panagiotis paok Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 καλησπερα σας και αμα μπορειτεαι απαντηστε μου γρηγορα εινια επειγον πρεπει να ειμαι 18 για να βγαλω καρτα ανεργιας ?
michael92 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Όσο είσαι προστατευόμενο μέλος δεν μπορείς να θεωρηθείς άνεργος, προφανώς και όχι λοιπόν.
panagiotis paok Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 28 του μηνως κλεινω τα 18 δηλαδη σε 8 μερες , και εχω τλειωσει απο το σχολειο και δεν εχω φοιτιτικες υπωχρεωσεις συγουρα δεν μπορω ? με θελουν για μια δουλεια αλλα πρεπει να εχω καρτα ανεργιας και θελω να παω να βγαλω γιατι εχω αναγκη την δουλεια
gigisoni Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Και αφού είναι τόσο επείγον γιατί δεν ρωτάς στον ΟΑΕΔ αύριο το πρωί; Όσο επείγον και αν είναι, μπορεί να περιμένει μέχρι αύριο. Και όχι, είσαι ανήλικος μέχρι να κλείσεις τα 18.
paylidis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 28 του μηνως κλεινω τα 18 δηλαδη σε 8 μερες , και εχω τλειωσει απο το σχολειο και δεν εχω φοιτιτικες υπωχρεωσεις συγουρα δεν μπορω ? με θελουν για μια δουλεια αλλα πρεπει να εχω καρτα ανεργιας και θελω να παω να βγαλω γιατι εχω αναγκη την δουλεια δε μπορει να περιμένει 9 μερες για τη δουλεια; σε 8 μερες ενηλικιώνεσαι και πας βγάζεις... ως ανηλικος δε μπορεις να βγάλεις...
panagiotis paok Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 καλημερα σας , πρωτα πρωτα ευχαριστω για τις απαντησει σας και την βοηθεια σας , σημερα πηγα στα γραφια του oaed και με ενημερωσαν οτι μπορω να βγαλω , αλλα χρειαζονται κατι χαρτια καινουρια και θα τα παω αυριο για να βγαλω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα