Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπακαλιστικα: η δεη δεν χρεωνει το οικιακο τιμολογιο οταν "καις" βρωμικο ρευμα οπως γινεται σε εργοστασια με πολλα μοτερ.Αν δεις στο τιμολογιο της δεη θα δεις τον συντελεστη μετασχηματισμου cosφ να ειναι "1 ".Αρα τιχον οικονομιες απο μηχανιματακια "διορθωσης" ρευματος δεν πιστευω να ισχυουν.Θα ισχυαν αν οντως η δεη μας χρεωνε αν παραμορφωναμε το ρευμα της (ειχαμε cosφ μικροτερο του 0.95 και κατω)

Δημοσ.

Οι ηλεκτρικές επιχειρήσεις όλων των κρατών παγκοσμίως έπεσαν έξω αφότου βγήκαν αυτά. Ξαφνικά αναγκάστηκαν να στείλουν μειωμένους λογαριασμούς σε εκατομμύρια καταναλωτές που χρησιμοποιούσαν το προϊόν. Οι ΗΠΑ κι άλλες 86 χώρες με διάβημα στον ΟΗΕ απειλούν με κυρώσεις τη Κίνα αν συνεχίσει να τα εξάγει χωρίς έλεγχο, διότι απειλείται η παγκόσμια οικονομία από τη μειωμένη κοστολόγηση της ενέργειας.

Ακολουθεί η ενημέρωση για το καιρό.

• Like 7
Δημοσ.

μπακαλιστικα: η δεη δεν χρεωνει το οικιακο τιμολογιο οταν "καις" βρωμικο ρευμα οπως γινεται σε εργοστασια με πολλα μοτερ.Αν δεις στο τιμολογιο της δεη θα δεις τον συντελεστη μετασχηματισμου cosφ να ειναι "1 ".Αρα τιχον οικονομιες απο μηχανιματακια "διορθωσης" ρευματος δεν πιστευω να ισχυουν.Θα ισχυαν αν οντως η δεη μας χρεωνε αν παραμορφωναμε το ρευμα της (ειχαμε cosφ μικροτερο του 0.95 και κατω)

Δηλαδη σε επαγγελματικο τριφασικο ρευμα κανει διαφορα στην χρεωση της ΔΕΗ;

Δεν ξερω απο ηλεκτρολογικα, γι αυτο ρωταω.

Δημοσ.

Το έχω 3 χρόνια στην πρίζα και η μόνη οικονομία που μου κάνει είναι που δεν μπορώ να βάλω άλλη πρίζα δίπλα σε αυτό που είναι στο πολύπριζο. Όσο νάνε μια οικονομία την κάνει......

• Like 5
Δημοσ.

Όχι αυτή η μαλακία είναι φρόοντ 100%.

Πρέπει να γίνουν μετρήσεις και μελέτη για την διόρθωση του συντελεστή ισχύος, δεν είναι πήραμε ένα μαρτζαφλάρι το βάλαμε σε πρίζα(!) και έγινε 1.

Δημοσ.

Το βιομηχανικό τριφασικό εχει ειδικά συστήματα που διορθώνουν το συνημίτονο, κατα συνέπεια μειώνουν και κάπως την κατανάλωση, σε αυτήν την περίπτωση επιβάλλεται απο την δεη να τα εχεις στην εγκατάσταση σου.

Ειναι άλλο θέμα άσχετο με το δικο μας

Δημοσ.

Μουφα ειναι μαγκες, δεν δουλευει, διαπιστωμενο.

Εγω εκανα το αλλο, δοκιμασα πρωτα στο αυτοκινητο μου ενα απο αυτα τα μαραφετια που βαζουν στα αυτοκινητα για οικονομια βενζινης, ναι αυτους τους ιονιστες. Και οντως δουλευει!!! 10% περιπου μικροτερη καταναλωση!! Πηρα λοιπον 20 απο δαυτους και τους εβαλα σε σειρα στο σπιτι μου. Απιστευτη οικονομια! Πλεον αντι να καταναλωνω ρευμα, παραγω!! Οταν μου ερχεται η ΔΕΗ, εχει μεσα φραγκα το φακελο.

Δοκιμαστε το. Αληθεια.

• Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...