ulyssesgr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Γεια σας,Οδυσσέας λέγομαι και είμαι νέος στο φόρουμ. Έχω ένα ιδιαίτερο πρόβλημα στην αναπαραγωγή δίσκου blu ray 50GB που έκαψα. Την ταινία την βλέπω σε BD player Denon.Βλέπω όλη την ταινία και κολλάει η εικόνα ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ (λίγο πριν τα γράμματα).Αναλυτικά:Ξεκίνησα να γράψω όλες τις αυθεντικές μου (ξένες) ταινίες σε αντίγραφα κρατώντας μόνο το καλύτερο φορμάτ βίντεο,τον καλύτερο δυνατό ήχο (σηνύθως DTS HD Master Audio) και πρόσθετα Ελληνικούς υπότιτλους (srt).Ολα τα υπόλοιπα έξτρα της ταινίας αφαιρούνται (εξοικονομόντας και χώρο)...Κάποιες ταινίες χώρεσαν σε 25αρια δισκάκια και κάποιες σε 50αρια.Τα προγράμματα που χρησιμοποιώ είναι: BD info,TS muxer & Img burn.Ο εγγραφέας που έχω στο PC είναι: LG BH10LS30Το BD player: Denon DBP 2012UDΤα δισκάκια BR-DL: Verbatim Kagaku Media Mitsubishi (αγορασμένα απο Japan Stop) (είναι στα προτεινόμενα από την LG!)Η ταχύτητα εγγραφής: X2Χρήσιμα στοιχεία:Το Denon player παίζει ΑΨΟΓΑ: Όλα τα αυθεντικά (μικρά-μεγάλα) ταινίες ή μουσική ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ,όλα τα copy BD 25GB (50 δισκάκια έκαψα-5 μάρκες),όλα τα copy (DVDA,SACD,HDCD,Surοund CD,CD).Στα copy BR-DL δοκίμασα 2 μάρκες Verbatim,Panasonic και είχα θέμα και στα δύο.Στα 40 δισκάκια τα 20 έπαιξαν σωστά.Τα υποτιθέμενα "ελλατωματικά BR-DL δισκάκια" έπαιξαν άψογα σε 2 φτηνά br player.Ακόμα και αυθεντικά δισκάκια που είχαν ήδη Ελληνικούς υπότιτλους,όταν έβγαλα αντίγραφο τους κόλλησαν.Η επαλήθευση στη εγγραφές σαν να μην υπάρχει.Μου παίξαν σωστά δισκάκια BR-DL που απέτυχαν στην επαλήθευση και το ανάποδο!Έχω 3 χαρακτηριστικές ταινίες:Hard target κολλάει στο 1:28:06,Event Horizon κολλάει στο 1:17:13 & Terminator 2 κολλάει στο 2:25:18.Ιδίως η τελευταία έπαιξε όλη τέλεια,πόση ώρα και δείτε που κόλλησε!Ρώτησα παντού και τους πάντες:H Denon μου είπε δεν έχει ακούσει κάτι σχετικό αλλά εφόσον παίζει τα 25GB και κάποια 50GB δεν έχει θέμα,αλλού είναι το κακό,ο Ιάπωνας που αγόρασα τα δισκάκια BR μου είπε να δοκιμάσω Panasonic που έχουν τα λιγότερα παράπονα και έχει ακούσει παρόμοια θέματα αλλά δεν γνωρίζει κάτι και η LG να διασφαλίσω οτι δεν έχει θέμα ο εγγραφέας,να γράφω σε αργή ταχύτητα,καθαρισμό κεφαλής κτλ κτλ.Εχει κανείς Denon DBP 2012 με ίδια προβλήματα;Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω;Ευχαριστώ !
TheELF Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Για να κολλάει μόνο στο τέλος αυτό που μου έρχεται εμένα είναι ότι γράφεις ποιο πολλά δεδομένα από ότι σηκώνει το δισκάκι, κάνεις overburn δηλαδή γράφοντας και πέρα από την επίστρωση που έχει το δισκάκι. Αφού τα βγάζεις σε iso αρχεία λογικά έλεγξε πρώτα το μέγεθος πριν το κάψεις,δεξί κλικ στο αρχείο ->ιδιότητες,σημασία έχει τι λέει στο «μέγεθος στον δίσκο» πρέπει να βλέπεις το μέγεθος σε byte να μην ξεπερνάει το μέγεθος το bluray.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα