giorgos1966 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα σας.Εχω φτιαξει ενα blog αλλα θελω να βαλω σαν bacground μια φωτο που κατεβασα απο την google.Αλλα δεν ταιριαζει στην σελιδα μου.(με τις ρυθμισεις του blogger δεν μπορω να την ταιριαξω...Υπαρχει καποιο προγραμμα η τροπος να την βαλω;Ευχαριστω.
Paulostge Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 οταν λες δεν ταιριαζει μπορεις να μου δειξεις την σελιδα σου να καταλαβω;
giorgos1966 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 οταν λες δεν ταιριαζει μπορεις να μου δειξεις την σελιδα σου να καταλαβω; Αυτη ειναι φιλε http://dromena-topou.blogspot.gr/ αλλα το εκανα με την ζωγραφικη.Με το χρωμα που ηθελα.
Paulostge Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 1) Πηγαiνετε Διάταξη2) Επεξεργασια html3) Κρατηστε αντιγραφο του κωδικου να μην γινει κσποιο λαθος4) Πατήστε Ctrl+F στο κάτω μέρος της σελίδας αναζητηστε τον κωδικο body (το css) Στην συνεχεια θα το κανετε ετσι body {background-image: url('εδω θα βαλεις το λινκ του background');background-repeat: repeat;background-attachment: fixed;} Περισσοτερα περι css θα βρεις εδω http://www.w3schools.com/css/css_background.asp
giorgos1966 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 1) Πηγαiνετε Διάταξη 2) Επεξεργασια html 3) Κρατηστε αντιγραφο του κωδικου να μην γινει κσποιο λαθος 4) Πατήστε Ctrl+F στο κάτω μέρος της σελίδας αναζητηστε τον κωδικο body (το css) Στην συνεχεια θα το κανετε ετσι body {background-image: url('εδω θα βαλεις το λινκ του background');background-repeat: repeat;background-attachment: fixed;} Περισσοτερα περι css θα βρεις εδω http://www.w3schools.com/css/css_background.asp Καλημερα.Δεν μπορω να βρω το body ετσι οπως μου λες φιλε μου.Ακριβως πως θα τον αναγνωρισω;Εκτος του body στην συνεχεια τι αλλο εχει;Το css πως το βλεπω;
d3monhunter Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δηλαδή ρε παιδιά εσείς που ασχολείστε με προγραματισμό. Θεωρείται ότι είναι εφικτό να δημιουργήσει κάποιος αρχάριος ύστερα από πολύ εξάσκηση και εκμάθηση ένα site αξιοπρεπές, και δεν μιλάω για e-shop και τέτοια πράγματα, εννοείται πιο απλά. Επίσης στο Joomla, το προγραμματίζεις μόνο με γλώσσα SQL?
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Wordpress . Πιο εύκολο και λιγότερο σπαστικό από το joomla
d3monhunter Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Wordpress . Πιο εύκολο και λιγότερο σπαστικό από το joomla Οκ αλλά καλύτερα αποτελέσματα? Συνήθως έχουν τα πιο πολύπλοκα
Tony_Stark_21 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Οκ αλλά καλύτερα αποτελέσματα? Συνήθως έχουν τα πιο πολύπλοκα Συμφωνω. Μπορει το joomla να ειναι "μανικι" αλλα αξιζει τον κοπο
vasilisbilias Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Οκ αλλά καλύτερα αποτελέσματα? Συνήθως έχουν τα πιο πολύπλοκα Ποιος το λέει αυτό; το wordpress αρχικά κατασκευάστηκε για blogs και σήμερα χρησιμοποιείτε σχεδόν παντού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα