Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ δεν γουστάρω τους ανθρώπους που είναι υπέρβαροι γιατί είναι αδύναμοι. 

Υπάρχουν περιπτώσεις όπως του ts που είναι θέμα υγείας, όχι λαιμαργίας.

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Shallow, shallow people everywhere

Τσιριμπίμ Τσιριμπόμ

'Eλα ντε, ρηχοί είναι οι άνθρωποι, αφού  το πρώτο πράγμα που σε φέρνει σε επαφή με άλλους είναι ο διανοητικός κ συναισθηματικός κόσμος του καθενός... Δε πα να είσαι ο Αϊνστάιν ή ο Δαλάι Λάμμα. Αν μυρίζεις σκ@τα, για σκατιάρη θα σε περνάν. Το παραπάνω θέμα με τον υπέρβαρο συμφορουμίτη το βρίσκω τραγικό από πλευράς συμπεριφοράς απεναντί τους. Από την στιγμή που ο άλλος είναι καθαρός, περιποιημένος κ δριμεία παχυσαρκεία να έχει πρέπει να είσαι ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΠΑΝΟΣ για να του συμπεριφερθείς απαξιωτικά. 

Σωστός. Αλλά σκέψου το εξής. Πόσες φορές έχει σκεφτεί ο καθένας μας κάτι υποτιμητικό για τα άτομα που βλέπουμε κάθε μέρα χωρίς να έχουμε ευκαιρία να τους μιλήσουμε? Συγκεκριμένα για το θέμα του TS, να στο πω απλά. Είμαι νοσηλεύτρια. Ξέρεις πόσα υπέρβαρα άτομα λένε την ίδια ακριβώς δικαιολογία για το πάχος τους? Όλοι κρύβονται πίσω από τον θυροειδή που δεν έχουν, αντί να πουν πως δεν το ράβουν το ρημάδι το στόμα. Αυτό που θέλω να πω είναι πως ο κόσμος δεν πολυπιστεύει όταν κάποιος λέει πως έχει θυροειδή, επειδή είναι ένα common lie πια. ΙΣΩΣ, γι αυτό υπάρχει αυτή η αντιμετώπιση γενικά για τους υπέρβαρους και όχι μόνο για τον TS.Τσιριμπίμ Τσιριμπόμ
Δημοσ.

Υπάρχουν περιπτώσεις όπως του ts που είναι θέμα υγείας, όχι λαιμαργίας.

Ναι οκ για το 5% των υπέρβαρων κάνω λάθος αλλά είμαι σωστός για το 95%

• Like 1
Δημοσ.

Σωστός. Αλλά σκέψου το εξής. Πόσες φορές έχει σκεφτεί ο καθένας μας κάτι υποτιμητικό για τα άτομα που βλέπουμε κάθε μέρα χωρίς να έχουμε ευκαιρία να τους μιλήσουμε? Συγκεκριμένα για το θέμα του TS, να στο πω απλά. Είμαι νοσηλεύτρια. Ξέρεις πόσα υπέρβαρα άτομα λένε την ίδια ακριβώς δικαιολογία για το πάχος τους? Όλοι κρύβονται πίσω από τον θυροειδή που δεν έχουν, αντί να πουν πως δεν το ράβουν το ρημάδι το στόμα. Αυτό που θέλω να πω είναι πως ο κόσμος δεν πολυπιστεύει όταν κάποιος λέει πως έχει θυροειδή, επειδή είναι ένα common lie πια. ΙΣΩΣ, γι αυτό υπάρχει αυτή η αντιμετώπιση γενικά για τους υπέρβαρους και όχι μόνο για τον TS.Τσιριμπίμ Τσιριμπόμ

Μαζί σου......

Εγώ σου λέω ότι τρώω σαν τον πουστη...οκ?

Και πες ότι άυριο σε παρατάει ο γκόμενος , παθαίνεις μια κατάθλιψη , και τρως σαν τον λυκο...

Και παίρνεις 7-8 κιλά , όλα στον κώλο....

Εάν λοιπον σε γνωρίσω , χωρίς να σου έχω μιλήσει , θέλεις να σε απορίψω γιατί θα έχεις μεγάλο κώλο?

Επίσης , αυτοι που τρώνε πολύ , ξέρεις ότι απο πίσω ελωχεύει κατάθλιψη έτσι?

Δεν τρωω πολύ , αλλα σου λέω...

Ναι οκ για το 5% των υπέρβαρων κάνω λάθος αλλά είμαι σωστός για το 95%

Αλήθεια ρε φίλε?

Δηλαδή άυριο αν 50αρήσεις , και έχεις κάνει κοιλιά και καράφλα , η γυναίκα σου να σε

παρατήσει για έναν που είναι φέτες με 6 pack κοιλιακους , και με καλύτερες σεξουαλικες επιδόσεις?

Με ξέρεις εμένα , και όλους τους υπόλοιπους για να μας χαρακτηρίζεις ως αδύναμους?

Ξέρεις τι έχουμε περάσει στην ζωή μας?

Ξέρεις τι προσόντα και τι ιδέες έχουμε για την ζωή???

Και δεν μιλάω να είναι 145 κιλά , μιλάω να έχει κιλάκια παραπάνω , και να μην έχει μυτη γαλλική και χείλη σαρκώδη....

Ο ρατσισμός που σας έλεγα παιδες..................

Δημοσ.

Μα και η προτίμηση του πιο νέου και ωραίου, όχι -απαραίτητα- απέναντι σε κάτι ηλικιωμένο και άσχημο, κάποιου είδους πρότυπο δεν είναι και αυτό; Πέρα από την συμπεριφορά τους, δεν έχουμε μεγαλώσει με τα media π.χ. να μας βομβαρδίζουν με το πρότυπο της νέας και ωραίας γκόμενας και του νέου και fit γκόμενου;

Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία του να αναλύσω το πως και γιατί εκλαμβάνουμε κάτι ως ωραίο. Είναι μεν εντελώς υποκειμενικό αλλά -και- εκεί υπάρχει επιρροή, βλέπε ασβεστόφατσες και ξέκωλα,

Σίγουρα υπάρχει ένας βομβαρδισμός περί του ωραίου, αλλά δεν θέλω να σταθώ εκεί γιατί νομίζω ότι δεν έχει άμεση σχέση με το παράδειγμά μου. Εσύ ουσιαστικά εννοείς ότι τα μίντια έχουν περάσει ότι μόνο το ωραίο υπάρχει στον κόσμο, οπότε το άσχημο πρέπει να αποφεύγεται. Όμως εγώ νομίζω ότι δεν με έχει επηρρεάσει τόσο αυτό, όσο κάποια άλλα έμφυτα πράγματα που στρέφουν το άτομο στο ωραίο, και το απομακρύνουν από το άσχημο. Πχ, ένα παιδί που μεγάλωσε μόνο του στη ζούγκλα σίγουρα θα απωθήται(έστω και λιγότερο) από την μυρωδιά και ίσως από την εικόνα των σκατών χωρίς να του το έχει περάσει η κοινωνία. Έτσι και κάποιος που βλέπει κάτι άσχημο απωθήται από αυτό. Λογικά θα έχει παίξει και η κοινωνία τον ρόλο της, αλλά το να μου λες ΄τοι για την χθεσινή μου συμπεριφορά φταίνε τα λάθος πρότυπα, δεν μου φαίνεται σωστό.

Σου εξήγησα απλά το δικό μου σκεπτικό, δεν λεω πως υπάρχει μόνο η συμπεριφορά, αλλά πως εγώ προσωπικά κρίνω περισσότερο με βάση αυτής. Γενικά το ίδιο πράγμα λέμε, με διαφορετική οπτική και παραδείγματα, αλλά η τελευταία σου πρόταση είναι ακριβώς αυτό που θέλω να πω!

Το θέμα δεν είναι αν στην αντιμετώπιση μας παίζει ρόλο ο συνδυασμός εμφάνισης και συμπεριφοράς, σίγουρα παίζουν και τα δυο, αλλά τι προτεραιότητες βάζει ο καθένας για τις σχέσεις του με τους άλλους.

Πρέπει να διαχώρισουμε λίγο τις περιπτώσεις για τις οποίες μιλάμε. Άλλη είναι η συμπεριφορά μου σε αυτόν που κάθεται δίπλα μου για λίγο στο λεωφορείο, και άλλη απέναντι σε κάποιον υποψήφιο φίλο μου.

Στην πρώτη περίπτωση, το άτομο δίπλα μου δεν θα του μιλήσω ούτε θα έχω παρτίδες. Η μόνη συναναστροφή είναι οπτική και κρατάει για λίγα λεπτά στα οποία όσο λιγότερο άσχημος είναι ο διπλανός μου τόσο λιγότερο δυσάρεστο γίνεται το ταξίδι. Αν το θες έτσι, αποτελεί αντικείμενο του χώρου οπότε το να επιλέξω τον διπλανό μου με αποκλειστικό κριτήριο την εμφάνιση δεν είναι παράλογο. Είναι σωστό και λογικά. Επέλεξα τον όμορφο/όμορφη, για τους σωστούς λόγους, γιατί πέρα από την όψη του δεν θα με απασχολήσει τίποτα άλλο. Δεν θα ακούσω καν την φωνή του κατά πάσα πιθανότητα. Δεν έχω κρίνει τον άλλον για τα εσωτερικά του χαρακτηριστηκά γιατί αυτά δεν με απασχόλησαν στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Όσον αφορά στις ανθρώπινες σχέσεις και στις φιλίες εκεί δεν διαλέγω τους άλλους με βάση την εμφάνιση, γιατί θα συναναστραφήται και ψυχικά οπότε παίζει και ο χαρακτήρας του ρόλο. Και εκεί πρέπει να απωθήσει κανείς το εμφανισηακό κριτήριο για να κοιτάξει και άλλα πράγματα. Παλιά έδινα περισσότερη σημασία στην εμφάνιση απότι έπρεπε σε υποψήφιους φίλους και αυτό όταν το συνειδητοποίησα άρχισα να το αποβάλλω σιγά σιγά.

Το πως διαλέγω όμως ποιος θα κάτσει στο απέναντί μου κάθισμα είναι κάτι που ούτε χρειάζεται ούτε βρίσκω λόγο να αλλάξω.

(Το υπερανάλυσα και ίσως κούρασα αλλά νομίζω καταλαβαινόμαστε τώρα)

@cthulhu δε νομιζω πως θα δυσφορουσα αν δεν πεταγονταν κομματακια δερματος πανω μου κατα το ξυσιμο. Βασικα θα μου ηταν εντελως αδιαφορο ποιος θα καθοταν διπλα μου.

Εκτος αν ηταν καμια ωραια κοπελα οποτε θα ισχυε το παραπανω που εγραψα περι ενδεχομενης ελξης, αλλα αυτο θα ηταν το διαφορετικο, δλδ θα ειχα την ιδια αντιμετωπιση αν καθοταν διπλα ενας ομορφος/ασχημος ανδρας ή μια ασχημη νεα ή γραια, η οποια θα αλλαζε αν καθοταν μια κοπελα που θα μου αρεσε.

Δηαλαδή σου είναι ακριβώς το ίδιο αν θα κάτσει δίπλα σου η γριά με τα μανιτάρια στο πρόσωπο ή έαν γκομενάκι ή απλώς μια elegant υπάρξη(είτε ανδρική είτε γυναικία); Το ίδιο προσφέρουν στον χώρο; Παράξενο.

Κθουλου, το αντιαισθητικό είναι αντιαισθητικό, σε κανέναν δεν αρέσουν οι κρεατοελιές και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι'αυτό.

Το να ρίχνεις κατάρες όμως σε κάποιον για την εμφάνισή του, που στην τελική δεν έχει και καμία ευθύνη γι'αυτή, είναι αν όχι άρρωστο τελείως ανώριμο ε.

Απλώς υπερβολικό είναι, και ήμουν σε άσχημο mood οπότε έγινε χειρότερη η κατάσταση.

Κθουλού για κάτι τέτοιο μιλάμε?

Είχε κάτι μεγάλες πάνω και δίπλα από το μάτι, από την μεριά μου. Και σήκωνε το χέρι μπροστά της, τέντωνε το χέρι σαν να ήθελε να δείξει τον εαυτό της και με το δάχτυλο ακούμπαγε διάφορα σημεία στο πρόσωπο και τα έτριβε με ένα πολύ μικρό εύρος κίνησης. Κίνηση δηλαδή τελείως creepy που έκανε περισσότερο αηδία την όλη κατάσταση

Δημοσ.

Εγώ δεν γουστάρω τους ανθρώπους που είναι υπέρβαροι γιατί είναι αδύναμοι. 

Αδύναμοι ; Δεν θα το έλεγα.

Πρέπει να είσαι πολύ δυνατός για να ζήσεις σε μία κοινωνία, που η πλειοψηφία, σε σπρώχνει στο περιθώριο.

Μήπως πραγματικά αδύναμοι είναι  αυτοί που δεν δέχονται την διαφορετικότητα ;

Δημοσ.

Αλήθεια ρε φίλε?

Δηλαδή άυριο αν 50αρήσεις , και έχεις κάνει κοιλιά και καράφλα , η γυναίκα σου να σε

παρατήσει για έναν που είναι φέτες με 6 pack κοιλιακους , και με καλύτερες σεξουαλικες επιδόσεις?

Με ξέρεις εμένα , και όλους τους υπόλοιπους για να μας χαρακτηρίζεις ως αδύναμους?

Ξέρεις τι έχουμε περάσει στην ζωή μας?

Ξέρεις τι προσόντα και τι ιδέες έχουμε για την ζωή???

Και δεν μιλάω να είναι 145 κιλά , μιλάω να έχει κιλάκια παραπάνω , και να μην έχει μυτη γαλλική και χείλη σαρκώδη....

Ο ρατσισμός που σας έλεγα παιδες..................

Προφανώς όταν λέω υπέρβαρο δεν εννοώ κάποιον που δεν είναι φέτες, εννοώ κάποιον που έχει πρόβλημα υγείας από το βάρος. 

Αδύναμοι ; Δεν θα το έλεγα.

Πρέπει να είσαι πολύ δυνατός για να ζήσεις σε μία κοινωνία, που η πλειοψηφία, σε σπρώχνει στο περιθώριο.

Μήπως πραγματικά αδύναμοι είναι  αυτοί που δεν δέχονται την διαφορετικότητα ;

Αδύναμοι είναι γιατί δεν θέλουν να είναι υπέρβαροι, αλλά είναι, γιατί δεν μπορούν να επιβληθούν στον εαυτό τους. Όσοι πραγματικά θέλουν να είναι υπέρβαροι και για κάποιο λόγο γουστάρουν να λαχανιάζουν όταν περπατήσουν πάνω απο 100 μέτρα συνεχόμενα δεν είναι αδύναμοι. 

• Like 1
Δημοσ.

Σίγουρα έχω φερθεί ρατσιστικά "κοινωνικά" και πιστεύω όλοι λίγο πολύ...

Κακά τα ψέμματα δεν νιώθω ούτε εγώ καλά αν έρθει να κάτσει δίπλα μου αυτή που περιέγραψε ο chthulu ή κάνας τριτοκοσμικός πρεζάκιας ή κάνας άπλυτος. Δε σημαίνει όμως αυτό ότι θα τον πλακώσω στο ξύλο ή οτι θα τον ειρωνευτώ και δε νομίζω ότι κανένας λογικός άνθρωπος θα το έκανε. Ίσα ίσα που θα είμαι ευγενικός μαζί του (και με τον οποιοδήποτε) αρκεί φυσικά και αυτός να μη μου φερθεί άσχημα, αλλιώς αλλάζει το πράγμα....

Σπίτι μου πάντως ή στην παρέα μου δεν θα τον έβαζα σίγουρα.

Μήπως όμως έπεσες σε λαχείο TS; Τι εννοείς όταν λες ότι σε αντιμετώπισαν κοροιδευτικά στη vodafone \;;; Αυτές που σε έκραξαν επίσης είναι πάνω από 16 χρονών;

Σε καταστήματα τύπου vodafone, γερμανός, cosmote κτλπ άντρες-γυναίκες υπάλληλοι είναι πολύ ευγενικοί, το ίδιο και σε καφετέρειες, όχι τόσο βέβαια αλλά είναι. Γενικά στος περισσότερους επαγγελματικούς χώρους που έχω βρεθει έτσι είναι, με εξαίρεση σε κάτι δημόσιες υπηρεσίες και σε τράπεζες που σου μιλάνε μεχρι και στον ενικό, αλλά ξέρουμε όλοι πολύ καλά τι τύποι έχουν μπει στο δημόσιο.

Γενικά  βέβαια σε ανθρώπινες σχέσεις μετράει η εμφάνιση και δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητα ΜΟΝΟ θέμα προτύπων αλλά και αισθητικής και σκέψεων που υπάρχουν μέσα στο υποσυνείδητο.

• Like 1
Δημοσ.

Κοινωνικο ρατσισμο βιωνουνε ολοι μας καθημερινα..

Αναλογα με την κατασταση στην οποια θα βρεθουμε...

Μπορει να μειωσω εγω εναν, μπορει μετα να με μειωσει εμενα σε καποια αλλη στιγμη..

Το θεμα ειναι πως θα το εκλαβεις εσυ.. Αν θα σε πειραξει ή οχι..

Αν εισαι βρωμιαρης, υπαρχουν δυο τροποι να στο πουν

Ο ενας ειναι ο αγριος, μυριζεις, καλα δεν κανεις μπανιο;

Ο αλλος ειναι κατι μυριζει ρε παιδια τι σκατα ειναι. Απλα το αφηνεις ετσι στον αερα και αυτος που μυριζει το καταλαμβαινει..

Τωρα υπαρχουν πολλοι που ικανοποιουνται με το να μειωνουν τους αλλους... Αυτοι καποτε το πληρωνουν... Ειναι μυζεροι ανθρωποι, μην πω κακοποιημενοι...

Αυτοι που ειναι χοντροι γιατι τρωνε βαριουνται, που ειναι απεριποιητοι, λεσιδες. Δεν τους κοιταω με μισο ματι.. Αλλα τους κραζω οταν κλαιγονται ή λενε εγω δεν κανω αυτο..

Πχ ενας βρωμιαρης αν παει σε κοπελα και φαει χυλοπιτα καλα να παθει.

Δεν μπορω να μου λεει η αλλη/αλλος δεν θα παμε εκει το καλοκαιρι γιατι ειμαι χοντρος, ή δεν βουταω... Τοτε τα θελει ο κωλος τους...

Ζησε οπως θες.. Αλλα μην στερεις απο τον αλλον πραγματα επειδη δεν μπορεις να τα κανεις εσυ..

Μην γενναται εχθρα για καποιους που τους ερχονται καποια πραγματα ευκολα, λογω εμφανισης, ντυσιματος, τροπου ομιλιας.

Εχετε την ευκαιρια και σεις να το κανετε. Αν καθεστε στο καναπε λυπαμαι αλλα πιο σκατα θα γινεστε οχι πιο καλα...

Δημοσ.

Γελάω και μόνο που σκέπτομαι αυτά περί κοινωνικού ρατσισμού στην Ελλάδα, γιατί πολύ απλά πάντα τα άτομα τα οποία κοροϊδεύουν επιδεικτικά τους άλλους, θέλουν να κρύψουν κάποια (σοβαρή τις περισσότερες φορές) προσωπική τους αναπηρία.

Θα ήθελα ο φίλος, που απόλυτα δίκαια αισθάνεται άσχημα και έχει αηδιάσει με την κατάσταση, να μας πει, πως ακριβώς ήταν αυτοί/ές που τον αντιμετώπισαν υποτιμητικά? Δεν είχαν καμία ατέλεια οι ίδιοι? Ή μήπως ήταν κλώνοι του Μπραντ Πιτ και της Παμελα?

Όσο για την Μέγκαν Φοξ και κάθε άλλη αυτού του επιπέδου, που έχει πραγματική ομορφιά και αξία, επειδή -ευτυχώς- έχω δει καταστάσεις και σε άλλες χώρες, σας πληροφορώ ότι ποτέ μα ποτέ δεν θα κοροϊδευε τον οποιοδήποτε που έχει ελάττωμα, γιατί πολύ απλά δεν έχει ανάγκη, δεν είναι κομπλεξική. 

Όσον αφορά για τα κριτήρια των περισσότερων από τις κομπλεξικές Ελληνίδες (οι μισές βρωμάνε από την απλυσιά από χιλιόμετρο, για την ασχήμια δεν μιλάω καν), εδώ γελάνε και τα τσιμέντα. Έχω δει άπειρες φορές (δεν αστειεύομαι καθόλου) να θεωρούν ωραίους και να επιλέγουν κακάσχημους άνδρες 120-130 κιλών με ύψος 170-175εκ απλά και μόνο επειδή το έπαιζαν ωραίοι και άλλους με εμφάνιση μοντέλου να τους απορρίπτουν επειδή είναι χαμηλών τόνων! 

• Moderators
Δημοσ.

Δηαλαδή σου είναι ακριβώς το ίδιο αν θα κάτσει δίπλα σου η γριά με τα μανιτάρια στο πρόσωπο ή έαν γκομενάκι ή απλώς μια elegant υπάρξη(είτε ανδρική είτε γυναικία); Το ίδιο προσφέρουν στον χώρο; Παράξενο.

Ρε συ για το γκομενακι το ειπα κι εγω, προφανως θα μου αρεσε γιατι πιθανοτατα θα μου αρεσε το γκομενακι και το ιδιο ισχυει για μια elegant γυναικα (ειναι το στυλ που μου αρεσει γενικα στις γυναικες). 

Αλλα αν η αντιμετωπιση μου σε σχεση με το ποιος καθεται διπλα μου ειναι μια flat γραμμη ξερωγω, αν καθισει διπλα μου καποιο απο τα παραδειγματα που ανεφερες θα ανεβει λιγακι (φαντασου καρδιογραφημα). Αν καθισει οποιοσδηποτε αλλος (συμπεριλαμβανομενου ενος γκομενακιου που δε θα μου αρεσε διχως να ειναι ασχημη) η γραμμη θα παραμεινει flat και δε θα πεσει προς τα κατω. 

Δεν ξερω αν ειναι τοσο περιεργο αυτο που γραφω ή αν εγω εχω γινει τοσο αναισθητος ειδικα στο συγκεκριμενο παραδειγμα επειδη επι 10+ χρονια χρησιμοποιω τα ΜΜΜ. 

Disclaimer: Εννοειται πως αν καθισει διπλα μου καποιος ο οποιος εχει να πλυθει αιωνες λ.χ. θα ξενερωσω αφανταστα και θα μπινελικωνω απο μεσα μου διοτι πολυ απλα θα αλληλεπιδρα με τον αερα που αναπνεω. Οσο ομορφος ή ασχημος κι αν ειναι.

Δημοσ.

Γελάω και μόνο που σκέπτομαι αυτά περί κοινωνικού ρατσισμού στην Ελλάδα, γιατί πολύ απλά πάντα τα άτομα τα οποία κοροϊδεύουν επιδεικτικά τους άλλους, θέλουν να κρύψουν κάποια (σοβαρή τις περισσότερες φορές) προσωπική τους αναπηρία.

Θα ήθελα ο φίλος, που απόλυτα δίκαια αισθάνεται άσχημα και έχει αηδιάσει με την κατάσταση, να μας πει, πως ακριβώς ήταν αυτοί/ές που τον αντιμετώπισαν υποτιμητικά? Δεν είχαν καμία ατέλεια οι ίδιοι? Ή μήπως ήταν κλώνοι του Μπραντ Πιτ και της Παμελα?

Στην καφετέρια κάτω απο την δουλειά μου , ο μπουφετζης - μπαρμαν με αντιμετωπίζει υποτιμητικά , όχι απλώς ειρωνικά......

Δεν είναι ωραίος , αλλα έχει στυλάκι κλαρινογαμπρου.

Οποτε πάω να πάρω καφέ , έχει ένα στυλάκι ότι εγώ είμαι ο γαμάτος και εσύ φιλαράκι είσαι κατώτερος.

Με κοροιδέυει γιατι πίνω ιδιαίτερο καφε (Καπουτσίνο με 4 ζαχαρίνες ) και μια μερα που κάτι με ρώτησε ,

του απαντησα κανονικα , και μου λέει :" Ρε μεγάλε σαν υπουργός μιλάς......"

Το ίδιο και η κλαρινογκόμενα η σερβιτόρα , σε σημείο που βαριέται να μου φέρει τον καφέ.....

Το θέμα είναι ότι αν του την πω , θα με βγάλει τρελό..........!!

Γενικά , έχω καλό λέγειν και καλή συμεριφορα , ευγενική αυρα.............και δεν καταλαβαίνω , εκτός απο ίσως

την κοιλιά , για ποιο λόγο να με ειρωνευτεί ο άλλος...

Και οι δύο , τους έχω πιάσει να με κοιτάνε στην κοιλιά , που έχω το πρόβλημα , έχω λιγη κοιλίτσα παραπάνω ,

και να κοροιδευουνε.....

Στην ΔΕΗ , μπαίνω μέσα : " καλη μέρα σας , τι κανετε , μια αλλαγή στο ονομά μου θελω...."

Και η κοπέλα με κόβει απο πάνω μέχρι κάτω , ρίχνει ένα ειρωνικό χαμογελάκι , δεν μου λέει ούτε καλημέρα , και με εξυπηρέτησε

με το ζόρι.

Στην Vodafone , μια που το παίζει ωραία (ντάξει είναι) , αλλά απο μυαλό δεεεεεν απο οτι έχω καταλάβει , πάλι με έκοψε απο πάνω μέχρι κάτω.......

Έχω πάρει κιλά στην κοιλίτσα , έχω θέμα το ξέρω , αλλά δεν είναι τρομερά αντι-αισθητικό , ούτε λόγος ειρωνείας ...προσωπική γνώμη.....

Και φυσικά δεν δικαιολογεί τέτοιες συμπεριφορές......

• Moderators
Δημοσ.

Στην καφετέρια κάτω απο την δουλειά μου , ο μπουφετζης - μπαρμαν με αντιμετωπίζει υποτιμητικά , όχι απλώς ειρωνικά......

Δεν είναι ωραίος , αλλα έχει στυλάκι κλαρινογαμπρου.

Οποτε πάω να πάρω καφέ , έχει ένα στυλάκι ότι εγώ είμαι ο γαμάτος και εσύ φιλαράκι είσαι κατώτερος.

Με κοροιδέυει γιατι πίνω ιδιαίτερο καφε (Καπουτσίνο με 4 ζαχαρίνες ) και μια μερα που κάτι με ρώτησε ,

του απαντησα κανονικα , και μου λέει :" Ρε μεγάλε σαν υπουργός μιλάς......"

Το ίδιο και η κλαρινογκόμενα η σερβιτόρα , σε σημείο που βαριέται να μου φέρει τον καφέ.....

Το θέμα είναι ότι αν του την πω , θα με βγάλει τρελό..........!!

Γενικά , έχω καλό λέγειν και καλή συμεριφορα , ευγενική αυρα.............και δεν καταλαβαίνω , εκτός απο ίσως

την κοιλιά , για ποιο λόγο να με ειρωνευτεί ο άλλος...

Και οι δύο , τους έχω πιάσει να με κοιτάνε στην κοιλιά , που έχω το πρόβλημα , έχω λιγη κοιλίτσα παραπάνω ,

και να κοροιδευουνε.....

Στην ΔΕΗ , μπαίνω μέσα : " καλη μέρα σας , τι κανετε , μια αλλαγή στο ονομά μου θελω...."

Και η κοπέλα με κόβει απο πάνω μέχρι κάτω , ρίχνει ένα ειρωνικό χαμογελάκι , δεν μου λέει ούτε καλημέρα , και με εξυπηρέτησε

με το ζόρι.

Στην Vodafone , μια που το παίζει ωραία (ντάξει είναι) , αλλά απο μυαλό δεεεεεν απο οτι έχω καταλάβει , πάλι με έκοψε απο πάνω μέχρι κάτω.......

Έχω πάρει κιλά στην κοιλίτσα , έχω θέμα το ξέρω , αλλά δεν είναι τρομερά αντι-αισθητικό , ούτε λόγος ειρωνείας ...προσωπική γνώμη.....

Και φυσικά δεν δικαιολογεί τέτοιες συμπεριφορές......

Εισαι 100% σιγουρος πως δεν ειναι ετσι το στυλ τους απεναντι σε ολους και οχι μονο σε εσενα? Προσεξε δε λεω αν θα συμπεριφερθουν ετσι στον σουπερυπεργκομενο/α της δουλειας κλπ αλλα πως ειναι απεναντι στον μεσο πελατη.

Δημοσ.

Εισαι 100% σιγουρος πως δεν ειναι ετσι το στυλ τους απεναντι σε ολους και οχι μονο σε εσενα? Προσεξε δε λεω αν θα συμπεριφερθουν ετσι στον σουπερυπεργκομενο/α της δουλειας κλπ αλλα πως ειναι απεναντι στον μεσο πελατη.

Απλά, όποιος έχει την μύγα, μυγιάζεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...