Alexis Mpidis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Αφού σου αρέσει η 4.3 στο galaxy s3 μη ξαναμιλήσεις για root ποτέ χαχαχα! Εγώ προσωπικά και άλλοι εκατομμύρια χρήστες του s3 την βρήκαμε προβληματική! Φιλικά! Προσωπικά πήγα cm μέχρι να βγει καποιο update!
tsakitsan95 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 καλα ισχυει τελικα παιδια! 1η μερα δουλεψε κομπλε σε γενικες γραμμες.τωρα παταω home button και εχω ανταποκριση σε 20-30'' μπορει και περισσοτερο.νταξει παραειναι εκνευριστικο
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 κατεβασε την 4.3 build 2 απο εδω http://www.slimroms.net/index.php/downloads/dlsearch/viewcategory/403-i9300 και τα gapps για την 4.3 build 2 απο εδω http://www.slimroms.net/index.php/downloads/dlsearch/viewcategory/383-addons/downloads παιρνεις μπακ απ(εγω χρησιμοποιω το Go Backup Pro) μπαινεις σε cwm recovery mode wipe data/factory reset wipe cache advanced->wipe dalvik cache και αφου κανεις τα wipe μετα πας install zip from sdcard (internal) κανεις εγκατασταση τη 4.3 b2 rom οταν τελειωσει (πριν κανεις επανεκκινηση) με τον ιδιο τροπο κανεις εγκατασταση τα gapps για 4.3 b2(επιλεγεις ποια θες να κανεις εκγασταση) μολις τελειωσει εγω κανω παντα αλλη μια φορα ολα τα wipe και κανω επανεκιννηση και ανοιγω το κινητο!!! το s2 που εχω με αυτη τη διαδικασια και την ιδια ρομ πεταει μετα απο καιρο που το εχω ετσι! ποσο μαλιστα το S3 που ειναι και πιο δυνατο!! δοκιμασε το και δεν θα χασεις
tsakitsan95 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 φιλε το ροοταρω για ολα αυτα? μετα απο φορτισμα του κινητου κανα 10 ωρο (οσες ωρες κοιμομουνα) το βγαλα απτη μπριζα με 43% μπαταρια. 2η φορα απο τοτε που περασα τη 4.3 που μου το κανει αυτο! λεω τελικα να ξανα επιχειρησω το custom rom cyanmogen mod 10.1 η 10.2 λετε?
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 περνας cwm recovery και μετα φλασαρεις τη ρομ και εισαι κομπλε! εγω θα σου προτεινα slimbean οπως και πιο πριν! cm δεν μου αρεσε οταν την ειχα βαλει
tsakitsan95 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 με το slim bean που μου λες θα δω διαφορα σε ταχυτητα στο κινητο? εσυ εχεις δει? με cm διαβασα πως εχει εμφανη διαφορα σε ταχυτητα. εκτος αυτου δε μπορω να καταλαβω τη διαφορα εχουν οι διαφορες cm roms.καλυτερη ισορροπια, διαφορετικα γραφικα περιβαλλοντα, διαφορα ταχυτητας? τι?
Zapee995 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Η slimbean οπως και ολες οι γνωστες ρομ (paraniod κλπ) ειναι βασισμενες στη CM. Η slimbean συγκεκριμενα ειναι πιο light απο τη Cm επομενως και πιο γρηγορη. Βεβαια στο s3 δε θα δεις διαφορες αλλα παιρνα οποια σου αρεσει εσενα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 απο ενα σημειο και μετα ειναι για πιο "προ" οι διαφορες! πολλες φορες μπορει να ειναι μικρες λεπτομερειες που δεν θα τις καταλαβεις αν δεν τις χρειαζεσαι! εμενα πχ η σλιμπιν με καλυπτει για αυτο και εχω κρατησει αυτη! ειναι καλη,σταθερη και γρηγορη! και εχει και υποστηριξη οποτε ειμαι καλυμενος!! και μετα παιζει ρολο και το αισθητικο κομματι!που εκει ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα
tsakitsan95 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 αντε με επεισες ξεκιναω διαδικασια για slim bean! να ρωτησω πως μπορω να δω αν εχει knox η 4.3 που εχω ξερει κανεις μηπως?
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 οι καστομ ρομ δεν νομιζω οτι εχουν
Zapee995 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Αφου εχεις ρουταρει...Τι σημασια εχει αν εχει Knox ή οχι? Παιρνα την αλλη και εφυγαν ολα!
tsakitsan95 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 νταξει παιδια ειμαι νοοβ.backup κατεβασα να κανω με το titanium backup. αυτο που δε καταλαβαινω ειναι τι ακριβως θελω να κρατησω για να μη χασω? τις εφαρμογες μου η ολα τα αρχεια του κινητου? συγκεκριμενα εχει αντιγραφα ασφαλειας ολων των εφαρμογων του χρηστη, αντιγραφα ασφαλειας ολων των δεδομενων συστηματος και αντιγραφα ασφαλειας και των 2. ποιο να κανω?
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 αναλογα τι θες! αν πατησεις την επιλογη ολων τον εφαρμογων του χρηστη θα παρει μπακ απ μονο τις εφαρμογες που εχεις κανει εγκατασταση εσυ! αν πατησεις του συστηματος θα παρει τις εφαρμογες που ειναι του συστηματος αν πατησεις και των 2 θα παρει και των δυο! το ερωτημα ειναι τι χρεαιζεσαι εσυ
tsakitsan95 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 εε παταω και των 2 τοτε για καλο και για κακο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα