Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας.Εχω φτιαξει ενα blog αλλα θελω να βαλω σαν bacground μια φωτο που κατεβασα απο την google.Αλλα δεν ταιριαζει στην σελιδα μου.(με τις ρυθμισεις του blogger δεν μπορω να την ταιριαξω...Υπαρχει καποιο προγραμμα η τροπος να την βαλω;Ευχαριστω.

Δημοσ.

1) Πηγαiνετε Διάταξη
2) Επεξεργασια html
3) Κρατηστε αντιγραφο του κωδικου να μην γινει κσποιο λαθος
4) Πατήστε Ctrl+F στο κάτω μέρος της σελίδας αναζητηστε τον κωδικο body (το css)

Στην συνεχεια θα το κανετε ετσι

body {background-image: url('εδω θα βαλεις το λινκ του background');background-repeat: repeat;background-attachment: fixed;}

Περισσοτερα περι css θα βρεις εδω http://www.w3schools.com/css/css_background.asp

Δημοσ.

1) Πηγαiνετε Διάταξη

2) Επεξεργασια html

3) Κρατηστε αντιγραφο του κωδικου να μην γινει κσποιο λαθος

4) Πατήστε Ctrl+F στο κάτω μέρος της σελίδας αναζητηστε τον κωδικο body (το css)

Στην συνεχεια θα το κανετε ετσι

body {background-image: url('εδω θα βαλεις το λινκ του background');background-repeat: repeat;background-attachment: fixed;}

Περισσοτερα περι css θα βρεις εδω http://www.w3schools.com/css/css_background.asp

Καλημερα.Δεν μπορω να βρω το body ετσι οπως μου λες φιλε μου.Ακριβως πως θα τον αναγνωρισω;Εκτος του body στην συνεχεια τι αλλο εχει;Το css πως το βλεπω;

Δημοσ.

Δηλαδή ρε παιδιά εσείς που ασχολείστε με προγραματισμό. Θεωρείται ότι είναι εφικτό να δημιουργήσει κάποιος αρχάριος ύστερα από πολύ εξάσκηση και εκμάθηση ένα site αξιοπρεπές, και δεν μιλάω για e-shop και τέτοια πράγματα, εννοείται πιο απλά.

Επίσης στο Joomla, το προγραμματίζεις μόνο με γλώσσα SQL?

Δημοσ.

Οκ αλλά καλύτερα αποτελέσματα? Συνήθως έχουν τα πιο πολύπλοκα :P

Ποιος το λέει αυτό; το wordpress αρχικά κατασκευάστηκε για blogs και σήμερα χρησιμοποιείτε σχεδόν παντού. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...