tsakitsan95 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 ο τιτλος τα λεει ολα! κυριο μελημα μου για να κανω ροοτ τη συσκευη μου ηταν κυριως να περασω ενα custom rom! συγκεκριμενα εχω ενα galaxy s3. Λογο μιας προηγουμενης αποτυχημενης προσπαθειας ειπα μηπως καποιος θα μπορουσε να με βοηθησει!
arc Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Απορία: Τελικά έκανες root ή ζητάς βοήθεια να κάνεις;
tsakitsan95 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 ροοτ εκανα.μετα το ροοτ δε ξερω τι να κανω
chaplin1981 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δεν ξερω να σε βοηθησω και δεν θελω να σου κανω τον "εξυπνο" αλλα κι εσυ ρε παιδι μου τι πας να κανεις χωρις να ξερεις;
tsakitsan95 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 βασικα βαρεθηκα το jelly bean και εφοσον γινεται θα θελα να δοκιμασω κατι αλλο.και ενταξει γιαυτο το λογο πιστευω ειναι τα forum.ρωτας για να μαθαινεις!
Zapee995 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Εχεις βρει καποια rom που να σου αρεσει?? Κοιτα πχ την omega, ελληνικη και πολυ καλη/σταθερη ή απο τις κλασσικες πλεον τη cyanogen mod..Η πρωτη ειναι κομπλε εξαρχης, τη περνας και παιζεις μπαλα κατευθειαν ενω στη δευτερη, αν και πιο γρηγορη πρεπει να περασεις μονος σου google play κτλπ...Και οι δυο ειναι 100% παραμετροποιησιμες, εχουν πληθωρα kernel για να κανεις overclock κτλπ...Οσο και αν σου φαινεται δυσκολο παντως θα εξοικιωθεις ευκολα.. omega: http://omegadroid.co/omega_rom_series/ cm: http://www.cyanogenmod.org/ Η omega επισης εχει το kitchen, ενα app εντελως noob friendly για να μη φας τα ματια σου ψαχνοντας το ιντερνετ για mods και τα λοιπα... Οποτε καλυτερα ξεκινα απο εκει και βλεπεις. Παντα κραταμε backup τα αρχεια του τηελφωνου... Μπαταρια τουλαχιστον στο 50%.. Χρειαζεσαι μια καρτα μνημης στην οποια θα ριξεις χυμα μεσα τη rom..Download απο Site: εδω . Σβηνεις το τηλεφωνο και το αναβεις παλι κρατοντας πατημενο το volume up, το home button και το power, φυσικα. Με αυτο το τροπο θα μπεις σε recovery mode, αν αποτυχει και bootαρει κανονικα το τηλεφωνο, βγαλε και ξαναβαλε τη μπαταρια και ξαναδοκιμασε. Το menu στο recovery το χειριζεσαι ή με αφη ή με τα volume buttons/power button, Κανεις wipe data/factory reset, wipe cache, advanced->wipe dalvic cache, wipe battery stats. Μετα πας πισω στο κεντρικο μενου και πατας install zip from sd card, βρισκεις τη rom και τη φλασαρεις. Ακολουθεις τις οδηγιες και done! 2
tsakitsan95 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 oooπ ωραιος!εγω σκευτομουν για cm αλλα αμα το λες ξεκιναω με omega! ευχαριστωω πολυ αν εχω καποιο θεμα θα σου στειλω!
Zapee995 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Ξεκινα απο omega που ειναι πιο ολοκληρωμενη και πιο noob friendly γιατι ειναι samsung based.
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 τσεκαρε και SlimBean! την εχω δοκιμασει σε S,SII,SIII μεχρι τωρα και στα τρια κινητα δουλευαν αψογα!! ειδικα στο S ειχαμε δει μεγαλη διαφορα το πως πηγαινε πριν και πως πηγαινε οταν του βαλαμε τη ρομ! η omega δεν ξερω κατα ποσο υποστηριζεται! (τουλαχιστον στο SII που εχω εγω εχει σταματησει η υποστηριξει)
g8anos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 είχα δοκιμάσει και την liquid smooth. Πολυ ομορφα γραφικα και γρηγορη ... based στην CM
tsakitsan95 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 παιδια προς το παρων απο τη προηγουμενη αποτυχημενη προσπαθεια εχω θεμα με imei το οποιο αλλαξε μονο του και ψαχνω να δω τι θα κανω τωρα:s αμα καταφερω να το φτιαξω και δε παει για πεταμα το κινητο δε νομιζω να ξαναδοκιμασω να κανω ροοτ τη συσκευη μου. γιαυτο οσοι θελουν να επιχειρησουν να κανουν ροοτ χωρις να εχουν διαβασει πρωτα για να μαθουν οπως εγω καλο θα ηταν πρωτα να ενημερωθουν... btw αν καποιος ξερει πως θα μπορουσα να διορθωσω το προβλημα μου pm παρακαλω SOS
Zapee995 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Τι εννοεις εχασε το imei?? Εμφανιζει μηδενικα? Τηλεφωνο μπορεις να παρεις ή να στειλεις sms?? Υπαρχει τροπος να φτιαχτει μεσω odin...
tsakitsan95 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 οχι μου εχει ενα random βασικα IMEI το οποιο με λιγο γοογλαρισμα αποτι καταλαβα το εχει σε ολους οσους γινετε αυτο (να αλλαξει το ιμει) το ιδιο... πως γινετεεεε???? plzz στειλε πμ αμα ξερεις κατι να μη βγαινουμε οφφ τοπικ ευχαριστω πολυ
Zapee995 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Αφοσον το τηλεφωνο λειτουργει κανονικα δεν εχεις προβλημα...Ελπιζω μονο να ειχες παρει backup απο stock για να μη μπλεξεις σε περιπετειες. Φλασαρε τη ρομ που θες και εφοσον μπηκες στο χορο θα χορεψεις.
tsakitsan95 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 νταξει το φτιαξα το τηλεφωνο και δυστυχως δεν ειχα backup απο stock!δε ξερω αν θα ασχοληθω για αρκετο καιρο πια με ρομς μετα τη περιπετεια ουτοσι αλλος περασα την 4.3 και νταξει μεχρι στιγμης μαρεισει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα