Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο ρατσισμός απέναντι στους χοντρούς δεν έχει εξαλειφθεί. Έχουμε εξαφανίσει τον ρατσισμό απέναντι στους αλλοδαπούς, στους μαύρους, στους ανάπηρους, τους ομοφυλόφιλους, αλλά στους χοντρούς με τίποτα δυστυχώς.

Και αυτό το λέω απο δικές μου εμπειρίες μέχρι πρίν 2 χρόνια, όπου ήμουν 105 κιλά, με τώρα που είμαι 75. Καμία σχέση το πως με κοιτάζει ο κόσμος τώρα σε σχέση με παλιά. Απο γκόμενες, μέχρι τον οποιονδήποτε τυχαίο. Δυστυχώς έτσι είναι. Πάντως είναι ωραίο συναίσθημα να βγαίνεις έξω και να μην αγχώνεσαι για το πως θα είναι η εμφάνιση σου, το τι θα πεί και το πως θα σε σχολιάσει/στραβοκοιτάξει ο καθένας κλπ...

ο αλλοδαπος,ο μαυρος,ο αναπηρος και ο ομοφυλοφιλος δε διαλεξε να ειναι καιτ απο αυτα,γεννηθηκε ετσι.

ο χοντρος,ο απλυτος, και γενικα ο τραγικος στην εμφανιση επελεξε να ειναι ετσι.αρα δεν υφισταται ρατσισμος εις βαρος τους

• Like 6
  • Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στην καφετέρια κάτω απο την δουλειά μου , ο μπουφετζης - μπαρμαν με αντιμετωπίζει υποτιμητικά , όχι απλώς ειρωνικά......

Δεν είναι ωραίος , αλλα έχει στυλάκι κλαρινογαμπρου.

Οποτε πάω να πάρω καφέ , έχει ένα στυλάκι ότι εγώ είμαι ο γαμάτος και εσύ φιλαράκι είσαι κατώτερος.

Με κοροιδέυει γιατι πίνω ιδιαίτερο καφε (Καπουτσίνο με 4 ζαχαρίνες ) και μια μερα που κάτι με ρώτησε ,

του απαντησα κανονικα , και μου λέει :" Ρε μεγάλε σαν υπουργός μιλάς......"

Το ίδιο και η κλαρινογκόμενα η σερβιτόρα , σε σημείο που βαριέται να μου φέρει τον καφέ.....

Το θέμα είναι ότι αν του την πω , θα με βγάλει τρελό..........!!

Γενικά , έχω καλό λέγειν και καλή συμεριφορα , ευγενική αυρα.............και δεν καταλαβαίνω , εκτός απο ίσως

την κοιλιά , για ποιο λόγο να με ειρωνευτεί ο άλλος...

Και οι δύο , τους έχω πιάσει να με κοιτάνε στην κοιλιά , που έχω το πρόβλημα , έχω λιγη κοιλίτσα παραπάνω ,

και να κοροιδευουνε.....

Στην ΔΕΗ , μπαίνω μέσα : " καλη μέρα σας , τι κανετε , μια αλλαγή στο ονομά μου θελω...."

Και η κοπέλα με κόβει απο πάνω μέχρι κάτω , ρίχνει ένα ειρωνικό χαμογελάκι , δεν μου λέει ούτε καλημέρα , και με εξυπηρέτησε

με το ζόρι.

Στην Vodafone , μια που το παίζει ωραία (ντάξει είναι) , αλλά απο μυαλό δεεεεεν απο οτι έχω καταλάβει , πάλι με έκοψε απο πάνω μέχρι κάτω.......

Έχω πάρει κιλά στην κοιλίτσα , έχω θέμα το ξέρω , αλλά δεν είναι τρομερά αντι-αισθητικό , ούτε λόγος ειρωνείας ...προσωπική γνώμη.....

Και φυσικά δεν δικαιολογεί τέτοιες συμπεριφορές......

Κατι μου λεει οτι ολα ειναι στο δικο σου το μυαλο. Πηρες καποια κιλα, νοιωθεις ασχημα για αυτο, και νομιζεις οτι ολοι ασχολουνται πλεον με τα παραπανησια κιλα σου.

• Like 5
Δημοσ.

Ψιτ ομορφε, δεν σηκωνεις και καμια φωτο  στο αντιστοιχο τοπικ  να θαυμασουμε και εμεις οι υπολοιποι η' ντρεπεσαι?

http://www.insomnia.gr/topic/496275-%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%AD%CE%BB%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-insomnia-%CE%BC%CE%B5-photo-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82/page-33

Ασε καλύτερα μπορεί να σε κάνει gay

• Like 1
Δημοσ.

ο χοντρος,ο απλυτος, και γενικα ο τραγικος στην εμφανιση επελεξε να ειναι ετσι.αρα δεν υφισταται ρατσισμος εις βαρος τους

Για τους χοντρούς που τρώνε τα μαλιοκέφαλα τους και κλαίγονται ότι δε χάνουν κιλά, συμφωνώ.

Τραγικός όμως στην εμφάνιση δεν είναι απαραίτητα μόνο ένας χοντρός, μπορεί να είναι και ένας αδύνατος αν η μούρη του είναι χάλια. Και για το τελευταίο δεν ευθύνεται αυτός.

• Like 2
Δημοσ.

Για τους χοντρούς που τρώνε τα μαλιοκέφαλα τους και κλαίγονται ότι δε χάνουν κιλά, συμφωνώ.

Τραγικός όμως στην εμφάνιση δεν είναι απαραίτητα μόνο ένας χοντρός, μπορεί να είναι και ένας αδύνατος αν η μούρη του είναι χάλια. Και για το τελευταίο δεν ευθύνεται αυτός.

Εχω δει τέτοιους να ειναι με ωραιες γυναικες οποτε που το προβλημα? αμα δεν πανε για μοντελα δεν τους ενοχλει η εμφανιση τους. Δεν εχουν καταλαβει κατι ορισμενοι και ορισμενες οση εμφανιση και αν εχεις ή γυμνασμενο σωμα αμα δεν μπεις μεσα στην παρεα και στον κοινωνικο περιγυρο δεν θα κανεις τιποτα απλα θα βγαζεις τιποτα ξεμπαρκες που ουτε τις ξερεις ουτε αυτες ξερουν τι θελουν.

Δημοσ.

Άντρας με κοιλίτσα είναι σαν καραμελίτσα. :P

Πάντως υπάρχουν πολύ ωραίες κοπέλες που δεν τα φτιάχνουν με κούκλους, ούτε με μυϊκά ρομπότ.

Όπως έχει πει και ένας φίλος: Άμα σε γουστάρει η γκόμενα... δεν πα να σαι και χάλια.

Στη τελική όποιος έχει πρόβλημα με τα κιλά του, κάνει δίαιτα.

Σταματήστε να τρώτε κοντοσούβλι, δεν φτάνει για όλους.

ΥΓ. Κι εγώ πρέπει να χάσω μερικά κιλά. (γιατί θέλω να πάω Κρήτη και δεν γίνεται να κάτσω εκει 10 μέρες και να μην πάρω 10 κιλά στο χαλαρό)

• Like 2
Δημοσ.

Άντρας με κοιλίτσα είναι σαν καραμελίτσα. :P

Πάντως υπάρχουν πολύ ωραίες κοπέλες που δεν τα φτιάχνουν με κούκλους, ούτε με μυϊκά ρομπότ.

Όπως έχει πει και ένας φίλος: Άμα σε γουστάρει η γκόμενα... δεν πα να σαι και χάλια.

Στη τελική όποιος έχει πρόβλημα με τα κιλά του, κάνει δίαιτα.

Σταματήστε να τρώτε κοντοσούβλι, δεν φτάνει για όλους.

ΥΓ. Κι εγώ πρέπει να χάσω μερικά κιλά. (γιατί θέλω να πάω Κρήτη και δεν γίνεται να κάτσω εκει 10 μέρες και να μην πάρω 10 κιλά στο χαλαρό)

E ναι ρε ξερεις ποσα τετοια έχω δει? πςςςςςςςς

Δημοσ.

Οχι δεν εχω ρατσισμο με κανεναν απλα μου φαινεται λιγο υπερβολικο ενας αντρας να υπερηφανευεται τοσο πολυ για την εξωτερικη του εμφανιση και να σου πω την αληθεια για μενα στον αντρα η εξωτερικη εμφανιση ειναι δευτερευουσας σημασιας εγω πχ βγαινω εξω με αφτιαχτο μαλλι , αξυριστος (ουτε την γραμμη δεν κανω στο μουσι) με ενα απλο παντελονι και ενα πουκαμισακι και τελος. 

Δεν υπερηφανευτηκα. Ειναι σωστο οτι για τον αντρα η εξωτερικη εμφανιση ειναι 2ουσας ή και 3ουσας σημασιας, και αυτο ακριβως ηθελα να πω στον ts.

Yπαρχει μια μοδα τα τελευταια χρονια που θελει τους νεαρους αχτενιστους, μηπως γιαυτο το αφηνεις αφτιαχτο? :)

Συμφωνα με τη ψυχολογια οι γυναικες δε κοιτανε τους αντρες οπως τις κοιτανε οι αντρες!

Οι αντρες κοιτανε κωλους και βυζια, οι γυναικες κοιτανε τον εσωτερικο κοσμο.

Δημοσ.

Συμφωνα με τη ψυχολογια οι γυναικες δε κοιτανε τους αντρες οπως τις κοιτανε οι αντρες!

Οι αντρες κοιτανε κωλους και βυζια, οι γυναικες κοιτανε τον εσωτερικο κοσμο.

Είναι απλό, ο ωραίος άντρας παρόλη την εμφάνισή του πάλι, συνήθως, θα κομπλάρει όταν δει μια κουκλάρα. Εξάλλου αν του πει όχι, βαράει κόκκινο στην αυτοπεποίθησή του και ψιλοδιστάζει γι'αυτό πολλές φορές.

Ο μέτριος, ακόμα και χάλιας, από τις πολλές χυλόπιτες όντας συνηθισμένος, δεν έχει να χάσει κάτι, και δεν κομπλάρει να της την πέσει. Γ'αυτό πολύ συχνά βλέπεις πολύ ωραίες γυναίκες με μέτριους εμφανισιακά αντρες.

Δημοσ.

Οι μετρια εμφανισιακα αντρες τις εχουν κερδισει με τον εσωτερικο τους κοσμο.

Δημοσ.

Δεν υπερηφανευτηκα. Ειναι σωστο οτι για τον αντρα η εξωτερικη εμφανιση ειναι 2ουσας ή και 3ουσας σημασιας, και αυτο ακριβως ηθελα να πω στον ts.

Yπαρχει μια μοδα τα τελευταια χρονια που θελει τους νεαρους αχτενιστους, μηπως γιαυτο το αφηνεις αφτιαχτο? :)

Να σου πω την αληθεια οχι ασυνειδητα το κανω βασικα βαριεμαι περα απο την υγιεινη που την προσεχω να φτιαχτώ. Καθε μερα κανω μπανιο και ειμαι καθαρος αλλα ειμαι απεριποιητικος στα μαλλια και τα γενια και ολα αυτα. Βαριεμαι 

Δημοσ.

Εχω δει τέτοιους να ειναι με ωραιες γυναικες οποτε που το προβλημα? αμα δεν πανε για μοντελα δεν τους ενοχλει η εμφανιση τους. Δεν εχουν καταλαβει κατι ορισμενοι και ορισμενες οση εμφανιση και αν εχεις ή γυμνασμενο σωμα αμα δεν μπεις μεσα στην παρεα και στον κοινωνικο περιγυρο δεν θα κανεις τιποτα απλα θα βγαζεις τιποτα ξεμπαρκες που ουτε τις ξερεις ουτε αυτες ξερουν τι θελουν.

Έχω πρόβλημα με την κλάψα τους και όχι τόσο με την εμφάνιση τους, που στην τελική είναι δικαίωμα τους να είναι όπως θέλουν.

Χλαπακιάζουν όμως 2 κουτιά πατατάκια και 5 σοκοφρέτες για πρωινό,  2 μπριζόλες με μισό κιλό πατάτες για μεσημεριανό, 2 πάστες σοκολάτα το απόγευμα, 3 πιτόγυρα το βράδυ με 1l κόκα κόλα, καθισμένοι όλη μέρα σε μια καρέκλα και μετά κλαίγονται ότι είναι χοντροί και δεν μπορoύν να χάσουν κιλά...

Ε αν δεν μάθεις να είσαι εγκρατής, να φτιάξεις διατροφή και να κάνεις λίγο άσκηση πώς θα χάσεις κιλά με κεράκια στην εκκλησία;; Τουλάχιστον κάτσε φάε όλο το ψυγείο με τους καταψύκτες και τα ντουλάπια και απόλαυσε το χωρίς να διαμαρτύρεσαι που δε χωράς ούτε μέσα στο αυτοκίνητο.

Πάντως στη γυναίκα το πάχος χτυπάει άσχημα περισσότερο απ' ότι στον άντρα. Και στις 2 περιπτώσεις βέβαια υπάρχει πρόβλημα παχυσαρκίας και άρα υγείας. Υπόψιν ότι μιλάω για υπέρβαρους τώρα , όχι για κάποιον/κάποια που απλά έχει παραπανίσια κιλά.

Στα υπόλοιπα συμφωνώ. Αν είσαι κοινωνικός και χώνεσαι σε παρέες και άσχημος να σαι είσαι σε καλό δρόμο και ποτέ δεν ξέρεις...

• Like 1
Δημοσ.

Και εγω ειμαι κατα της μουρμουρας το εχω ξεκαθαρισει και σε γνωστους μου φιλους οσο και στραβα να πηγαινουν τα πραγματα ειμαι ενας ανθρωπος ο οποιος δεν δεχεται την κλαψα. 

Aν μπεις σε καλή παρέα γλίτωσες σιγουρα θα βγαλεις γκομενα απο εκει. 90% + 

Δημοσ.

Aν μπεις σε καλή παρέα γλίτωσες σιγουρα θα βγαλεις γκομενα απο εκει. 90% + 

Νταξει μην το παρακανουμε κιολας για μια γκομενα.....προσωπικα προτιμω να διαλεξω παρεα με αλλα κριτηρια οπως με ποιον ταιριαζω και με ποιον περναω καλα και ξεχνιεμαι. Εχω βγει πολλες φορες με γυναικοπαρεα αλλα ειλικρινα καλυτερα περναω σε εναν καφε με τα φιλαρακια μου που μπορω να πω τις μαλακιες μου και να γελασω πιο ελευθερα παρα να ακουω ολη την ωρα για τσαντες, παπουτσια και το πώς εκανε αρπαχτη το ταδε ξεκωλο με τον ταδε γνωστο του φιλου της αδερφης του γκομενου της κολλητης.

Τωρα το να μπω σε παρεα με στοχο να βγαλω γκομενα δεν μου λεει κατι (εμενα τουλαχιστον), η γκομενα οσες φορες ερχεται, ερχεται απο το πουθενα στην κυριολεξια παρα με το να το κυνηγησω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...