη μητρική Δέυτερος δίσκος ένας WD Blue 720GB Firmware SSD: Δεν ξέρω ακριβώς τι πέζει. Έχει πάνω 5.0Be, Το τελεταίο της ADATA λέει 5.0.7α, αλλά το πρόγραμμα τους δεν μου το αναβαθμίζει. Κάπου διάβασα ότι είναι ισάξια τα δυο Στα Ubuntu 13.10, η κατάσταση είναι κάπως καλύτερη, αλλά όχι και σύμφωνα με τις προδιαγραφές κατασκευαστή. (up to 500mb/s) Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2013 από Whargoul
SPANK Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Εντάξει δεν νομίζω οτι πρέπει να σου βγάζει και ακριβώς τα νούμερα του κατασκευαστή , παντως δεν νομιζω οτι υπάρχει θέμα να ψάχνεσαι περαιτέρω απόλαυσε τον δίσκο σου και ασε τα Benchmarks
Whargoul Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Ναι εντάξει. Δεν λέω οτι θέλω τις επιδόσεις των κατασκευαστών. Απλός ρωτώ εάν έχω κάνει κάτι λάθος η αν μπορώ να βελτιώσω τον δίσκο στα windows γιατί μεταξύ Ubuntu 13.10 και Windows υπάρχει μια διαφορά 200 vs 60 mb/s στην ταχύτητα εγγραφής και 50mb/s στην ταχύτητα ανάγνωσης που πιστεύω είναι σημαντική. Η εαν ο "δίσκος" δεν λειτουργεί σωστά, να τον επιστρέψω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 τρέξε και το ΑΤΤΟ...
Whargoul Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Με το ΑΤΤΟ φαίνεται ΟΚ. Γιατί τόση διαφορά με το AS-SSD? Όταν κάνω copy μεγάλα αρχεία (1.5GB) προς τον SSD από τον δεύτερο δίσκο, αντιγράφει με ταχύτητα γύρω στα 70MB/s όπως περίπου δείχνει το AS-SSD
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 γιατί οι Sandforce αποδίδουν τα νούμερα τους μόνο σε compressible data... σε αρχεία που δεν συμπιέζονται είναι αρκετά πεσμένες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα