Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλό είναι πριν ξεκινήσει ο καθένας μας ένα θέμα να googlάρει λίγο μήπως και έχει ήδη απαντηθεί και τεκμηριωθεί.

Αν έκανε ο TS ένα ψαξιματάκι με θέμα πχ "εξοικονομητές ρεύματος" θα του έβγαζε ουκ ολίγα αποτελέσματα (ελληνικά και...αλλοδαπά) όπου το θέμα έχει υπερκαλυφθεί.

Μάλιστα πολλά από αυτά είναι και σε τεχνολογικά φόρουμ (πχ. ηλεκτρολογικά) όπου το θέμα τεκμηριώνεται και τεχνικά.

Για όποιον βαριέται να ψάξει να του πω την περίληψη:

ΟΧΙ δεν κάνει δουλειά.

Τουλάχιστον τεχνική

Σε ψυχολογικό επίπεδο βέβαια λειτουργεί.

Αν το πιστέψεις ότι είναι οκ τότε σου φτιάχνει την διάθεση και βγαίνεις το πρωί με χαμόγελο στο δρόμο κοιτάζοντας με υπεροψία όλους αυτούς τους μ...κες τριγύρω που δεν ξέρουν αυτό που ξέρεις εσύ.

Αν από την άλλη καταλάβεις ότι δεν δουλεύει τότε αισθάνεσαι τελείως μ...κας που σε έπιασαν ακόμα μια φορά...Κώτσο.

Δημοσ.

<p>αυτους που το πουλάνε αυτό το προιον δε μπορουνε να τους πιάσουνε για απάτη και να τους βάλουν μέσα?</p>

Σωστή ερώτηση. Απορώ δηλαδή .

Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Σωστή ερώτηση. Απορώ δηλαδή .

Σοβαρά απορείς;

Μόνο αυτό είδες να μην γίνεται όπως πρέπει;;;

αυτους που το πουλάνε αυτό το προιον δε μπορουνε να τους πιάσουνε για απάτη και να τους βάλουν μέσα?

Μα νομίζω ότι αν δεν σε κοροϊδέψει αυτός θα το κάνει ο επόμενος. Ή ο μεθεπόμενος.

Πρέπει να μάθουμε να διαβάζουμε και κυρίως να "διαβάζουμε πίσω από τις λέξεις"

Ένας ευχαριστημένος "πελάτης" στο link του προϊόντος δηλώνει ότι:

"Έχω ένα μικρό μαγαζί που πουλάει παγωμένο γιαούρτι. Η σεζόν με την υψηλότερη κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος για την επιχείρησή μου είναι, φυσικά, το καλοκαίρι. Το 2012 με το Energy Saver Pro εξοικονόμησα 170€ τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, και κατά τους επόμενους μήνες συνεχίστηκε η εξοικονόμηση ενέργειας. Τα χρήματα που εξοικονόμησα από την καλοκαιρινή περίοδο, αποφάσισα να τα δώσω ως μπόνους για το τέλος της χρονιάς στο προσωπικό μου."

Δηλαδή αυτή η αγία κυρία Τάνια, έδωσε κάποια χρήματα για να κάνει οικονομία και μόλις το πέτυχε σκέφτηκε ότι θέλει να τα δώσει στο προσωπικό. ΟΧΙ να τα μοιραστεί μαζί τους αλλά να τους τα δώσει!!!

Επίσης όλοι οι "τεχνικοί" και "πελάτες" δηλώνονται με το μικρό τους όνομα (Μήτσος, Κώστας, Μαρίκα) και οι φωτογραφίες των "τεχνικών" είναι τελείως μοντελοκατάσταση.

Όλα δηλαδή παραμπέμπουν σε διαφημιστικό που στήθηκε με λίγο ίντερνετ και πολύ φαντασία.

Αν τώρα τίποτα από τα παραπάνω (αλλά και πολλά άλλα που βαριέμαι να γράψω) δεν υποψιάζουν κάποιον, ε τότε είναι καμμένο χαρτί.

Ας κάτσει λοιπόν να κάνει οικονομία ρεύματος με το συγκεκριμένο (ή άλλο) παπατζιλίκι, ας καίει λιγότερο στο αυτοκίνητο με μαγνητάκια και αν κάποια στιγμή αισθανθεί λίγο άρρωστος (δεν του το εύχομαι) να πιει λίγο από το νερό του Καματερού (για τους παλαιότερους)

Δημοσ.

αυτους που το πουλάνε αυτό το προιον δε μπορουνε να τους πιάσουνε για απάτη και να τους βάλουν μέσα?

Ύστερα από 2 χρόνια που κατάφεραν να εξαπατήσουν τη μισή Ελλάδα κι αφότου τα πουλούσν στη προνομιακή των 50€ αντί για 150€ τα νυχτερινά τους φωτάκια των 2€, τελικά κάτι ψιλοέγινε, σταμάτησαν τις διαφημίσεις στη TV και διέθεσαν στα μουλωχτά το στοκ τους πρήζοντας το κοσμο στα τηλέφωνα. Νομίζω είχαν φάει και πρόστιμο, αλλά το να φας 10-15 χιλιάρικα πρόστιμο έχοντας βγάλει τα κέρατά σου, κάτι έγινε. Αυτά είναι τα αντανακλαστικά της προστασίας του καταναλωτή στη χώρα μας.

Με τους ιονιστές το ίδιο επίσης έγινε, κατάληξαν να πουλάνε πιεσόμετρο μαζί με τον ιονιστή για να μη πάνε μέσα για εξαπάτηση. Υπόψην και οι ιονιστές πουλούνταν σε εκπληκτικές τιμές αρχικά πχ 70€ αντί για 150€ προσφορά και θυμάμαι τότε που τους είχα δει σε Ταϊβανέζικο wholesale με 7$. Βασικά μια αντλιούλα με αέρα είχαν, ούτε καν σωστοί ιονιστές δεν ήταν, της πλάκας, μπουρμπουλιθρίνια.

Δημοσ.

Ένας ευχαριστημένος "πελάτης" στο link του προϊόντος δηλώνει ότι:

"Έχω ένα μικρό μαγαζί που πουλάει παγωμένο γιαούρτι. Η σεζόν με την υψηλότερη κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος για την επιχείρησή μου είναι, φυσικά, το καλοκαίρι. Το 2012 με το Energy Saver Pro εξοικονόμησα 170€ τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, και κατά τους επόμενους μήνες συνεχίστηκε η εξοικονόμηση ενέργειας. Τα χρήματα που εξοικονόμησα από την καλοκαιρινή περίοδο, αποφάσισα να τα δώσω ως μπόνους για το τέλος της χρονιάς στο προσωπικό μου."

Δηλαδή αυτή η αγία κυρία Τάνια, έδωσε κάποια χρήματα για να κάνει οικονομία και μόλις το πέτυχε σκέφτηκε ότι θέλει να τα δώσει στο προσωπικό. ΟΧΙ να τα μοιραστεί μαζί τους αλλά να τους τα δώσει!!!

Κοίτα σύμπτωση, ε; Στην Ουγγαρία η/ο Κυρία/Κύριος Balázs έκανε το ίδιο με την κυρία Τάνια, έχουν και ίδια μαγαζιά..!

http://www.energysaver-pro.com/hun/ (Ουγγρική έκδοση του site)

• Like 1
Δημοσ.

Είστε κακοί, μια χαρά φωτάκι νυχτός είναι, εάν μένετε σε μέλαν σώμα-0.001..;ρ

κανε οικονομια ,βαλε Lumilux :P

Με 0.6 συνημίτονο, δεν νομίζω.;ρ

• Like 1
Δημοσ.

Αν ήταν ετσι θα έπρεπε να βάλουν μέσα και ολη την κυβέρνηση που αλλα ελεγε προεκλογικά και αλλα εκανε

Απάτη δεν είναι και αυτό

Εφ οσον λοιπόν δεν συμβαίνει το ενα δεν μπορεί να συμβεί και το άλλο

Συμπερασματικά στον καπιταλισμό πρέπει να εχεις τα μάτια σου 400 γιατι πάντα υπάρχει κάποιος που θα σου πουλησει παραμύθι και εσυ θα το φας, αρκεί να βρει το αδύνατο σημείο σου.

Δημοσ.

εν τω μεταξυ απ οτι βλέπω αυτό δεν εχει καν εξοδο για πριζα. δλδ να το βαζεις στην πριζα, να κανει τα δικα του (λολ), και να συνδεεις πανω του αλλη συσκευη. τουτο δω το βαζεις απλα στην πριζα και δουλευει για ολο το σπιτι. lvl over 9000. γελαω.

-75%, που σημαίνει οτι αν κατανάλώνα 1000kwh τώρα καταναλώνω 250kwh. νταξει. ουτε γνώσεις θέλει ούτε τιποτα. λιγη λογικη μονο...+ ένα βαττομετρο πριν και μετά. oh wait

"Βασίζεται σε μια πρωτοποριακή, επαναστατική, τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας..."

πουντη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...