Stamer Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Ποιό θεωρείτε καλύτερο-καλύτερα (σε μάρκα) τροφοδοτικό?
Hyphen Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Seasonic και xfx που ειναι το ιδιο. Corsair , TT , be quiet. Yπαρχουν μακρες αν εχεις το μαρουλι...
veteranos123 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Από αυτά που γνωρίζω: Seasonic, xfx, corsair, thermaltake.
Stamer Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 XFX δεν του το'χα (χωρίς ιδιαίτερο λόγο) αλλά τελευταία που ψάχνω λίγο, όντως ακούω πολύ καλά λόγια. Ευχαριστώ παιδιά
deesnider Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 τα ελαφια και τα turbo. ...και αν έχουμε να συγκρίνουμε, αποκλειστικά μεταξύ αυτών των δύο; Λέγε γρήγορα, γιατί ψήνομαι να αναβαθμίσω και να πετάξω επιτέλους τη μπακατέλα, το HX650...
ulyssesgr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Και εγώ Corsair αγόρασα (ψιλοακριβό βέβαια) και είναι άλλη διάσταση τροφοδοτικό. Σαν να συγκρίνεις Daewoo Matiz με Mercedes! Επίσης απο προσωπική εμπειρία θα σου πω το εξής: Ας είναι ακριβό-καλό το τροφοδοτικό. Ο αδερφός μου παλιά μου χάρισε ένα κινέζικο,το έβαλα,αφησα τον υπολογιστή να καταβάζει ταινία και όταν ήρθα πέτυχα (τυχαία) και στην αρχή,τη φλόγα που βγήκε απο το τροφοδοτικό και έτρεχε κατα μήκος του καλωδίου τάσης και μου ψιλομαύρισε το γραφείο.Ευτυχώς δεν πλησίασε την κουρτίνα. Οπότε δώσε αρκετά να είσαι σίγουρος...
Thanos1972 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 ...και αν έχουμε να συγκρίνουμε, αποκλειστικά μεταξύ αυτών των δύο; Λέγε γρήγορα, γιατί ψήνομαι να αναβαθμίσω και να πετάξω επιτέλους τη μπακατέλα, το HX650... εεεε.δεν ξερω κυριε.παρε το φθηνοτερο.....
Stamer Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Και εγώ Corsair αγόρασα (ψιλοακριβό βέβαια) και είναι άλλη διάσταση τροφοδοτικό. Σαν να συγκρίνεις Daewoo Matiz με Mercedes! Επίσης απο προσωπική εμπειρία θα σου πω το εξής: Ας είναι ακριβό-καλό το τροφοδοτικό. Ο αδερφός μου παλιά μου χάρισε ένα κινέζικο,το έβαλα,αφησα τον υπολογιστή να καταβάζει ταινία και όταν ήρθα πέτυχα (τυχαία) και στην αρχή,τη φλόγα που βγήκε απο το τροφοδοτικό και έτρεχε κατα μήκος του καλωδίου τάσης και μου ψιλομαύρισε το γραφείο.Ευτυχώς δεν πλησίασε την κουρτίνα. Οπότε δώσε αρκετά να είσαι σίγουρος... Ναι σε corsair είμαι προσανατολισμένος
deesnider Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 εεεε.δεν ξερω κυριε.παρε το φθηνοτερο..... 'ντάξει ρε κύριε! Μια γνώμη ζητήσαμε και μας αδειάζεις! Θα πάρω κι εγώ ένα απ' το καθένα και θα τα ενώσω, έτσι για να μάθεις! 1
Thanos1972 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 'ντάξει ρε κύριε! Μια γνώμη ζητήσαμε και μας αδειάζεις! Θα πάρω κι εγώ ένα απ' το καθένα και θα τα ενώσω, έτσι για να μάθεις! καλα,παρε το πιο βαρυ 1
coolerman Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 seasonic super flower flextronics(corsair ax-i) εκ τον κορυφαίων turbo-x - deer κλπεκ τον τελευταίων!
ikaruga24 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Προσωπικα αναγκαστηκα να παω στο τροφοδοτικο της υπογραφης μου γιατι απο διαθεσιμοτητα οτιδηποτε αλλο και αν εψαξα απο αυτα που μου προτειναν δεν βρηκα τιποτα σε φυσιολογικο χρονο παραδοσης. Παρα αυτα μπορω να πω οτι μαλλον επεσα στην καλυτερη περιπτωση που θα μπορουσα να πεσω. Αριστη ποιοτητα κατασκευης, εντελως αθορυβο, σχεδον full modular και ειναι υπερπληρες απο τον καταλληλο εξοπλισμο και καλωδια. Δεν χρειαστηκε να παω να αγορασω τιποτε εξτρα, ολα μεσα στο κουτι. Το μονο πραγμα που θα αλλαζα απο το τροφοδοτικο ειναι οι συνδεσεις του που θα προτιμουσα τυπου XLR και οχι κουμπωτες οπως τωρα αλλα αυτο ειναι προσωπικο ζητημα. Δηλωνω εντυπωσιασμενος απο το τροφοδοτικο χωρις να εχω καποια προηγουμενη εμπειρια με τη BeQuit!. Θα τους εχω σιγουρα στα υποψην και για αλλα προιοντα τους.
ninos30 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Ναι σε corsair είμαι προσανατολισμένος Τα € που θα δώσεις για το Corsair θα πάρεις αντιστοίχως ένα πολύ καλύτερο XFX. Εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει το κόστος οπότε θα δώσεις +20-30€ για να πας σε κάτι ισότιμο (ίσως και καλύτερο). πχ ΑΧi δεν έχει η XFX αλλά μιλάμε για πολλά €... Καμία από τις δύο δεν είναι κατασκευάστριες εταιρίες. Τα PSU της Corsair τα φτιάχνουν διάφοροι κατασκευαστές αναλόγως την σειρά (όλες πάρα πολύ καλές). Της XFX τα φτιάχνει η Seasonic, μάλλον η καλύτερη εταιρία στον κόσμο εδώ και χρόνια 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα