Cossutius. Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Koίτα. Απο το Μέξικο 86 βλέπω μπάλα. Το μόνο που παραδέχομαι στους Γερμανούς ειναι η στρατιωτική πειθαρχία τους και το τακτικό τους ποδόσφαιρο. Το 2ο μάλιστα ειναι σε τέτοιο επίπεδο που με εκνευρίζει αφάνταστα. Καμία προσωπική ενέργεια, τα πάντα βάση της τακτικής. Όποτε θα τα βρουνε σκουρα, κάτι θα γινει στο τέλος και θα βάλουν ένα γκολ στη ζουλα. Λογικό να τους αντιπαθώ. Επιθυμώ να βλέπω θεαματικό ποδόσφαιρο. Τη συγκεκριμένη σχολή δε τη θεωρώ θεαματική. Προτιμω τους Ολλανδούς για αρκετους λόγους.
PostHelper Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Ο Σκολαρι ειπε οτι πιθανοτατα ο Νευμαρ δεν θα μπορεσει να παιξει στον ημιτελικο με Γερμανια. Εγω φοβομουν τα χειροτερα(τελος καριερας ή και ακομα χειροτερα) γιατι κλωτσια-γονατια στην σπονδυλικη στηλη ειναι απιστευτα επικινδυνο! Ελπιζω τα χειροτερα να ειναι ετη φωτος μακρυα και μακαρι να ειναι απλως ενας "απλος" τραυματισμος και να επανελθει 100%.
EKTELESTES Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Από το 2010 οι κάρτες μετράνε μόνο μέχρι τον ημιτελικό. Για τον τελικό δεν υπάρχουν τιμωρίες, πλέον όλοι παίζουν εκεί, ανεξάρτητα από τον αριθμό των καρτών τους. Οπότε δεν θα είχε λόγο να πάρει επίτηδες κίτρινη ο Σίλβα ακόμα και αν ήταν κανονισμένο το ματς με τη Γερμανία... Καλό αυτό, δεν το ξερα. Οπότε μάλλον ξεκουράζεται ο Τιάγκο, χαχαχα. Για να δούμε τι θα δούμε. ------------ Το Γαλλία-Γερμανία για μένα ήταν το πιο ΣΟΥΠΑ παιχνίδι του μουντιάλ. Ήταν άλλα 0-0 με 100 φάσεις. Ο πατέρας μου πήγε να κοιμηθεί την ώρα του αγώνα, τραγικό ματς και από τους 2. 4
Merdock Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Καλό αυτό, δεν το ξερα. Οπότε μάλλον ξεκουράζεται ο Τιάγκο, χαχαχα. Για να δούμε τι θα δούμε. ------------ Το Γαλλία-Γερμανία για μένα ήταν το πιο ΣΟΥΠΑ παιχνίδι του μουντιάλ. Ήταν άλλα 0-0 με 100 φάσεις. Ο πατέρας μου πήγε να κοιμηθεί την ώρα του αγώνα, τραγικό ματς και από τους 2. Εμένα στο πρώτο ημίχρονο με πήρε ο ύπνος.Το έβλεπα και ξάπλα στο κρεβάτι οπότε ακόμα χειρότερα. 2
V for Vagelis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Το Γαλλία-Γερμανία για μένα ήταν το πιο ΣΟΥΠΑ παιχνίδι του μουντιάλ. Ήταν άλλα 0-0 με 100 φάσεις. Ο πατέρας μου πήγε να κοιμηθεί την ώρα του αγώνα, τραγικό ματς και από τους 2. Το Ελλάδα-Ιαπωνία δε το είδες; :Ρ
HERTHAN Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Το Ελλάδα-Ιαπωνία δε το είδες; :Ρ Αυτος ναι ο πατέρας τους όμως είχε κοιμηθεί πριν ξεκινήσει το ματς.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 ΣΟΚ! Ο Νεϊμάρ υπέστη σπονδυλικό κάταγμα, έτσι δεν πρόκειται να βοηθήσει την Βραζιλία στο υπόλοιπο του Μουντιάλ 2014 http://www.sport24.gr/football/mundial/mountial_2014/xanei_to_ypoloipo_moyntial_o_neimar.2897413.html
Lucifer Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Ούτε Σίλβα ούτε Νεϋμάρ; Ρε που θα βάλω πρώτη φορά λεφτά φέτος. 3
8elwADSL Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Ποιος Σίλβα και ποιος Νευμάρ... https://vine.co/v/MUDEnMgOj1O 3
EKTELESTES Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Το Ελλάδα-Ιαπωνία δε το είδες; :Ρ 100 φορές καλύτερο παιχνίδι απ τη σημερινή σούπα. Είχε τουλάχιστον πάθος και προσπάθεια 10 να κρατήσουν 11. Οι Γάλλοι σήμερα, ούτε στοίχημα να το χαν παίξει, τραγικότατοι. Καλά, μπορεί και να το χαν παίξει βασικά ----- Όλα ευνοούν τους Γερμανούς ή μήπως όχι; 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Ποιος Σίλβα και ποιος Νευμάρ... https://vine.co/v/MUDEnMgOj1O ανορεξία έχει αυτή ρε
Basilhs23___ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δεν ξέρω τι έπαθε ο Νεϊμάρ. Πάντως το φάουλ έτσι όπως το είδα ήτανε πολύ σκληρό.
margaritagr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Σοβαρος ο τραυματισμος του θα μεινει καιρο εξω. Δυστυχως τα γερμανα πανε φουλ τελιξο
~mxls~ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 ΣΟΚ! Ο Νεϊμάρ υπέστη σπονδυλικό κάταγμα, έτσι δεν πρόκειται να βοηθήσει την Βραζιλία στο υπόλοιπο του Μουντιάλ 2014 http://www.sport24.gr/football/mundial/mountial_2014/xanei_to_ypoloipo_moyntial_o_neimar.2897413.html Αυτά συμβαίνουν όταν η διαιτησία επιτρέπει ξύλο αβέρτα. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα