evoracing Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα... Έχω την παρακάτω κάρτα TV και θέλω να μάθω, είναι MPEG4? αν όχι τι χρήση μπορώ να κάνω? σε τι μου χρησιμεύει? (κάποια παραδείγματα).
WalkerSW Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Αν μας έλεγες και ποια ακριβως καρτα είναι , ισως να μπορούσαμε να σε βοηθησουμε...
Tzimmys Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δυσκολάκι το κόβω, αλλά ναι, πες μας ποια ακριβώς είναι....
poulinos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα... Έχω την παρακάτω κάρτα TV και θέλω να μάθω, είναι MPEG4? αν όχι τι χρήση μπορώ να κάνω? σε τι μου χρησιμεύει? (κάποια παραδείγματα). αν και θα ειμαι off topic το βασικο ειναι κιολας αν μπορεις να βρεις και drivers για αυτην.ειχα παρει παλια μια καρτα και δεν ειχα βρει ουτε για 7αρια drivers.επισης νομιζω οτι η pinnacle πλεον δεν βγαζει καρτες και οτι εξαγοραστηκε απο την hauppage?παντως πλεον λεγονται ptctv και το site ειναι αυτο http://www.pctvsystems.com/ η καρτα πρεπει να ειναι η Pinnacle pctv pro. http://www.pcquest.com/pcquest/news/184270/tv-tuner-card-pinnacle-pctv-pro Η οποια δεν νομιζω οτι υποστηριζει mpeg4.
duffyduck Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Εφοσον ειναι η PCTV Pro (ετσι φαινεται απο την φωτογραφια) με το BT848/878 (δεν θυμαμαι ποιο ακριβως ειναι), υπαρχει driver που δουλευει στα Win7 32bit (τουλαχιστο σε XP compatibility mode). Υπαρχει και driver που δουλευει στα XP/2003 64bit, αλλα δεν ξερω αν θα δουλεψει στα Win7 x64 (με ενεργοποιηση του unsigned drivers, και φυσικα σε compatibility mode). Νομιζω ειχα ποσταρει links σε πολυ παλιο comment μου, αλλα τωρα δυστυχως δεν εχω τους drivers στον σκληρο δισκο, οποτε δεν μπορω να τους ξαναποσταρω. Παντως μπορεις να παρεις με 20 ευρω εναν εξωτερικο αποκωδικοποιητη και να τον συνδεσεις στην καρτα, ωστε να βλεπεις τα ψηφιακα καναλια. Η καρτα εχει video-in, οποττε μπορεις να συνδεσεις π.χ. και το παλιο PlayStation ή καποιο Video Player (αυτο με τις κασεττες). Γενικα ομως δεν αξιζει πλεον να δωσεις λεφτα για τοσο παλια καρτα και να παρεις εξωτερικο αποκωδικοποιητη, εκτος αν εχεις καποιον παλιο που καθεται. Καλυτερα να παρεις ενα απο αυτα τα MPEG4/DVB-T sticks για να βλεπεις τα ψηφιακα.
evoracing Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Αν μας έλεγες και ποια ακριβως καρτα είναι , ισως να μπορούσαμε να σε βοηθησουμε... Δεν ξέρω κάτι παραπάνω γι' αυτό ρωτάω μπας και ξέρετε κάτι παραπάνω. Άρα δεν είναι MPEG4. Τώρα δηλαδή έχω την δυνατότητα να συνδέσω Video (με κασέτες) και να τις γράψω σε ψηφιακή μορφή? ΥΓ: Windows 8 Pro 64bit έχω
poulinos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δεν ξέρω κάτι παραπάνω γι' αυτό ρωτάω μπας και ξέρετε κάτι παραπάνω. Άρα δεν είναι MPEG4. Τώρα δηλαδή έχω την δυνατότητα να συνδέσω Video (με κασέτες) και να τις γράψω σε ψηφιακή μορφή? ΥΓ: Windows 8 Pro 64bit έχω ναι οσο θυμαμαι μπορεις να το κανεις αυτο αν παιξει η καρτα σε windows 8 βεβαια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα