BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Ή εσυ κατι παρομοιο.... 1,78m /75κιλα ειμαι ,δεν εχω ανορεξια
PostHelper Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Πόσο φτωχή ποιοτικά αυτή η Αργεντινή. Το Βέλγιο πρέπει να εκμεταλλευτει την ανωτερότητα ως σύνολο. Μέχρι τώρα δεν βγάζουν αυτά που μπορούν . Κατσε, δεν εφτασε ακομη το 70'.
firewalker Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Γαζώνουν οι "υπερομάδες"... Χίλιες φορές Ελλάς-Κόστα Ρίκα.
~mxls~ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Διαφήμιση από σαιτ για στοίχημα με τον Χαριστεα να πετάει την ατάκα οι αμπαλοι πάνε αλλού ή κάπως έτσι. Το λες και τραγική ειρωνεία. 2
kirileman Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 "Καταπληκτική τρίπλα από τον συμπαίχτη του Μέσι, αλλά ο Μέσι..."
PostHelper Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Επιτελους θυμηθηκε ο Ιγκουαιν ποιος πραγματικα ειναι!! Χωρις Ντι Μαρια, μόνο ο Μεσι υπαρχει επιθετικα οποτε θα ηταν ακατορθωτο για την Αργεντινη να κανει κατι. Αλλά ο Ιγκουαιν μαλλον ξυπνησε οποτε τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα....
kirileman Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Ρε άσε τον Ιγκουαΐν και δες το σπριντ του Μέσι!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Για όνομα, τι τραγική διαιτησία για ακόμη μία φορά. Στραβομάρα. Αν δεν μπορεί ούτε διαιτητής από την Ιταλία... Κρίμα, ο αδύναμος κρίκος αυτού του Μουντιάλ η διαιτησία.
slipknot Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Γελάω με τα τουήτς. Και Γερμανόφιλος και hipsterάς με twitter δεν πάνε μαζί. 1
PostHelper Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Η Αργεντινη πιο τραγικη δεν θα μπορουσε να ηταν. Συστημα 8-0-2. Ιγκουαιν και Μεσι μπροστα και ολοι πισω μαζικη αμυνα. Και νομιζα οτι εγω ειμαι μεγας "φαν" του Μεσι. Ο τυπος ειναι αρρωστος με τον Μεσι. Αρρωστησε το μυαλο του. Πόσο γλοιωδης μεταδοση?????
firewalker Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Μπράβο ρε Αργεντινή ομαδάρα! Το ταπείνωσες το θηρίο το Βέλγιο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα