Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια!

Θελω να φτιαξω ενα τραπεζικο λογαριασμο και να τον συνδεσω με χρεωστικη καρτα Visa. Ξερει καποιος σε ποια τραπεζα πρεπει να παω για να τελειωσω γρηγορα, να μη χρειαζεται να περιμενω βδομαδες για να παρω την καρτα? Εχω ακουσει σε καποιες τελειωνεις σε μια μερα, σε αλλες περιμενεις.

Επισης, τι δικαιολογητικα χρειαζομαι για να τα κανω ολα αυτα? (Υποθετω αυτο εξαρταται απο την τραπεζα)

Με λιγο search βρισκομαι αναμεσα σε Alpha Bank και Πειραιως, αλλα φυσικα ακουω και αλλες προτασεις.

Δημοσ.

Μόλις ανοίξεις το λογαριασμό αμέσως σου βγάζουν χρεωστική μαζί με τους κωδικούς.

Εγώ έχω στην Πειραιώς. Σε μια ώρα είχα λογαριασμό, χρεωστική, προπληρωμένη και e-banking.

• Moderators
Δημοσ.

+1 για πειραιως! ανοιγεις ενα λογαριασμο!

η καρτα που εχεις για τα ΑΤΜ ειναι και Βιζα και μπορεις να την χρησιμοποιεις κανονικα για αγορες!!

βγαζεις και ενα κωδικο e-banking και καθαρισες 100%

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ, ΑΦΜ και ταυτοτητα εχω, λογαριασμο στο ΔΕΗ στο ονομα μου δεν εχω, φανταζομαι αρκει των γονιων μου ετσι?
Εκκαθαριστικο δεν μου εχει ερθει ακομα. Στην πειραιως ολη η διαδικασια γινεται δωρεαν? Υπαρχει καποιου ειδους ετησια συνδρομη?

• Moderators
Δημοσ.

απαραιτητο δεν ειναι αλλα ειναι χρησιμο! γιατι μπορεις και ελεγχεις ανα πασα στιγμη τι εχεις στο λογαριασμο

κανεις μεταφορες κτλ! για μενα ειναι απαραιτητο!

Δημοσ.

κάτι σχετικό

μέσω του winbank γίνετε να δω τις τελευταίες κινήσεις των χρεωστικών καρτών?

ναι, τα παντα

γενικα ο,τι μπορεις να φανταστεις οτι γινεται ηλεκτρονικα οπως μεταφορα σε λογαριασμους, ελεγχο υπολοιπου, κινησεις σε λογαριασμους, παλιες η τρεχουσες χρεωσεις πιστωτικων και αλλα, το κανεις.

Παρα πολυ χρησιμο. Προσωπικα μου δινει περισσοτερες πληροφοριες και δυνατοτητες απ' οτι χρειαζομαι.

Δημοσ.

Για χώρες εκτός ευρώ, πλέον σχεδόν όλες (αν όχι όλες) οι τράπεζες κρατάνε τέλος μετατροπής συναλλάγματος.

Το e-banking είναι πολύ χρήσιμο για να κάνεις πληρωμές ή μεταφορές χρημάτων μέσω ιντερνετ. Ειδικά το winbank έχει άπειρες επιλογές... ακόμη και άνοιγμα λογαριασμού on-line, αλλαγή των ορίων συναλλαγής της κάρτας και πολλά άλλα.

Αρνητικό για μένα το ότι είναι πολύ δύσχρηστη η αναζήτηση παλιών συναλλαγών. Σε αναγκάζει να ψάχνεις ανά τρίμηνο... πράγμα πολύ άβολο γιατί όταν θέλεις να βρεις μια συναλλαγή, είναι απίθανο να θυμάσαι σε ποιο τρίμηνο ανήκει.

Δημοσ.

Ετσι οπως εχεις γινει η Πειραιως, τα κανανε και μπάχαλο με την Κυπρου, δεν ειναι να το χρησιμοποιείς καθόλου, πολυ καλύτερο ebanking πλεον εχει η ετε και με διαφορά

Δημοσ.

Καλό ebanking έχει.Κάρτες δεν έχει.Μόνο την άθλια maestro και μια virtual prepaid.Έλεος, δεν ξέρω άλλη τράπεζα που έχει maestro.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...