leopayne Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 βλεποντας ενα βιντεο στο 1¨'10 κολαει εικονα και ο ηχος παιζει μολις κουνησω ποντικι ξαναεπανερχετε αλλα με ενα φλασαρισμα οτι''display driver stoped responding and has recoverd και απο κατω λεει display driver nvidia kernel mode driver,version 331.65 stopped responding and has succesfully recovered''αυτα οταν εχω συνδεση στο ιντερνετ,εβαλα στικ wifi και απενεργοποιησα το λαν απο bios παλι τα ιδια,το κουφο που μου το κανει τωρα,δειχνει κοκκινο χ στον ηχο και γω ακουω μουσικη τωρα!!!το κοβω για mb,θελω γνωμεσ κ εμπειριες μπας κ το λυσουμε παιδια....
.::NikoS::. Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Ξεκίνα πρώτα με απεγκατάσταση drivers (ήχου, κάρτα γραφικών, και ότι άλλο αφορά την μητρική) και κατέβασε νέους από τις σελίδες των κατασκευαστών του hardware σου να τους εγκαταστήσεις. 1
TRILOBYTER Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Κανε μεμτεστ, με την καθε ραμ ξεχωριστα γιατι ειναι συμπτωμα μνημων που ειναι χαλασμενες (μου εχει τυχει). Οσο για τον ηχο ειναι το sound services απενεργοποιημενο, πανε start> services> windows audio > turn on.. αν δεν γινεται τοτε τσεκαρε τα dependencies και θα δεις ποια πρεπει να αναψουν πρωτα ετσι ωστε να λειτουργησει το ηχος.. αν δεν γινει ακομα και οταν αναψεις τα υπολοιπα τοτε ειναι πολυ απλο κανεις ενα windows repair install (βαλε το dvd των windows οταν ο υπολογιστης ειναι ανοιχτος και κανε repair, αν σε ρωτησει να κανει update πατα ναι). Αν κανεις το τελευταιο ισως φτιαχτει και το προβλημα με τα γραφικα. 1
leopayne Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Κανε μεμτεστ, με την καθε ραμ ξεχωριστα γιατι ειναι συμπτωμα μνημων που ειναι χαλασμενες (μου εχει τυχει). Οσο για τον ηχο ειναι το sound services απενεργοποιημενο, πανε start> services> windows audio > turn on.. αν δεν γινεται τοτε τσεκαρε τα dependencies και θα δεις ποια πρεπει να αναψουν πρωτα ετσι ωστε να λειτουργησει το ηχος.. αν δεν γινει ακομα και οταν αναψεις τα υπολοιπα τοτε ειναι πολυ απλο κανεις ενα windows repair install (βαλε το dvd των windows οταν ο υπολογιστης ειναι ανοιχτος και κανε repair, αν σε ρωτησει να κανει update πατα ναι). Αν κανεις το τελευταιο ισως φτιαχτει και το προβλημα με τα γραφικα. μεμ ηταν οκ,εκανα repair απο τι φαινετε παει καλα,να σε καλα φιλε.
leopayne Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δεν κανει τιποτα φιλε. Enjoy μια ερωτηση ακομα,ειχα το λαν του motherboard κλειστο για να δω αν ειχα τιποτα προβληματα και το αφησα κλειστο οση ωρα εκανα repair,βλεπω οτι το λαν μου κανει τα προβληματα,αν το κλεισω απο bios και βαλω μια ethernet pci μεσα στο motherboard 10-100-1000 με καλωδιο θα υπαρξει κανενα προβλημα;
guardianx71 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Πρόβλημα λογικά δεν θα υπάρξει αλλά δες πρώτα για drivers για το lan.Αν έχεις παλιότερο πέρνα τον τελευταίο , αν έχεις τον τελευταίο πέρνα τον προηγούμενο
leopayne Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Πρόβλημα λογικά δεν θα υπάρξει αλλά δες πρώτα για drivers για το lan.Αν έχεις παλιότερο πέρνα τον τελευταίο , αν έχεις τον τελευταίο πέρνα τον προηγούμενο p5q pro turbo απο 09 εχει drivers αυτο το mb,να κατεβασω κατι απο κει ή να κοτσαρω το pci και να να του βαλω τους drivers να δω τι θα γινει;
guardianx71 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Αν έχεις ήδη κάρτα βάλτην. Πάντως αυτή η Site: σελίδα έχει όλους τους drivers της μητρικής σου 1
leopayne Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Αν έχεις ήδη κάρτα βάλτην. Πάντως αυτή η Site: σελίδα έχει όλους τους drivers της μητρικής σου εισαι ωραιος,αλλα ξερεις τι πρεπει να βαλω απο ολους τους drivers;γιατι σαν πολλοι μου φαινονται!
guardianx71 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Τώρα δεν ξέρω και ποιον έχεις. Δοκίμασε τον πιο πρόσφατο , αφού απεγκαταστήσεις τον υπάρχον , και αν δεν , τον τον αμέσως προηγούμενο. Για το Lan 4 είναι πάντως. Όχι και τόσοι πολλοί 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα