Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους! Μήπως κάποιος ξέρει εαν είναι φυσιολογικό η μπαταρία του λάπτοπ να ξεφορτίζει όταν αυτό είναι κλειστό;

Δημοσ.

προσδιορισε το ξεφορτιζει σε παρακαλω.

Αν το εχεις βγαλει απο την πριζα και μετα απο 2 μερες πχ χωρις να το εχεις χρησιμοποιησει η μπαταρια ειναι αδεια(ενω την ειχες γεμισει)ναι κατι δεν παει καλα.

Δημοσ.

Αν είναι "κλειστό" με την πλήρη έννοια, τότε η μπαταρία θα πάρει πολλές εβδομάδες για να ξεφορτίσει τελείως.

Αν "κλειστό" εννοείς κατάσταση sleep ή standby τοτε ειναι λογικότατο να ξεφορτίζει.

Επισης τι εχεις συνδεμένο στις θύρες usb;

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Λοιπόν τις προάλλες όταν πήγα να ανοίξω το λάπτοπ παρατήρησα πως η μπαταρία του είχε ξεφορτίσει. Το είχα φορτίσει πριν μια εβδομάδα, βέβαια δεν ήταν γεμάτη η μπαταρία του αλλά ήταν πάνω από το μισό, γι αυτό όταν το άνοιξα μου φάνηκε παράξενο που ήταν ξεφόρτιστο.Επίσης το ίδιο πράγμα το είχα παρατηρήσει και μια άλλη φορά αλλά σκέφτηκα πως ίσως να μην θυμόμουν καλά.. Κάποιος μου είπε ότι εαν δεν το χρησιμοποιώ καιρό όντως ξεφορτίζει αλλά μου φάνηκε παράξενο.. Και μια εβδομάδα δεν είναι πολύς καιρός ή όχι; Το λάπτοπ ήταν κλειστό από τερματισμό και δεν είχε τίποτα συνδεμένο πάνω του και επίσης είναι καινούριο περίπου κανα δίμηνο. Λέτε να έχει πρόβλημα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...